• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

aşkla başladığımız yolda quietnrkn ın çeyizcikleri :)

canım nevresimini güle kullan :nazar: aynısından annem kendisi almış keşke bir tane daha alsaydım dedim kalitesi bu fiyata cok iyi gibi değil mi pek anlamam ama?

iyi olduğu için 9 da iş başı yapmama rağmen 9 da izin alıp bim e gitim :60:
ben çok beğendim canım ama 4-5 tane gelmiş diğer modeller çok düz geldi :27:

süpürgede eklendi çeyize ama hiç düşünmeden ben bunu alıcam demeden :9:
anneme diye alında babam eski makinayı tamir ettirdi.annemde saolsun senin çeyize koyarız dedi ve bana kaldı :52:
290 tl ye aldım nakit anneme diye araştırdım benim oldu :16:

süpürgede eklendi çeyize ama hiç düşünmeden ben bunu alıcam demeden :9:
anneme diye alında babam eski makinayı tamir ettirdi.annemde saolsun senin çeyize koyarız dedi ve bana kaldı :52:
290 tl ye aldım nakit anneme diye araştırdım benim oldu :16:

hepsi çok güzel güle güle kullan.. düğün nezaman

hepsi çok güzel güle güle kullan.. düğün nezaman

teşekkür ederim :13:
henüz sözde yok canım sürekli erteleek zorunda kalıyoruz ama bu sene sonu kasım gibi söz yapıcaz inşallah seneye ramazan öncesi yada sonrasıda düğün :16:
kesin tarih yok yani :1:

nevresim takımların cok güzelmiş, aldıkların hepsi cok güzel güle güle kullan inşallah :)

kızlar düdüklümü değiştirdim yenisini ekledim bide bunu hediye ettiler :8:
1177169517TEFAL-ONLY-3-LU-TAVA-SETI__58052360_0.jpg

bunu en küçüğü :32: 20 cm lik :49:

Güle güle kullan canım bu mikseri alsam bana da markafonide 16 tl ye geliyordu ama almadım.Sen nerden aldın?Bir de dograyıcıyı da ayrı mı alacaksın?

canım altıncı caddeden aldım bana 100 tl limitsiz çek verdiler ya tencereden dolayı.pazar günü setlere baktım korkmaz istiyodum beğenmedim yakından görünce.philps alıyım dedim onlarıda inceledem düğmeleri içe gömük dışı yumuşak plastik ya düğmeyi bulamıyosun rahatlıkla.bende ya tefal ya arçelik alıcaktım.arçelik başka modeli çıksın diye beklicektim.önüme fırsat geldi alıyım dedim bende :32:
doğrayıcıyı en son düşünüyorum çünkü ben pek kullanmam.sadece fındık ceviz için kullanıyorum o en son şimdi aklımda yok yani :34:

bide setmi alsam diye süşündüm ama ondaki çırpıcı sadece yumurta ve sıvı şeyler için iyi.doğrayıcıda ufak oluyo onlarda diye bunları aldım :39:

canım altıncı caddeden aldım bana 100 tl limitsiz çek verdiler ya tencereden dolayı.pazar günü setlere baktım korkmaz istiyodum beğenmedim yakından görünce.philps alıyım dedim onlarıda inceledem düğmeleri içe gömük dışı yumuşak plastik ya düğmeyi bulamıyosun rahatlıkla.bende ya tefal ya arçelik alıcaktım.arçelik başka modeli çıksın diye beklicektim.önüme fırsat geldi alıyım dedim bende :32:
doğrayıcıyı en son düşünüyorum çünkü ben pek kullanmam.sadece fındık ceviz için kullanıyorum o en son şimdi aklımda yok yani :34:

bide setmi alsam diye süşündüm ama ondaki çırpıcı sadece yumurta ve sıvı şeyler için iyi.doğrayıcıda ufak oluyo onlarda diye bunları aldım :39:

İyi yapmıssın canım ben koyu renk düşündügüm için beyazlara pek bakmıyorum mikseri aldım ben bir de braun ya philipsten dograyıcı ve blender olanlardan alacagım.100 tl limitsiz çekte ayrıca iyiymiş.Umarım sorunsuz gelir ürünlerin

