aşkla aldığım çeyizlerim :))

Hayırlı olsun aşkla aldığın çeyizlerin

güle güle kullan çok güzeller porselen çaydanlığına bayıldım özellikle

benim kaynanam yabancı(fransız) oyüzden pek marka takıntısı yoktur. bende bu çeyiz konularında çok cahilim ve desteğinize ihtiyacım var. öncelikle kendime yatak örtüsü almak istiyorum ama sade bir şey olsun sadece ilk günler değil sürekli kullanacağım birşey olsun istiyorum. sizde hangisini alayım?

ben 2.yi daha çok beğendim, çok oymalı kabartmalı modeller sevmediğim için birinciyi eledim.

sana kendi beğendiğim bi kaç örtüyü ekleyeyim fikir olabilir:

english home tarzı seviyorsan(ben çok seviyorum da:)

hepsi ayrı ayrı güzel huzurlu mutlu günlerde kullanırsın inş :123:

içindeki aşkın hiç sönmesin canım

aminnnn inşallah canım senınle de bı ara konuşuyorduk ama artık fazla nete gıremıyorum:44: nasılsın ıyı mısın?

amin kuzucumm benım dikiş kutum şekıl olarak buna benzıyor ama daha hoş ama nette bulamadım resmını A101 den almıştım bır gun işe gıderken ugradım hemde 10 lıraydı içinde igne iplik makas düğme ne ararsan var

a101 yok maalesef yaşadığım yerde,sağlık olsun sen güle güle kullan

canım benım kaynanan fransız ancak sende bu topiğe bıraz fransızsın sanırsam benım topicımın ıcınde topic açmışsın görunce şok oldum vallahı bence ayrı bır şekılde acsan topicını cok daha guzel olur

son olarak ben 2.yı begendım

aminnnn inşallah canım senınle de bı ara konuşuyorduk ama artık fazla nete gıremıyorum:44: nasılsın ıyı mısın?

teşekkür ederim canım iyiyim sende iyisindir umarım

inş bundan sonra daha sık girersin

bayramın mübarek olsun bu arada

Maşallah çok güzeller hepsi bende aynı telaş içerisindeyim.. Hepimize kolay gelsin ...

Merhabalar bende Ağustos gelini oliiceeeemmmm nasipseeee:123:
Hoşgeldin aramızaaa
Aşk'la kullan herşeyini
Bitirmişsin sen herşeyi nerdeysee

Bir kaç şey soracaktım ben
Günlük yemek takımını nereden ve ne kadara aldığını öğrenebilir miyim?:26:
Birde ütünün markası ne tam olarak? Tefal kodu ne? Araştırdın mı,ne kadara aldın?:26:

teşekkür ederim canım iyiyim sende iyisindir umarım

inş bundan sonra daha sık girersin

bayramın mübarek olsun bu arada

bende ıyıyım cok şükür canım
senınde bayramın mubarek olsun

ama çlışmaya başladım o yuzden dha az gırebıulıorum nete malesef

ben yınede tkıp edıyorum m sen merk etme canım benım

merhaba canım senın çeyızlerıne cok bktım ben gecen aylarda herseyın cok guzel

benımde agustos baktın sanırım topicın başında yazmıştım agustos 17 istanbul agustos 4 iskenderund olacak kısmetse düğünüm

bu arada hoşbulduk canım benım ama zaten ben sızlerı takıp edıyordum

sorularına geleım şimdi de

günlük yemek takımım aslında ıkı tane bırı hedıye yanı modelı eskı olan nişanlımın bı akrabası hedıye ettı
bırını de annem daha once almış
sanırım sen ıkıncısını soruosun ıkı tarafında pembe cıcegı olanı işte annem onu bimden almıştı 6 7 sene once canım yanı şimdi bulabılır mısın bılmem

utumu de coook begenerek aldım tbıkı araştırdım ve zaten ablam aynısını kullanıyor cok memnun evkurda ındırım vardı 220 tl ye aldım 1 ay önce hemde 10 ay taksıt yaptım o zaman calışmıyordum da, kodu da tefal 500 autoclean bence mutlaka almalısın hem cok ıyı utuluyor hemde fıyatı uygun cnm

benımde bı kac sorum olacak ıstanbul nevresım takımın pamuk saten mı?? ben pamuk saten dışında almıyorum kotu cıkmasın dıye bırde nereden kaca aldın?? istanbullu olarak bende lmak ıstıyorum

bırde bambu mutfak aetlerını kesme tahtası vs. nereden aldın?? ben carsıya cıkıp uygun bı yerden hepsını almak ıstıyroum da acaba nasıl yapsam bılemedım :26:

Aaaa çok teşekkür ederim
Ama öyle çok bakacak birşey yok gibi geliyor benim çeyizimde

Bende bernardo romance a ek olarak bir yemek takımı daha mı alsam diyorumda şöyle uygun fiyata
Seninkini beğendim bu açıdan
Benimde ütü almam gerek,ama araştırmadım henüz ve ütünün hangi özelliklerine bakılır bilmiyorum:26:

Evet canım pamuk saten,ben markafoniden aldım ama gittigidyor ve hepsiburada gibi sitelerde de var Goldcase markası
Taç dışında almayacaktım ama İstanbullu yarimeee aldım
Manası derin yani biraz

Ben bambuları da markafoniden aldım ama esse gibi yerlerde de var tatlım
Bende internetten alma işine son verdim artık,bu hafta sıkı gezmelerim sonucu gördüm ki; Esse,İkea,Koçtaş ta var bolca

Soruların olursa topiğime de beklerim
Sadece soru için değil,ziyarete de beklerim

bende ıyıyım cok şükür canım
senınde bayramın mubarek olsun

ama çlışmaya başladım o yuzden dha az gırebıulıorum nete malesef

ben yınede tkıp edıyorum m sen merk etme canım benım

canım yaa hayırlı olsun inş yeni işin senin adına çok sevindim

işin olsun kendine yeni yeni ciciler al ve burada bizimle hep paylaş inş

bı tane gunluk yemek takımın varsa ıkıncısını almaya gerek var mı canım?? ama uygun şeyler var almak istersen gezmek gerek

ceyzlerımız bırbırıne ılham oluyor bende bakmaya doyamıyorum hiç

utu için benımkını onerebılırım cunku ablam kullanıyor cok memnun fıyat olarakta araştır uygu bulursan al derm ben

goldcase e sabah baktım bulamadım ıstanbul desenlısını ama cok fazal araştıramadım

birde bambu bıcak almışsın ya onlar nasıl kesıoben onları hıc gormedım de elımle bakmam gerek yanı.ben ıkı kuçuk ıkı buyuk keskın bıcak aldım mı tamamdır hıc bambu bıcak almıcam saglık acısından ıyıler ama kesmez gıbıme gelıo fıkır verır mısın bana da :26::26:

bugun topiğını zıyaret ettım sende ankaralıymışsın sanırsam :44: bende ıstanbuldan ankaraya gelıcem seneye sevgılıme sole de o alsın olmazsa ıstanbul nevresım takımımızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…