Askomer: 48 bedenden 38 bedene iniş yolculuğum.. Durmak yok, yola devam...

Cok ozurdilerim diger yazdiklarini gormemisim :17: Bende tesekkur ederim size.Bu arada 1 haftada sadece 816 gr verebilmisim.Kendime belli bir program yapmalimiyim?Yoksa boyle devam mi etmeliyim ?

merhaba tbuse,
1 haftada 816 gram bence çok normal, nasıl besleniyorsun?
Eğer daha hızlı kilo vermek istiyorsan, bence bu fikirden vazgeç.
sen 1 hafta yaklasık 1 kılo vermıssın. bu durum cok guzel..
sevgiylee...

arkadaslar, benım boyum 170 cm ve kılom 63, 38 beden gıyınıyorum..

hafta sonu cumartesı arkadaslarla mangal, pazar oğlumun doğum günü derken kıloyu yıne 63'e fırlattım...
:((

3 gundur bıraz sıkı beslenerek tekrar inişe geçtim.

BUGUNKU MENUM:

1) sabah 3 yemek kaşıgı muslı, 1 elma, 1 muz, yogurt, keten tohumu tozu, biraz çörekotunu karıştırarak mis gibi bir kahvaltı
2) arada 1 elma, 1 fıncan yesıl çay
3) öğlen sabah kahvaltısı ile aynı
4) ara 1 bardak süt
5) 1 dilim siyah ekmek ve 1 dilim (ince) peynir
6) akşama da mercımek çorbası ve sılex'te pısmıs sebze ve patates, biraz yoğurt

sevgilerleee....

selam kizlar.:3::3:bende 1.64 boyunda 60 kiloydum.3 ay once diyete basladim ve 51 kiloyum suan:46::46:ramazandan sonra 48 dusmeyi planliyorum insallah:16::16::16:

selam kizlar.:3::3:bende 1.64 boyunda 60 kiloydum.3 ay once diyete basladim ve 51 kiloyum suan:46::46:ramazandan sonra 48 dusmeyi planliyorum insallah:16::16::16:

tebrik ederim nazlma,
3 ayda az kiloya sahip biri için çok güzel kilo vermişsin..
Deneyimlerinden, yaptıklarından biraz bahsedersen çok seviriz...

tebrik ederim nazlma,

tebrikler tatlım,

yaptıklarından bahsedebilirsen eger belki bize de bir faydas olur.
benimde kısa sürede acil kilo vermem gerekıyor çünkü :(

tebrik ederim nazlma,

tesekkur edrim canim..ben 2 diyet uyguladim.biri agir bir diyet.gun icinde sabahdan aksama kadar 3 ogunde sadece tavuk ve salata yedim.ama bu diyet rahatsizliklari olan insanlar icin iyi deyil.sonra SELAHETTIN DONMEZIN 1 ayda 5 kilo diyetine basladim.hic kacamak yapmadim.:20:arada spor yapdim.

sevgili sarra, sen beslenme konusunda neler yapıyorsun?

bize biraz bahseder misin lütfen??!!

canım ben geçen sene 80 kiloya çıkmıştım bel fıtığı rahatsızlığım vardı biraz düzeldikten sonra yürüyüşe başladım ve 5 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum:17:başlıyorum en fazla 3 gün sonra bırakıyorum diyeti hiç sevmiyorum buyüzden yemeyi biraz azaltıp spora ağırlık veriyorum böyle oluncada kilolar çok yavaş gidiyor:50:kk da gezip başarı öykülerini okuyorum belki gaza gelip tekrar başlarım diye:8:takipteyim :16:

tesekkur edrim canim..ben 2 diyet uyguladim.biri agir bir diyet.gun icinde sabahdan aksama kadar 3 ogunde sadece tavuk ve salata yedim.ama bu diyet rahatsizliklari olan insanlar icin iyi deyil.sonra SELAHETTIN DONMEZIN 1 ayda 5 kilo diyetine basladim.hic kacamak yapmadim.:20:arada spor yapdim.

evet, salata ve tavuk diyetini ben de bılıyorum. Ancak denemedım.

canım ben geçen sene 80 kiloya çıkmıştım bel fıtığı rahatsızlığım vardı biraz düzeldikten sonra yürüyüşe başladım ve 5 kilo verdim malesef diyet yapamıyorum:17:başlıyorum en fazla 3 gün sonra bırakıyorum diyeti hiç sevmiyorum buyüzden yemeyi biraz azaltıp spora ağırlık veriyorum böyle oluncada kilolar çok yavaş gidiyor:50:kk da gezip başarı öykülerini okuyorum belki gaza gelip tekrar başlarım diye:8:takipteyim :16:

evet canım, ancak önemli olan yavaş ama sağlıklı gitmesi, bence böylesi daha iyi..
bel fıtığı için de çok geçmiş olsun..

unutma:
BAŞARININ ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL, YİNE BİZ KENDİMİZİZ...

Arkadaşlar lütfen SU için...

1,5 lt'lık pet şişeniz hep masanızda olsun..
Sabah 1 şişe ve öğleden sonra 1 şişe olmak üzere 2 şişe bitirin....

Su yağın enerjıye çevrilmesini sağlıyor...

Back
X