Aşkınıza Özel İsimli Çift Kişilik Battaniye , Sizce Nasılll ?

Aklıma ben çocukken genç kızların isimli havlu kenarı işlemeleri geldi

Ben tercih etmezdim, ama zevk meselesi, beğendiysen al arkadaşım.

dekoreko , diye bir site canım malesef renk seçeneği yok olsaydı düşünmeden alırdım zaten fiyatı da iyi ama pamuk değil işte :89::89::89: renkleri çok karışık geldii

Ozaman bence alma tatlim rengi gercekten karisik sen ekleyince bende baktim dun netten biraz ama his biseyle karsilasamadim. Bide pamuk degil terletir kullanimi kolay degil yikandikca bozulur bence git polar al bi ceyizciye ver nakislasin isminizi tv battaniyesi olarak kullanirsin hatta bak aklimda soyle biseybolustu toz pembe bi polar kenarlarina puantiyeli bi kumastan bant seklinde serit gecilcek ortasina da ikimizin ismi cok sirin olmazmi polar arti kumas 30 desek nakisada 20 alsalar istee al sana daha ucuza hemde istedigin gibi battaniye yada renkli kumaslardan kesilen harflerlede olusturulabilir isimler oylede hos olur yada kenarlarinda kullandigimiz puantiyeli kumastan

Nedense üzerinde isim yazan şeyler bana itici geliyor
hımmmmm
kusura bakmayın 25 mesajı doldumam gerekio:)
mesaj sayısı için topikler var , teşekkürler bu arada
Aklıma ben çocukken genç kızların isimli havlu kenarı işlemeleri geldi

Ben tercih etmezdim, ama zevk meselesi, beğendiysen al arkadaşım.

bilemiyorum renginden dolayı vazgeçtim

ahaha çok iyi fikirr :128:

olabilir tatlım düşünücem bunu teşekkür ederim fikirlerin için evet pamuk olmaması da kötü hem terletir dediğin gibi daha kullanışlı olması lazım

banada isimli şeyler çok özel hoş geliyor

Banada pek cekici qelmedi ve bhtaniye hc kalite gorunmuyo canm yaaa fiyt fzla ona gore sıkılrsin zamnla ondn

bu battaniye çok hantal ve renkleri hiç beğenmedim.
ben de şöyle bir şey yaptırmıştım. şu an salonda duruyor, üşüdükçe üzerimize örtüyoruz film izlerken falan
yani bizim için çok işlevsel oldu. ince bir polar battaniye.
yalnız bunu dışarda da yaptırabilirsin. polar kalın kumaş alıp kenarından geçmek ve nakış yaptırmak daha ucuza gelir bence.

caramelistanbul.com - stil sahibi mutluluk elçisi

ben isimlerimizi nakşettirmiştim

Son düzenleme:

çok beğendim bu koyuduğun battaniyeyii

tek kişilik mi bu anlamadım isimler mi harf mi yazıyolar

çok beğendim bu koyuduğun battaniyeyii

tek kişilik mi bu anlamadım isimler mi harf mi yazıyolar

ne istersen onu yazıyorlar
ölçüleri yazıyordur sanırım linkte, şu an bakmadım. ama tv seyrederken falan yetiyor.
normal yatmak için yetmez sanırım. yine de belki çift kişilik ölçüleri de vardır

anladım çok şirinmiş düşünücem teşekkürlerrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…