Aşkınız için ağladınızmı, ağladıysanız buna değermiydi???

beyaz toprak

çirkin ama tatlı cadı=)
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2007
4.888
24
158
46
Sakarya
Ayrılıp aylarca ağlayanlarımız vardır,çoğumuz belkide bu yüzden psikolojik tedavi bile görmüşüzüdür.hala üzerimizde depresyon etkileri de mevcuttur.peki değdimi sizce? şakkıdı

akıttım tabi .........aşkım için akıttım..... oherşeye değer ..aşk herşeye değer..........üzdüğü için değil haaa.....tamamen duygusal....:asigim:

bence sizi sevmeyen ve sevmeyecek birisi için ağlamayın,değmez. boşuna göz yaşları akar gözümüzden elimize hiçbirşey geçmez düşünün ağlayıp üzülünce elinize ne geçecek onu düşünün sizi sevmeyen o kişinin siz ağlarken neler yaptığını düşünün siz ağlarken o ağlamıyor hatta gülüyordur,eğleniyordur belkide..buyüzden hiçkimse uğruna ağlamayın

ağladım ve değdi.çünkü salaklığın en büyüğünü yaptım bir daha ömrümce böyle bır sevgi bulamayacağım.

Bi erkek icin aglayanlara her zaman kizmisimdir...
O degseydi senin sevgine aglatmazdi...
Aglaticak dereceye getirmezdi seni derdim...
Ve hepde demisimdir bi erkek icin hicbizaman aglamam diye...
Ama degsede degmesede agliyo insan...
Onun icin deyil belkide yikilan hayalleri icin...
Umutlari icin...
Tabi bide onu ozledigi icin...
Ayriligi kabullenemedigi icin...
Ayrilik piskolojisiyle agliyo tabi insan...
Gunlerce hemde...
Ama tabiki hickimse icin degmiyo...
Akittigin gozyaslarinla kaliyosun....

DeĞıyormu deĞmıyormu bılmıyorum ama ben erkek ıÇın deĞılse verdıĞım deĞerı gÖremedıĞımden hayallaerıme aĞlıyorum ona harcadıĞım zamana sÖyledıĞı yalanlara nasıl kapıldıĞıma yalnızlıĞıma

Çok özlediğim için ağlıyorum.
Çok sevdiğim için ağlıyorum.
Ya onu bir daha göremezsem sesini duyamazsam diye ağlıyorum.
Bu durum çok zoruma gittiği için ağlıyorum...vs. vs.
Aslında daha çok kendime, kendi duygularıma ağlıyorum. Aslında hepimiz kendimize kendi duygularımıza ağlıyoruz.
O buna değer mi? Bilmiyorum.Çünkü ben kendime ağlıyorum.

ben aşkım için değil aşkımın savaşı uğruna çok ağladım çokkk ama sonunda ben kazandım aşk herşeyiyle çok güzel..

ağladım ağlıyorumda...
pişmanlığım için ağlıyorum
benden ayrılmak istedi ama benim başkasını sevdiğimi öğrendi.
tekrar bana dönmek istedi.olmaz dedim.
şimdi çok pişmanım
beni seviyor ama benimle sevgili olmak istemiyor
nasıl iş anlamadım
ona çok söyledim eskide kaldı unut işte istediğin oldu tekrar sana döndüm dedim anlamadı beni
hem kendini yakıyor hemde beni üzüyor
ben onunla beraber olmak istediğim için,
onu sevmeye çalıştığım için,
pişmanlıklarım için,
hayatımı mahvettiğim için,
en önemliside ONU SEVMEYE ÇALIŞTIM.AMA O BENı SEVMEYE ÇALIŞMIYOR,
haksızlıklar için ağlıyorum.
ama beni mutlu eden yakında yeniden mutlu olacağıma inanıyorum ve o günleri bekliyorum.
ağlıyorum...

canım yazılarını okuyunca inan çok üzüldüm duygulandım umarım en yakın zamanda ümit ettiğin mutluluğa kavuşursun:çok üzgünüm:

Ağladım :çok üzgünüm:
Hatta gözlerimde yaş kalmayacasına ağladım
Hala da aklıma geldikçe ağlarım
İnsan unutamıyor ve hatırladıkça da yapacak bir şey olmadığı için kendini salıp ağlıyor
Bazen işe de yaramıyor değil
Azıcıkta olsa açılıyorsunuz

bence hiçç değmezz bi erkeğe göz yaşıı ..........
akıtığımız göz yaşına yazıkk valaa..
ben artık anladım onların ne olduğunuu ...
rabbim hiç bi erkek için ağlatmasın kimseyii değmiyorlarr bacılarr..

nerdeyse 6 ay olacak... döktüğüm her damla gözyaşına değdi...
sevgiyle ; özlemle ; öfkeyle ; kırgınlıkla ;umutla ağladım...
iyi ki de ağlamışım... iyi ki de temizlenmiş yüreğim... :)

ağladım ama değdimi değmedimi bilmiyorum.. ayrılırken çok kırdı beni çok üzdü canımı çok yaktı.. eminim ilerde geri geldğinde akıttığım her damla göz yaşına değip değmeyeceğini görüceğim..oda ağladı bende ağladım geceleri yorgan altlarında hıçkırıklara boğuldum oda ama severken ayrılmak zor.. ağlayıp acmı bastırıyorum ama gözyaşlarım kalbimde onun için filizlenmiş umutlarımı yeşertiyor.. aşk güzel aşkın için ağlamak daha güzell

ağladım hemde çokkk....
hala daha ağlıyorum ama değdi mi?
zaman geliyor herşey değer diyorum.
zaman geliyor değmez diyorum.
ama biliyorum ona herşey değer.......
aşk için ağlamakta güzel insan bazen acı çekmekte istiyo ama sonunda gülecekse :)

degsede aglıyoruz degmesede aglıyoruz kızlar dıyorsunuz kı erkek ıcın aglanmaz ama yaralar kapana kadar aglamaktan baska tesellı bulamıyoruz

işte buna bende katılıyorum canım .....aslında üzüldüğümüze mi üzülüyoruz ne???????fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…