İyi yapmıssın canım ben koyu renk düşündügüm için beyazlara pek bakmıyorum mikseri aldım ben bir de braun ya philipsten dograyıcı ve blender olanlardan alacagım.100 tl limitsiz çekte ayrıca iyiymiş.Umarım sorunsuz gelir ürünlerin

bende koyu renk düşündüm ama elime alıp bakınca pek beğenmedim :ssz:
250 tl lik alışverişte 2.5 ay süründürdüler 100 tl çek yüklediler onuda yapsınlar artık :47:

bende koyu renk düşündüm ama elime alıp bakınca pek beğenmedim :ssz:
250 tl lik alışverişte 2.5 ay süründürdüler 100 tl çek yüklediler onuda yapsınlar artık :47:

Canım bu çekin limitsiz olması felan aklımı karıstırdı acıkcası umarım bir problem yaşamazsın.Ben siyahları gördüm ama çirkin gelmediler gözüme bir de herkes bu kadar erken alma deyince bir süre daha ertelemeye karar verdim.

Canım bu çekin limitsiz olması felan aklımı karıstırdı acıkcası umarım bir problem yaşamazsın.Ben siyahları gördüm ama çirkin gelmediler gözüme bir de herkes bu kadar erken alma deyince bir süre daha ertelemeye karar verdim.

limitli şu şekilde yaptılar 100 tl çek 100 tl alt limitli :34:
canım bende beğendim şuyunu beğenmedim mesela phlips düğmemsi içeride gizli üzerinde kalın plastiğe basıyosun düğmeye bastığını sanıyosun ama basamıyosun.korkmazdamı yine philps temi ne bi model vardı düğmeleri aşırı yumuşaktı o yüzden beğenmedim :31:

herkes ütü içinde öle diyo ben 2 sene önce aldım garantisi bitti artık :9: indirimi bulmuşken aldım valla :32:

limitli şu şekilde yaptılar 100 tl çek 100 tl alt limitli :34:
canım bende beğendim şuyunu beğenmedim mesela phlips düğmemsi içeride gizli üzerinde kalın plastiğe basıyosun düğmeye bastığını sanıyosun ama basamıyosun.korkmazdamı yine philps temi ne bi model vardı düğmeleri aşırı yumuşaktı o yüzden beğenmedim :31:

herkes ütü içinde öle diyo ben 2 sene önce aldım garantisi bitti artık :9: indirimi bulmuşken aldım valla :32:

Canım ben en azından 2013 ortalarında almaya karar verdim en azından evlendigimde 6 ay da olsa garantisi kalsın sonucta aldım belki hatalı üründür çalışmıyordur,2. kullanmamda bozulacaktır diye düşünmeye başladım.Bir de ben kazanlı philips almaya karar verdim bari o kadar param ziyan olmasın

kızlar internet alışverişi ile ilgili bişi diyemem ama düğün tarihi belli olmadan küçük ev aletlernin alınmasına akrşıyım

tefalden arkadaşım ev aletlerini alırken garantisini başlatmadı tefal ne zaman evlendiler o zaman başlattı böylede kolaylıklar var mağazada

belki net uygun ama bu tür eşyalarda belkide ayıplı ürünleri internette böyle ucuza satıyolardır

bende kahve makinesi ve korkmaz elektrkli çaycı aldım ama evde bırakabilirim onları

Canım ben en azından 2013 ortalarında almaya karar verdim en azından evlendigimde 6 ay da olsa garantisi kalsın sonucta aldım belki hatalı üründür çalışmıyordur,2. kullanmamda bozulacaktır diye düşünmeye başladım.Bir de ben kazanlı philips almaya karar verdim bari o kadar param ziyan olmasın

bende şu şekilde düşündm canım.bende seviceğimde spor giyeriz.kot çamaşır ütülemyi ben sevmiyorum gömlek kumaş pantolon ütüleri sadece.diğerlerini ütülemeyi gereksiz görüyorum :31:
o yüzden normal seviyede bi ütü yeterli bize.bende çalışırken kanvas pantolon giyorum sevdiceğim de o tarz pantolon gömlek diyiyo onlara çok çok tefarruatlı bişe gerek yok o yüzden aldım :32:

Back
X