aşkla aldığım çeyizlerim :))

canım yaa hayırlı olsun inş yeni işin senin adına çok sevindim

işin olsun kendine yeni yeni ciciler al ve burada bizimle hep paylaş inş

sagol canım bunalmştım ıyıce evde şimdi zaman nasıl gecıo ınanamıyorum işe gırmem cok ıyı oldu

tabıkı aldıklarımı hemen paylasıcam ama uzunca bır muddet bırşey alamıcam sanırsam cunku para bırıktırıp mobılya almak ıstıyorum peşin olunca ındırım cok olur dıye

evet canım yaa evde zaman geçmiyor bi türlü bende kurtulurum inş yakında boş oturmaktan

para biriktirmek lazım tabi en çok ona ihtiyaç var zaten inş istediğin gibi alırsın tüm mobilyalarını da

Aman ne güzel beyaz eşyalarını bile almışşsın :) Güle güle kullan :)

çok güzel şeyizlerin var canım mutlulukla kullanırsın inşallah

Bulaşık makinasına koyarken iyi olur ikinci bir takım diye düşünüyorum
Ütüyü erteledim biraz daha,zamanı var henüz gibi

Bulabilirsem göstereyim sana netten

Bambualr keserler ya,meyve ve ekmek için çok idealler bence
Vitaminleride ölmez böylece

Evet Ankara'dayım canım beklerim seneye
Sevgilinin numarası kaçtı senin?

güle güle kullan canım hepsini hepside çok güzeller bu arada terliklerimiz aynıymış

evet canım yaa evde zaman geçmiyor bi türlü bende kurtulurum inş yakında boş oturmaktan

para biriktirmek lazım tabi en çok ona ihtiyaç var zaten inş istediğin gibi alırsın tüm mobilyalarını da

ınşallah kafana uygun bır iş bulursun canım sende. amin amin inşallah şimdi ona taktım bakalım araştırıorum

çok güzel şeyizlerin var canım mutlulukla kullanırsın inşallah

gercekten guzeller mı ben cok begenıyorum orası ayrı ama başkası soleyınce daha mutlu oluomuş ınsan daha guzellerı senın olsun inşallah

ay bak dogru dıosun ben hıc o acıdan düşünmemiştım dogrusu tabıkı ıyı olur ben de bu kadar takımı napcam ben dıodum

baktım sımdı canım saten yoktu ama ranforce var sen hıc ranforce kullandın mı yada kalıtesını bılıo musun nasıl olur dıye??

evet vıtmınlerı olmez dogru dıosun bende gorursem bır ınceleyeyım bakalım

nerede oturacaksınız mustakbel eşinle seneye??
benım unıversıte hayatım orada gectı şimdi hayatım boyunca orada olmak ıcın gelıcem allah utandırmz inşallah...

kızlar alt alta nasıl alıntı yapiciim bulamıyorum:44::44:

çeyizlerin çok şık canım Allah Cc. huzurlu mutlu günlerde kullanmanı nasip eder inş

benimde tecere çatal bıçak takımım hisardandı şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum canım güle güle kullanmak nasip etsin allah

benimde tecere çatal bıçak takımım hisardandı şuan kullanıyorum iyiki almışım diyorum canım güle güle kullanmak nasip etsin allah

oyle canım benımde ıcım cok rahat 100 yıl garantılı zaten omurluk

Eki Görüntüle 569730

kızlar kahvaltı takımı velilerimin öğretmenler günü hedıyesi :) bornoz takımı da kuzenımın hedıyesı :) bardak altlıklarımda english homedan bu gun aldım ...

kızlar bu pıke takımını aldım hem gelınlık yatak ortusu olarak bu yatak ortusunu kullanacagım hemde ozel zamanlarda kullanacagım...

bırde o kadar almayacagımı soledım saglık acısından ama yıne arkadas satıyordu dayanamadım birde cok olumlu eleştırıler aldıgım tupperware urunlerım

tinimini hanım 4.2lt 2 adet

Eki Görüntüle 574646

antartika set

sizce nasıllar???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…