aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

öhmm öhmm kahvaltı takımını niye eklemedin ben gelince nerde kahvaltı yapcam
şaka biyana
tatlım nevresimlerin bi kısmını göstermiştin zaten ama böyle bi arada görünce daha bi güzel göründü gözüme
herşeyin çok güzel bende çeyiz heveslerimi geri istiyorum yaa
yeni parçaları dört gözle bekliyorum hayatım

Allah bi an önce kavuştursun inşallah enişteyle senii

kuzum sen gel ben altın tabaklarda servis yapıcam sana :124::124:
daha almadık ki canım bu aralar bakıyos işte kütahya yolları taştan
saol canım benim
ben getircem sana o isteği ben bi bütün herşeyi düzmeye başlıyım da

quietcimm ne güzel topiğin hayırlı olsun

EEEEE cnm ufukta düğün var galiba nişanın oldu mu cnm

quietcimm ne güzel topiğin hayırlı olsun

EEEEE cnm ufukta düğün var galiba nişanın oldu mu cnm

saol canım başladım toparlamaya eşyaları eklyim dedim kpss için gaz veriyo bana bu topic
yok canım allah kısmet ederse ramazan sonrası
kasımdada atanırsam hemen düğün

maaşallah ne güzel şeyler almışsın...benim tek eksiklerim nevresim takımları ve ufak tefek elektronik mutfak aletleri geri kalanları tamam nevresim takımlarını görünce aklıma geldi daha almam gereken şeyler olduğu hepsini güle güle kullan sevdiğinle

şok teşekkür ederim
bende nevresim takıntısı olduğu için ilk olarak onları aldım
diğerleri listede hazır bekliyo bende elektronikleri almak için anneler gününü bekliyorum
inşallah sende mutlu huzurlu aşk dolu olursun ömrü boyu

çok teşekkür ederim amin cümlemizi inşallah...herşey gönlünce olsun...

güzel günler de hep sevdiğin insanlarla kullanmayı nasip etsin sana Allah inşallah :)

hayırlı olsun iyi günlerde kullan bnm annemde almak istiyor yaşta geldi çeyiz için uygun yaştayım ama bn moda geçer diye çöp aldırmadım sanırım hata yapıyorum.

hayırlı olsun iyi günlerde kullan bnm annemde almak istiyor yaşta geldi çeyiz için uygun yaştayım ama bn moda geçer diye çöp aldırmadım sanırım hata yapıyorum.

saol canım
canım belli başlı şeylerin modası geçmiyo aslında bak benim nevresim takımlarında siyahlı var taç tan aldım pamuk saten geçen sene 120 tlye aldım indirimden şimdi 210 tl

haklısın canm aslında yavaş yavaş almak lazım sonra birden alınca içine sinmiyor eksiklerinde oluyor benimde başlamam lazım senin gibi

cnm güzel günlerde kullan hepsini tapırlara bende başladım baharatlık aldım 8 li fıstık yeşili . . .
bi de buz temalı serileri var onlardan almak istiyorum buzluğu attığın sigara böreği yahut her ne varsa asla yapıştırmadan ve tabi kokutmadan süper çıkarıyormuş . . .
tapır tencereleri ne kadara aldın quum . . . çok hoşuma gitti . . .

bu arada günlük yemek takımı almamışsın henüz sanırım bir tavsiye ; bu cuma bim e güralın sade günlük kullanıma uygun 26 parça bir seti geliyor missssssss fiyatıylada misssssss
geçen yıl almış biri olarak şiddetle tavsiye ediyorum . . .​

düdüklü tencermeide aldım 220 tl

sabuncum kütahyanın fabrika satışın buldum istte oraya gidicem ordan alıcam büyük ihtimal

canım hepsini mutlulukla aşkla kullan inşallah:) hepsi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…