aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

kızlar bakın ben bu minik yastıklardan yapıyorum..... Ben moda tasarım mezunu olduğum için çok fazla artık saten kumaşlar vardı evde koca bi poşet dolusu...... çöpe atacaktım nette bunları görünce hem artıklar değerlensn dedm Bunların aynısından yapıyorum şu an tabi ara ara... derslerden sıkıldığım zamanlar...... Kına gecesinde dağıtmak için yapıyorum Ben kına gecemi evde arkadaşlarla şöyle böyle 30-40 kişi olur en fazla akrabalrla beraber.... o şeklde yapmak istyorum... o yüzden bunlardan 30-40 tane yapıcam.... sizce nasıl fikir kına gecesi için

Son düzenleme:
çok güzellll... hem el emeği göz nuru hemde anlamlı. çok güzel düşünmüşsün yaaaa

her şeyin çok güzel canım sağlıklı huzurlu günlerde kullanın inş

tatlım çerçeveye bayıldım
deli gibi çerçeve alıcam evimziiz resimlerle süslücez ben karar verdim sevdiceğimde saolsun kabul etti

cnm bende aynı her yer foto olsun istyorum o çerçeve istanbulda çok uygun bi fiyatmş hemde cnm facebook da bi sayfada gördüm... guiet nişan oldu mu cnm sizin?? düğün ne zmn maşallah çeyiz topiğin çok güzel çeyizlerimi kolilememş olsaydım hepsinn resmini çekip paylaşrdm

nişan olmadı canım daha bu sene inşallah düğünde seneye
başladım bitrirdim mutfağı zaten ben ymek takımıda tamadır almadım ama karar verdik öle işte

nişan olmadı canım daha bu sene inşallah düğünde seneye
başladım bitrirdim mutfağı zaten ben ymek takımıda tamadır almadım ama karar verdik öle işte

hayırlısı olsun cnm inşallah şu kpss den de istediğin kuruma atanırsında daha mutlu bi evlilik yaparsn...
Ben porselen takımımı 2010 da almıştım 350 TL ye... Marianna diye bi markanın...

karaca sheffer kütahya porselen falan filan çok baktım... nişanlım kütahyalı oduğu için kütahyadan da alabilirz dedi ama ben burda 2 sene önce bu modeli gördüm deseni çok hoşuma gitti ben kelebek hastasıyım.. tabaklarda o çiçek deseni kelebeğe daha çok benziyo ve kelebek gibi duruyor o yüzden hoşuma gitmşti ama böyle misafirlk porselende renkli sevmiyorum o yüzden fiyatyla herşeyyle kafama yattı Kahvaltı takımım yok sadece... çatal bıçak takımımıda geçen yaz pazarlıkla 250 TL ye aldım..
Mutfak robotunu da arzumdan aldım bunu

kettle arzumdan aldım

ben mutfağımın yeşil olmasını istyorum elimden gelse bulaşık makinesinide yeşil alıcam

Yatak odasınıda mor istyorum.. perdeleri diktrdm brrillanda

yatak örtümde bu modelin aynısı

Milyoncudan da bi dünya plastik mutfak gereçlerimi almştm Kurabiye kalıpları, soğan,sarımsak,çilek saklama kabı, mutfak fırçası, peçetelik,kek kalıpları,buzdolabı saati,margarin saklama kabı vs. akla gelebilecek ne kadar ıvır zıvır vardysa hep aldım bi bu yıl evdeyim önceden çalışıyorken hep alırdım insan çalışınca çeyzlk aldıkça dahada heves ediyo şu an çalşmıyorum diye bişeyde alamıyorum ve böyle şeylerle ilgimi kesmştm ama iyi olmuş guiet bu topiği açman çok severm çeyz sohbetlerini

Son düzenleme:

quiet cnm çok güzel özellkle porselen takımına bayıldım... bende kare istyordum aslında yemek takımımı.... 3 yıl önce bu kadar meşhur değildi bu kare tabaklar... Belki bende sonra porseleni değiştrrrm benm aldığımı günlük yaparım....

Son düzenleme:

ben hiç kare almak istemiyodum taki bunları görene kadar
bakalım işte daha almadık

ben hiç kare almak istemiyodum taki bunları görene kadar
bakalım işte daha almadık

kare daha modern duruyor quiet ben aldığım yemek takımınn kare olmasını isterdim... neyse sonra onuda alırım kare alırım bu aldığım biraz eskiyince bu aldığımı günlük yaparım ama kare çok şık

ben yatak odamda böyle bi köşe yapmak istyorum.. giyinmek için paravan tarzı bi köşe çok hoşuma gidiyor bu şeklde köşede şık bi aksesuar şeklinde bi kabin.. en çok sitediğim şey kocaman bi yatakodası....

kına gecemde de bu şeklde giynmek istyorum özellkle damatta böyle giyinsn istyorum.. Bu kostümleri araştırıyorum şu an da nette...

oturma odamında bu şeklde olmasını istyorum

bi de mutfak için bunların yeşillerini aldım da daha eksiği var... Bi evde satılıyo...

inşallah hayallerimz gerçek olur...

inşallah goldflaycım
bizim yatak odamız çokbüyük olmıcak bende alternatifler arıyorum
salon gri füme ağırlıklı olucak bu gidile ikea evimizin herşeyi olucak zaten

inşallah goldflaycım
bizim yatak odamız çokbüyük olmıcak bende alternatifler arıyorum
salon gri füme ağırlıklı olucak bu gidile ikea evimizin herşeyi olucak zaten

cnm ben büyük olmasını istyorum ama kiracı olaağımz için hiç bi zmn odalar istedğm gibi olmayacak... Ama önemli olan sevdğimz kişilerle evlenmek....

cnm ben büyük olmasını istyorum ama kiracı olaağımz için hiç bi zmn odalar istedğm gibi olmayacak... Ama önemli olan sevdğimz kişilerle evlenmek....

aynen canım kiracı olucaksan avantajın var aslında salonu yatak odası yap
bizim ev var salonla bi oda aynı büyüklükte o yüzden fark etmicek

benim daha doğrusu sevdiceğime kabul ettirdiğim bizim hayalimzide şöle
yatak baza olucak başlık eskitme bu tarz
http://www.dekomag.com/picture_libr...-basliklari-ve-karyolalar-43242.thumbnail.jpg
komidinler bu tarz ayaksız duvara monte
http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0VlO9Sjp-Hw4nGT3TPUUejcL5UEepvJPDlFkMuZBeywXYo2NegBSyXoHE
dolap bu şekilde
http://www.baglarbal.com/wp/wp-content/plugins/kadinca/resimler/dea7f_yatak-odasi-elbise-dolabi.jpg
ya da bu
http://www.yasamdizayni.com/wp-content/uploads/2011/04/yatak-odasi-aynali-dolap-300x300.jpg

ufak tablolar yda resimler duavrımızda belki yatak başlığını olduğu duvar duvar kağıdı olur öle

öle 5 li komidin ayna falan almıcam zaten dolap ayna
belki duvara monte bi masa gibi bişey alırız ufak ama ayakları yere basmıcak

cnm güzelmş modeller.. Sade ve şık.. siz nerde yaşıycaksnz evlennce? istanbulda mı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…