Aşkınıza Özel İsimli Çift Kişilik Battaniye , Sizce Nasılll ?

coffee91

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2013
25.045
866
168
33
Kızlarrr az önce alışveriş sitelerinde gezerken bu battaniyeyi gördümm çok hoşuma gittii

İsimli olması ayrıca cezbetti sizce nasılll almalı mıyımmm Fiyat olarakta iyi miii

Son düzenleyen: Moderatör:
Hangi site canim bu bide battaniyenin rengini falan degistirilebiliyor mu bebce guzel ama eger ince battaniyeyse fiyat cok kalinsa iyi alinabilir

Hangi site canim bu bide battaniyenin rengini falan degistirilebiliyor mu bebce guzel ama eger ince battaniyeyse fiyat cok kalinsa iyi alinabilir

dekoreko , diye bir site canım malesef renk seçeneği yok olsaydı düşünmeden alırdım zaten fiyatı da iyi ama pamuk değil işte :89::89::89: renkleri çok karışık geldii

İsimlerinizin üzerine işlenmiş olduğu yorgan ya da nevresim takımı/pike takımı falan yaptırsan?

bana pahalı geldi fiyatı ve de renk tasarım olarak da itici geldi gözüme.:26:

hımmm olabilir pike nevresim takımı yapıyorlar mı ki :44: , o da çok abartı olmaz mı yaa

Bu çeyiz mağazaları var ya pikeciler falan ne deniyor o dükkanlara bilmiyorum ama orada sade bir şey yaptırabilirsin.

başka sitelerde başka renginden bulabilrsin
ben görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…