benim kaynanam yabancı(fransız) oyüzden pek marka takıntısı yoktur. bende bu çeyiz konularında çok cahilim ve desteğinize ihtiyacım var. öncelikle kendime yatak örtüsü almak istiyorum ama sade bir şey olsun sadece ilk günler değil sürekli kullanacağım birşey olsun istiyorum. sizde hangisini alayım?
Eki Görüntüle 539983 Eki Görüntüle 539984
hepsi ayrı ayrı güzel huzurlu mutlu günlerde kullanırsın inş :123:
içindeki aşkın hiç sönmesin canım
Allah devamını getirsin inşallah, zevkle alınmış çeyizlerini aşkla kullanın.
ama demeden geçemeyeceğim dikiş kutusuna bayıldım yaa böyle bilindik bi yerden aldıysan söyle, ben de alayım istiyorum
amin kuzucumm benım dikiş kutum şekıl olarak buna benzıyor ama daha hoş ama nette bulamadım resmınıA101 den almıştım bır gun işe gıderken ugradım hemde 10 lıraydı içinde igne iplik makas düğme ne ararsan var
Güle güle mutlu günlerde kullan canım çeyizlerini hepsi çok hoş.
Hayırlı olsun aşkla aldığın çeyizlerin
benim kaynanam yabancı(fransız) oyüzden pek marka takıntısı yoktur. bende bu çeyiz konularında çok cahilim ve desteğinize ihtiyacım var. öncelikle kendime yatak örtüsü almak istiyorum ama sade bir şey olsun sadece ilk günler değil sürekli kullanacağım birşey olsun istiyorum. sizde hangisini alayım?
Eki Görüntüle 539983 Eki Görüntüle 539984
a101 yok maalesef yaşadığım yerde,sağlık olsun sen güle güle kullan
aminnnn inşallah canım senınle de bı ara konuşuyorduk ama artık fazla nete gıremıyorum:44: nasılsın ıyı mısın?
teşekkür ederim canım iyiyim sende iyisindir umarım
inş bundan sonra daha sık girersin
bayramın mübarek olsun bu arada
Merhabalar bende Ağustos gelini oliiceeeemmmm nasipseeee:123:
Hoşgeldin aramızaaa
Aşk'la kullan herşeyini
Bitirmişsin sen herşeyi nerdeysee
Bir kaç şey soracaktım ben
Günlük yemek takımını nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:26:
Birde ütünün markası ne tam olarak? Tefal kodu ne? Araştırdın mı,ne kadara aldın?:26:
Maşallah çok güzeller hepsi bende aynı telaş içerisindeyim.. Hepimize kolay gelsin...
merhaba canım senın çeyızlerıne cok bktım ben gecen aylardaherseyın cok guzel
benımde agustos baktın sanırım topicın başında yazmıştım agustos 17 istanbul agustos 4 iskenderund olacak kısmetse düğünüm
bu arada hoşbulduk canım benım ama zaten ben sızlerı takıp edıyordum
sorularına geleım şimdi de
günlük yemek takımım aslında ıkı tane bırı hedıye yanı modelı eskı olan nişanlımın bı akrabası hedıye ettı
bırını de annem daha once almış
sanırım sen ıkıncısını soruosun ıkı tarafında pembe cıcegı olanı işte annem onu bimden almıştı 6 7 sene once canım yanı şimdi bulabılır mısın bılmem
utumu de coook begenerek aldım tbıkı araştırdım ve zaten ablam aynısını kullanıyor cok memnun evkurda ındırım vardı 220 tl ye aldım 1 ay önce hemde 10 ay taksıt yaptım o zaman calışmıyordum da, kodu da tefal 500 autoclean bence mutlaka almalısın hem cok ıyı utuluyor hemde fıyatı uygun cnm
benımde bı kac sorum olacak ıstanbul nevresım takımın pamuk saten mı?? ben pamuk saten dışında almıyorum kotu cıkmasın dıye bırde nereden kaca aldın?? istanbullu olarak bende lmak ıstıyorum
bırde bambu mutfak aetlerını kesme tahtası vs. nereden aldın?? ben carsıya cıkıp uygun bı yerden hepsını almak ıstıyroum da acaba nasıl yapsam bılemedım :26:
bende ıyıyım cok şükür canım
senınde bayramın mubarek olsun
ama çlışmaya başladım o yuzden dha az gırebıulıorum nete malesef
ben yınede tkıp edıyorum m sen merk etme canım benım
Aaaa çok teşekkür ederim
Ama öyle çok bakacak birşey yok gibi geliyor benim çeyizimde
Bende bernardo romance a ek olarak bir yemek takımı daha mı alsam diyorumda şöyle uygun fiyata
Seninkini beğendim bu açıdan
Benimde ütü almam gerek,ama araştırmadım henüz ve ütünün hangi özelliklerine bakılır bilmiyorum:26:
Evet canım pamuk saten,ben markafoniden aldım ama gittigidyor ve hepsiburada gibi sitelerde de var Goldcase markası
Taç dışında almayacaktım ama İstanbullu yarimeee aldım
Manası derin yani biraz
Ben bambuları da markafoniden aldım ama esse gibi yerlerde de var tatlım
Bende internetten alma işine son verdim artık,bu hafta sıkı gezmelerim sonucu gördüm ki; Esse,İkea,Koçtaş ta var bolca
Soruların olursa topiğime de beklerim
Sadece soru için değil,ziyarete de beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?