• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

cnm 1.5 saatlik yere gurbet denmez :9: cnm sevgilinin sabit bi işimi var? kpss yi kazanrsan nasıl olacak?? gelir mi o da senle???

ondan öle diyom zaten :9::9: temden gidilrse 1 saat bile diyebiliriz ama il başka :10::10:
canım onun işi sabit.ben kpss için sadece yeni memleketemizi seçicem baka yer seçmicem.atanamazsamda bankaya devam :12::12:

ondan öle diyom zaten :9::9: temden gidilrse 1 saat bile diyebiliriz ama il başka :10::10:
canım onun işi sabit.ben kpss için sadece yeni memleketemizi seçicem baka yer seçmicem.atanamazsamda bankaya devam :12::12:

cnm sevdiğin kişiden dolayı mı :9: inşallah cnm gelin gideceğin yere aynı zamanda memur olarak da gidersn :9:

cnm sevdiğin kişiden dolayı mı :9: inşallah cnm gelin gideceğin yere aynı zamanda memur olarak da gidersn :9:

yok canım ya birlikte düşündük istte yaşasak ev yok kira yol falan derken zaten birimizin maaşı gidicek ama çalıştığı ve evin oldupu yerde olursak hem çok pahalı bi yer değil hem 2 maaş cepte kalıcak :52:
şimdi bankadayım ya atanamadım 2014 sınavına brlikte çalışcaz zaten.ee işimde var şu an atanamdığımda işsiz kalmamış olucam çok şükür.tabi ilk düşünce meeemurluk :8::8:

yok canım ya birlikte düşündük istte yaşasak ev yok kira yol falan derken zaten birimizin maaşı gidicek ama çalıştığı ve evin oldupu yerde olursak hem çok pahalı bi yer değil hem 2 maaş cepte kalıcak :52:
şimdi bankadayım ya atanamadım 2014 sınavına brlikte çalışcaz zaten.ee işimde var şu an atanamdığımda işsiz kalmamış olucam çok şükür.tabi ilk düşünce meeemurluk :8::8:
cnm sen bankacılığı seviyorsun... atanamazsanda çok üzülmezsn :1: olmadı bi daha çalışırz.... daha yaşımz çok yaşlı sayılmaz... millet 32 yaşında kpss hazırlanıyo....

cnm sen bankacılığı seviyorsun... atanamazsanda çok üzülmezsn :1: olmadı bi daha çalışırz.... daha yaşımz çok yaşlı sayılmaz... millet 32 yaşında kpss hazırlanıyo....

yani biraz öle ama atanmak isterim ya.bak 32 deme sevdiceğimi de sokucam kpss ye 2014 te 32 olucak :9:

Aldıklarınn çok güzell canımm, mutlulukla huzurla kullan hepsiciğiniii:16:

saol canım çok teşekkür ederim :16:

goldflaycım carfurda senin yemek takımına uygun porselen avr 24 parça 70 tl güralın
Flash Page Flip
22. sayfada :52:

cnm baktım evet biraz benzio benmkine :9: ama benm ki ince porselen bu 24 parça olanlar genelde biraz kalın oluyorlar günlük oldukları için.... Ama günlük kullanmk için iyiymş.... Ben benmkileri bi kaç sene kullanayım, bazen sakarlığım tutar kırarım kesin takım boculunca yeni çıkan karelerden alırım, kütahyadan bakarz :9: bunu da günlük yaparım :9: daha ben kalvaltı takımı alacağım....

senin sevgilinde benm ki gibi büyükmüş :9: benm ki de 2014 kasım da 33 olacak.... :9: şimdiden niye hazırlanmıyo cnm kpss ye sevgilin 2014 ü niye bekliyo :9: siz üniversitede mi tanşmştnz??? sevgilinle??? nerde tanıştnz????:34:

şimdi çalışıyo işide iyi 2014 için birlikte çalışıcaz ben soktum aklına :9:
ünv sınıf arkadaşım canım :12::12:

şimdi çalışıyo işide iyi 2014 için birlikte çalışıcaz ben soktum aklına :9:
ünv sınıf arkadaşım canım :12::12:

işi iyiyse elleme o zaman :9: sende inşallah bu yıl onun memleketne atanrsn cnm..... quiet denemelerden kaç net çıkarıyosun?? Genel kültür......?? Genel yetenek????

Kızlar ben oturmaodamı kırmızı istyorum.. kırmızılı siyahlı bi köşem :9: Böyle bu tarz

aksesuarlarla süslemek istyorum

$Bogazici-Vazo__57171633_0.webp$Elma-Apple-Vazo-Biblo-Aksesuar__54058205_0.webp$Mosh-Tasarim-Fotograf-Cercevesi__56888467_0.webp$Nostaljik-Bir-Efsane-7-li-Matruska__50229239_0.webp$Uclu-Takim-Fil-Biblo-Aksesuar__57776995_0.webp

en yeni bugün yemek takıım aldım tencere seti aldım :8::8:
bide düdüklü siparişi verdim altıncı caddedekini iptal ettirdim çok şükür :47::47:

Back
X