canım yaa hayırlı olsun inş yeni işin senin adına çok sevindim
işin olsun kendine yeni yeni ciciler al ve burada bizimle hep paylaş inş
sagol canım bunalmştım ıyıce evde şimdi zaman nasıl gecıo ınanamıyorum işe gırmem cok ıyı oldu
tabıkı aldıklarımı hemen paylasıcam ama uzunca bır muddet bırşey alamıcam sanırsam cunku para bırıktırıp mobılya almak ıstıyorum peşin olunca ındırım cok olur dıye
bı tane gunluk yemek takımın varsa ıkıncısını almaya gerek var mı canım?? ama uygun şeyler var almak istersen gezmek gerek
ceyzlerımız bırbırıne ılham oluyor bende bakmaya doyamıyorum hiç
utu için benımkını onerebılırım cunku ablam kullanıyor cok memnun fıyat olarakta araştır uygu bulursan al derm ben
goldcase e sabah baktım bulamadım ıstanbul desenlısını ama cok fazal araştıramadım
birde bambu bıcak almışsın ya onlar nasıl kesıoben onları hıc gormedım de elımle bakmam gerek yanı.ben ıkı kuçuk ıkı buyuk keskın bıcak aldım mı tamamdır hıc bambu bıcak almıcam saglık acısından ıyıler ama kesmez gıbıme gelıo fıkır verır mısın bana da :26::26:
bugun topiğını zıyaret ettım sende ankaralıymışsın sanırsam :44: bende ıstanbuldan ankaraya gelıcem seneye sevgılıme sole de o alsın olmazsa ıstanbul nevresım takımımızı
evet canım yaa evde zaman geçmiyor bi türlü bende kurtulurum inş yakında boş oturmaktan
para biriktirmek lazım tabi en çok ona ihtiyaç var zaten inş istediğin gibi alırsın tüm mobilyalarını da
Aman ne güzel beyaz eşyalarını bile almışşsın :) Güle güle kullan :)
çok güzel şeyizlerin var canımmutlulukla kullanırsın inşallah
Bulaşık makinasına koyarken iyi olur ikinci bir takım diye düşünüyorum
Ütüyü erteledim biraz daha,zamanı var henüz gibi
Bulabilirsem göstereyim sana netten
Bambualr keserler ya,meyve ve ekmek için çok idealler bence
Vitaminleride ölmez böylece
Evet Ankara'dayım canım beklerim seneye
Sevgilinin numarası kaçtı senin?
güle güle kullan canım hepsini hepside çok güzellerbu arada terliklerimiz aynıymış
çeyizlerin çok şık canım Allah Cc. huzurlu mutlu günlerde kullanmanı nasip eder inş
kızlar sonunda bende ufak tefek aldığım çeyizlerimi eklemek istedim... öncelerı cok telaşlıydım nasıl yapıcam nasıl olacak dıye ama yavaş yavaş oluyor hepsı cok şükürişe de girdim sıra yavaş yavaş düğüne gelıyor düğünümde kısmetse 2013 ağustos kısmetse o gune kadar eksıklerımı tamamlarım ama olamzsada olum yok ucunda sevdiceğimle tamamlarız inşallah
Eki Görüntüle 539783 Eki Görüntüle 539784 Eki Görüntüle 539785 Eki Görüntüle 539786 Eki Görüntüle 539787 Eki Görüntüle 539788 Eki Görüntüle 539789
benimde tecere çatal bıçak takımım hisardandı şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum canım güle güle kullanmak nasip etsin allah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?