Aşkınız için ağladınızmı, ağladıysanız buna değermiydi???

ağladım hemde dün daha çok yeni yani..değermiydi değmezmiş terketti işte..........

ağladım aylardır ağlamaktayım dostlarım gözyaşlarım hiç dinmedi kandırılmış ihanete uğradığıma ve o tertemiz insnaın yok oluşuna ve ömrümün gittiğineağlıyorum içim acıyor bazen her şey dar geliyor ama yapcak hiç ir şey bulamıyorum gözyaşlarımdan başka

ağladım evet günlerce ağladım ama kendime kaybettiklerime ağladım çünkü bildiğim bişey var ki o hiç haketmedi benim sevgimi......o benim tek damla gözyaşıma bile değmedi... ben ağlarken o başka kollardaydı bunu bilerek ağlamak kendime haksızlık olurdu.o kendi pisliğinde boğulacak nasılsa.o günü büyük bi merakla beklemek daha güzel.değseydi zaten gitmezdi diyorum.hiç bişeye değmiyo.hele ki ağlamaya HİÇ

ağladım, ağlıyorum ve bu durumda olursamda ağğlamak peşimi bırakmıcak.bazen ona kızdığım için ağladım bazen çok özlediğim için.dayanamıyorum artık onun hasretine.çünkü göremioruz birbirimizi.ama sorarsanız oda aynı şeyleri yaşıyomu senle birlikte.işte en kötüsü bu.HAYIRRRRRR.......

anam konuyu ben açmışım yaaa nerdeyse yorum yazacaktım=)))))

:))) benimde yüzümü gülümsettin. bende ağladım halen aklıma geliyor ve gözlerim doluyor. geceleri bunlar aklıma gelince uyanıyor uykularım kaçıyor ( eskiden hiç ağlamazdım. duygularımı hep bastırırdım ama artık her şey kontrolüm dışında oluyor.
ben bunu üzerimden hala atamadım.2-4 ay gibi bir zaman geçti.. karşılıklı olmadığını farkedeli 2 ay oldu (( platonik bir sevgiymiş. hayallerim yıkıldı kandırıldığımı hissettim. ağlamak gerçekleri değiştirmiyor malesef sadece duygusal bir rahatlama :)))))))

bizim evde şuan tek hüzün kardeşimin göz yaşları ve hüzünü.... Bazen şu sevda hiç olmasa hayatımızda ne kadınlar ne de erkekler birbirlerine aşk beslemeseler... bu duygular sadece acı veriyor keşke hiç olmasa.. en büyük acı ölüm olsada aşk acısını kaldırmakta çok zor...zorla sevgide olmuyor malesef ((

Ağladım ama ayrıldığım için değil,hakettiğim değeri görmediğim için...

ağlamayan varmı diye sorulmalı bence tabiki ağladım değdimi değmedimi bilmiyorum ama yanımda ve mutluyum

evet her gun agliyorum, hatta yoruldum artik..ozlemden agliyorum...her an aklimda...ama son zamanlarda ne kadar aglasam da rahatlayamiyorum...

Hergün ağlıyorum
Özellikle akşam olduğunda kendime hakim olamıyorum sürekli aklıma gelip ağlama krizlerine giriyorum :85:
Değmiyo belkide ama yinede verdiğim değere, haketmeyen kişiye veripte zamanımı,hayallerimi boşa harcadığım için üzülüp ağlıyorum :85:

Hiçbir zaman ayrıldığımız için ağlamadım,ağlamamda çünkü ayrıldıktan sonra onun için sadece gözyaşı dökmek değil yapacağın hiçbir şeyin anlamı yok.Ama verdiğim değerin aynısını ondan göremediğim için çok ağladım çoooook...bu gerçekten çok kötü bir durum

bende aynı durum verdiğim değer kadar değer göremedim o yüzden içim yanıyor ben deli gibi aşıkken o başkasıyla.... ayrılmak değil insanı üzen enayi yerine konmak aslında...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…