Askininbirtanesi'nin cici cici ceyizleri

yok canim ben simdiden almaya bakicam model degisirse degissin sonucta bunlarinda modasi gecmiyor ve beyendikleirmi aliyorum:) yorum icin tskler amin insallah :)

tek kelimeyle bayıldm gerçkkten çok güzel bi çeyiz olmus, uyum süper esyalar çok zevkliii
sadece sana metal ve bezli ekmek sepetini sorucam cnm, mudoda gördm çok benzeri ama çok pahalıydı sen nerden ve ne kdra aldn öğrenebilirmiyimm?
mutluluklar smdiden takip edicem

coooooook tskler canim:)) yorumun beni gercekten sevindirdi :) tskler allah herkeze nasip etsin insallah..
ben almanyada yasiyorum canim o ekmek sepetini buradan aldim ucuzdu 5 €mu neydi yani 10 TL :) umarim sende bulabilirsin :)

Almanyada yasiyormusun benim gibi gurbetcisin. Evlendikten sonra türkiyeye mi geliceksin? Aldiklarin hepsi cok güzel. Güle güle kullan insaAllah. :)

cok tsk ederim canim amin insallah :) evet almanyada yasiyorum evlendikten sonrada burada yasiyacam malesef:))) nisanlim da almanya oturuyor :) sen türkiyeyemi gidiceksin? en güzelini yaparsin canim burada hayat yok... türkiye cennet cennet.

cnm herşeyin çok güzel aşkınla mutlu mesut kullan inşallah

cok tsk ederim canim amin insallah :) evet almanyada yasiyorum evlendikten sonrada burada yasiyacam malesef:))) nisanlim da almanya oturuyor :) sen türkiyeyemi gidiceksin? en güzelini yaparsin canim burada hayat yok... türkiye cennet cennet.

Hadi hayirlisi canim simdiden mutluluklar. Evet ben türkiyeye tasinicam :) Orada bir denemek istiyorum. Hic yapamayacak olursam yine buraya gelebilme ihtimalimiz olur. Ama öncelikle orda deniycem. Benim nisanlim türkiyede cünkü :)

cnm herşeyin çok güzel aşkınla mutlu mesut kullan inşallah
cok tskler canim amin insallah :)
Hadi hayirlisi canim simdiden mutluluklar. Evet ben türkiyeye tasinicam :) Orada bir denemek istiyorum. Hic yapamayacak olursam yine buraya gelebilme ihtimalimiz olur. Ama öncelikle orda deniycem. Benim nisanlim türkiyede cünkü :)

sevindim senin adina , sanada simdiden mutluluklar :) canim ama orada düzen kurulacak masraf edilecek yani yapamassan nasil gelecenki , nisanlinin vizesi vs.. birde is bakisindan esin hemen is bulabilecekmi :S bence canim denicem deme alis =) cünkü türkiye gibisi yok orda ne ararsan var , hayirlisi olsun canim:), sizin dügün hazirliklari nasil gdiiyor?? bu arada kac yasindasin:)

bir an kendi çeyizim geldi aklıma
resimlerini çeker çeker eklerdim
ne günlerdi şimdi 5 ay bitti evleneli
inşallah sana da nasip olur güzel günlerde mutlulukla kullanmak
kahvaltı takımlarımız aynı ben bazen yemeği bile ona hazırlıyorum siyah servislere çok güzeller...

ayyyyy caniiim tuzluklarina bittiiimmmm :)))) bendeeeee
tuzluklarini ve renkli cerezliklerini nerden aldin?
cok tskler canim:)) onlari bana arkadasim istanbuldan getirdi canim:) insallah sende bulursun türkiyede mutlaka vardir, alisveris icin gittiginde bi bakarsin

cok tskler :) oh 5 ay bitmis nazar degmesin , insallah bizimde hemn o günler gelir
cok cok tskler amin insallah :)

allah güle güle kullanmak nasip etsin tatlım hepsi birbirinden güzel ve çok şıklar.... popişini kaşı tahtaya vur tütütütü maşallah supan allah nazar değmesin

kizlar dün aldiklarim:)

mumluklarim ve mutak mum dekorum pembe:)

servis tabaklarim

masa örtüm (günlük) ve bulasik kurutma bezler

erzak kaplari (2 tane aldim ama daha alicam:)

dekorasyon ( bunun siyahini aldim)

dekorasyon / cicek vazosu

(bunun ismini bilmiyorum , :) ) ve limon sIkicim

silit teflon tavam ve firin tepsim (indirimdeydi:) )

amc tupperlerim:) annem sagolsun

tuvalet fircam ( set halinde satilmiyor burda malesef , sabunlugu vs daha alamadim)

Son düzenleme:
kırmızı olsun beş kuruş fazla olsun hı:) aslına bakarsan ben kırmızı pek sevmem fakat bu kırmızıyı begendim çünkü siyah ve gri hastasıyım süper olmuş beğendim canım güle güle kullan...

bugün aldiklarimmm :) 40% indirime dayanamadiiiiiiiiiiiim =))

tupperlerim (son aldiklarim artik toplam 20-25 tane oldu yeter )

2 tane kirmizi masa örtüm( birisi saten) ve beyaz masa örtüm =)

Pike takimim ve yatak carsafim

Eki Görüntüle 300363

zeytin tabagim ve süs vazom (banyo icin, icine deniz kabugu koyacam)

ve kocisime aldigim ekmek kutusu ise giderken bunun icine koyacam yemegini

hayirli olsun tatliiim güle güle kullaaan..
tupper.. vazgecilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…