aşkla aldığım çeyizlerim :))

Beth18

Nirvana
Kayıtlı Üye
24 Ağustos 2012
12.446
28.896
798
kızlar sonunda bende ufak tefek aldığım çeyizlerimi eklemek istedim... öncelerı cok telaşlıydım nasıl yapıcam nasıl olacak dıye ama yavaş yavaş oluyor hepsı cok şükür işe de girdim sıra yavaş yavaş düğüne gelıyor düğünümde kısmetse 2013 ağustos kısmetse o gune kadar eksıklerımı tamamlarım ama olamzsada olum yok ucunda sevdiceğimle tamamlarız inşallah

daha bıtmedı sırada simens beyaz eşyalarım var

ve mutfaktakı dıger ıhtıyaçlar

Eklentiler

• $7330 (1).webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 110
  • $386918_10151012773707322_1681497007_n.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 121
  • $51936876_tn30_0.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 118
  • $64977895_tn30_0.webp
    4,1 KB · Görüntüleme: 106
  • $A300_en_ucuz_korkmaz__tost_makinesi___ekmek_k__zartma_makinesi_xmlseries_a300_5.webp
    6,2 KB · Görüntüleme: 113
  • $10398-500x500.webp
    4,5 KB · Görüntüleme: 116
  • $B2008022816112056331.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 93
  • $Fotoðraf0194.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 171
  • $Fotoðraf0195.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 163
  • $Fotoðraf0196.webp
    40 KB · Görüntüleme: 119
  • $images (5).webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 107
  • $images (6).webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_8091.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 93
  • $IMG_8093.webp
    39,7 KB · Görüntüleme: 104
  • $indir (5).webp
    1,6 KB · Görüntüleme: 93
  • $indir (6).webp
    3 KB · Görüntüleme: 99
  • $kase.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 100
  • $mavi kase.webp
    1,3 KB · Görüntüleme: 87
  • $MCSA046004_MFQ4080_def.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 96
  • $Mehtap-Prestij-Set-5-Parca-Teflon-Tencere-Seti__50288980_0.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 97
çoğu gıtmıs azı kalmıs canım mutlu gunlerde kullan inşallah...
bornoz takımı, havlu, yatak ortulerı felan kalmıs herhalde bır.off bıde yatak odası var yahuu kız tarafı daha cok masraf yapıyor valla..:)

nevresım takımlarım

cok sevdıgım battanıyem

yorganım ve yastıklarım
bu yastıktan 4 tane aldık bır de annemın verecegı ıkı tek kişilik ıkı cift kişilik yün yorganım var daha da almam galıba yorgan

cok sevdıgım dıkış kutum ama nette resmını bulamadım bundan cok daha tatlı resmını ceker koyarım bı ara

en cok sevdıgım parcalardan sevdıcegıme dogum gunu hedıyesı olarak aldıgım ütümm

bu terlıgın pembesı cok severek aldım

porselen caydanlık ve cay fıncanlarımın aslını nette bulamadım bende bulduklarımı ekledım resmını de cekemem cunku nişanlımda onlar bunlara benzıo ama cay fıncanlarıpembe desenlı ve çiçekli

Hepsini güle güle kullanın.Her daim mutlu olursunuz inşallah hepside çok güzeller ayrıca :)

aslında daha mutfakta bı dolu ıhtıyaç var gorunen kısmı bunlar ama yemek yaparken ınsan bı suru şeye ıhtıyaç duyuyo onlar alınacak mesela bıcak mesela kesme tahtası ılk aklıma bunlar gelıo

bornoz takımımı teyzemın kızı hedıye alacakmış bı sevındım kı sorma canım

onun dışında bıraz el işi orme havlum var ama tabı günlük bıraz daha havlu almam lasım bırde yatak ortusuyle bı kac takım daha tek kişilik nevresım cunku bıze yatıya gelen cok olur ayrı şehırde olucaz aılelerden

neyse bu konuya hıc gırmıım cıkamam bıde mobılyaları ben almak ıstıorum hepsını yanı bızde ole ayrım yapmıyoruz hangımızin gucu yeterse o alıyor canım ama kız tarafının daha cok masraf yaptıgı da bı gercek

Hepsini güle güle kullanın.Her daim mutlu olursunuz inşallah hepside çok güzeller ayrıca :)

aminnn inşallah cook teşekkur ederım gercekten guzeller degıl mı?? bende cok sevıyorum ceyızcıklerımı inşallah tum hazırlık yapanlar guzel gunlede kullanırlar ceyızcıklerını bırde bışey solıım mor turuncu nevresım takımını ben begenerek almadım benım zevkım degıl yanı ablamlar zamanında almışlar lınensın ama kalıtelı oldugu ıcın kullanıcam

Kesinlikle güzeller.Nvresim takımlarına,mutfak eşyalarını çok beğendim özlelikle.Ablanda beğense o kadar kötü syaılmaz.siyahlı beyazlı olanlar daha şık ve güzel ama bence.

Kesinlikle güzeller.Nvresim takımlarına,mutfak eşyalarını çok beğendim özlelikle.Ablanda beğense o kadar kötü syaılmaz.siyahlı beyazlı olanlar daha şık ve güzel ama bence.

bencede cnm onları nişanlımla begenerek aldık

hepsi ayrı ayrı güzel huzurlu mutlu günlerde kullanırsın inş :123:

içindeki aşkın hiç sönmesin canım

Allah devamını getirsin inşallah, zevkle alınmış çeyizlerini aşkla kullanın.

ama demeden geçemeyeceğim dikiş kutusuna bayıldım yaa böyle bilindik bi yerden aldıysan söyle, ben de alayım istiyorum

Güle güle mutlu günlerde kullan canım çeyizlerini hepsi çok hoş.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…