aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

kızlar çatal kaşıkta jumbonun amboss serisi varmış gayet uygunmus fiyatları birde yemek takımı berf kullanan varmı yaaa berfi tavsiye ettiler tefalin ürünüymüş ama benm gönlüm kütahyadan yana kalite olarak berf kullanan biri varsa lütfen yazsn

tatlım allah hepsini sevdiceğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmanı nasip etsin

Güle güle kullan canım

teşekkürler

canım amboss çeliği harika bende çaydanlık var çeyizimde ama çok önceden aldığımız için resim bulup ekleyemedim.çeliğini ben çok beğeniyorum.kütahya gönlündeyse şaşma.hatta kütahyaya gidebiliyosan ordan al arada 150-200 rahat fark ediyo fiyatlar

tatlım allah hepsini sevdiceğinle mutlu huzurlu günlerde kullanmanı nasip etsin

amin canım inşallah inşallah

Bir sürü çok güzel şeyler almışsın yaa hepsini güle güle kullan ben alamadım adam akıllı bişey henüz bi tencere takımım var

Bir sürü çok güzel şeyler almışsın yaa hepsini güle güle kullan ben alamadım adam akıllı bişey henüz bi tencere takımım var

bu kadar olduklarını ekleyince öğrendim bende ne nerde neyin altında diye düşündüm durdum
saol canım
bendede bi çelik eksik bide düdüklü
onlarıda artık nisan maaşıyla alıcam mayıs maaşıyla yemek takımları tamamdır iste sonra mobilyalar kalıyo

canım bilgisayara liste yap ben yatak odası mutfak diye klasörler yaptım gördüklerimin resmini ekleyip mağzalarda kontrol yapıyorum ajan gibi oldum

güzel fikirmiş benim anneme göre nişanlanınca alınırmış hepsi ama ben ozaman çok sıkışırız diye düşünüyorum yanlış mıyım sence

canım nevresimlerini görünce kendiminkinden utandım:)) hepside çok güzel mutlu günlerde kullan devamını bekliyoruz

nevresimlerin çok güzel özellikle kahve olanı ve kırmızı grili olana bayıldım mutlu mutlu aşkla sevgiyle kullan aldıklarını canım

güzel fikirmiş benim anneme göre nişanlanınca alınırmış hepsi ama ben ozaman çok sıkışırız diye düşünüyorum yanlış mıyım sence

bu topik anneler topiği olmuşş :)
benim annemde ya para biriktir der ya beğendiklerini al der (kendiside küçük küçük almaya başlamış bir dağ yapmıştır aslında )
yani canım maddi duruma ve zamana bağlı bu çeyiz işi farklı topiklerdede belirttiğim gibi eskiden hiç yüzüne bakmazdım çeyiz ürünlerinin
ama annenin dediği gibi nişandan sonra almaya kalkan biri önümde fikir oldu hem bi an önce alınması gerekiyordu hemde ödeme gücünün yetmesi
böyle olunca karşına çıkan bi kaç modelden cebine uygun olanı seçmek zorunda kalıyorsun ama önceden başlarsan beğendiğin şeyi acelende olmadığı için taksitlerde alabiliyosun..

hmm birde anneme dönersek kendine hediye gelenleri bile çeyizime saklamaya kalkıyor benim ona aldıklarımı bile
(kızıyorum ona bunu sana aldım kullan diye )

veee aşkla başlanan yolda olan çeyizlere gelince hepsi çok güzel canım güzel günlerde kullan...

hepsi çok güzeller iyi günlerde kullan

teşekkür ederim :13:

canım nevresimlerini görünce kendiminkinden utandım:)) hepside çok güzel mutlu günlerde kullan devamını bekliyoruz

saol canım inşallah bu topici açınca daha bi heves yaptım

nevresimlerin çok güzel özellikle kahve olanı ve kırmızı grili olana bayıldım mutlu mutlu aşkla sevgiyle kullan aldıklarını canım
teşekkür ederim canım
aklınızda bulunsun taç ın temmuz ayı gibi online sitesinin kuruluşuymuş.çoğu taçtan ve normal mağza fiyatından 270 tl indirime aldm peşin fiyata taksitte yapttılar.kırmızılı grili denizliden aldım netten sipariş verdim taç kumaşıyla aynı fiyatı daha uygun kargoda dahildi artık taç almıcam alırsam

doğru düşünüyorsun canım aynı şeyi annemde düşünüyo ama ben kanına girdim gibi
kampanyalar görünce dayanamıyorum.mesela haziranda yemek takımı almaya gidicem kütahyaya koycak yer buluncak illaki yapıcak bişey yok indirim varken kaçıramama hem modellerde değişiyo sonra aklım kalır valla alamazsam

bende bazen anneem diye alıyorum benim çeyize atıyoruz battaniyelerimden bitanesini anneme diye aldık benim oldu
saol canım inşallah bakalım yeni şeyler eklicem bende

evet doğru söyluyosun şimdiden yavas yavas almaya baslarsak en begendiğim içime sinen şekilde olur ama nişandan sonra alel acele alınacak hepsi bi de bunu annemlere anlatabilsemmm

yeni tupper aldım biri bana dur desin
peynir ekmek ve baharatçıklarıda alınca tuperlarım bitti gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…