- 18 Temmuz 2011
- 9.127
- 17
- 158
cnm güzelmş modeller.. Sade ve şık.. siz nerde yaşıycaksnz evlennce? istanbulda mı???
bide biz eşyaları bi yerden almıcaz avantajımız var o yüzden

yok canım gurbete gelin olucam 1.5 saatlik gurbet

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm güzelmş modeller.. Sade ve şık.. siz nerde yaşıycaksnz evlennce? istanbulda mı???
bide biz eşyaları bi yerden almıcaz avantajımız var o yüzden
yok canım gurbete gelin olucam 1.5 saatlik gurbet![]()
![]()
cnm 1.5 saatlik yere gurbet denmezcnm sevgilinin sabit bi işimi var? kpss yi kazanrsan nasıl olacak?? gelir mi o da senle???
ondan öle diyom zatentemden gidilrse 1 saat bile diyebiliriz ama il başka
canım onun işi sabit.ben kpss için sadece yeni memleketemizi seçicem baka yer seçmicem.atanamazsamda bankaya devam![]()
cnm sevdiğin kişiden dolayı mıinşallah cnm gelin gideceğin yere aynı zamanda memur olarak da gidersn
![]()
cnm sen bankacılığı seviyorsun... atanamazsanda çok üzülmezsnyok canım ya birlikte düşündük istte yaşasak ev yok kira yol falan derken zaten birimizin maaşı gidicek ama çalıştığı ve evin oldupu yerde olursak hem çok pahalı bi yer değil hem 2 maaş cepte kalıcak
şimdi bankadayım ya atanamadım 2014 sınavına brlikte çalışcaz zaten.ee işimde var şu an atanamdığımda işsiz kalmamış olucam çok şükür.tabi ilk düşünce meeemurluk![]()
cnm sen bankacılığı seviyorsun... atanamazsanda çok üzülmezsnolmadı bi daha çalışırz.... daha yaşımz çok yaşlı sayılmaz... millet 32 yaşında kpss hazırlanıyo....
Aldıklarınn çok güzell canımm, mutlulukla huzurla kullan hepsiciğiniii![]()
goldflaycım carfurda senin yemek takımına uygun porselen avr 24 parça 70 tl güralın
Flash Page Flip
22. sayfada![]()
şimdi çalışıyo işide iyi 2014 için birlikte çalışıcaz ben soktum aklına
ünv sınıf arkadaşım canım![]()
işi iyiyse elleme o zamansende inşallah bu yıl onun memleketne atanrsn cnm..... quiet denemelerden kaç net çıkarıyosun?? Genel kültür......?? Genel yetenek????
inşallah canım inşallah
gel topice yazıyom![]()
Kızlar ben oturmaodamı kırmızı istyorum.. kırmızılı siyahlı bi köşemBöyle bu tarz
aksesuarlarla süslemek istyorum
Eki Görüntüle 443430 Eki Görüntüle 443431 Eki Görüntüle 443432 Eki Görüntüle 443433 Eki Görüntüle 443434
canım nevresimini güle kullanbir nevresim daha eklendi biri durdursun beni![]()