- Konu Sahibi D'arbanwille
-
canım benim kuzenımde senın yaasadıklarını yasadı cocugun ona olan ılgısı onu bagladı cocuga bır sure konustular sonra evlendıler mutlu mu dersen mutlu cocuk ustune cok dusuyo boyle tur evlılıklerde kadınların sozu daha cok gecıyo kanaatındeyım .cocuk etrafında pervane oluyo sımdı ıkıde cocukları var ama bu herkez ıcın aynı degıl ben sevmedıgım bırıyle yapamazdım karsılıklı olmalı mantık ıcın evlenmek bana ters eger bu senın ıcın makulse deneyebılırsın ama bence dırek evlenme teklıfını kabul etme en azından bır sure dene
kafam karışık çok..
canım sıkkın..
uzun süredir benimle ilgilenen kadrolu hayranımdan evlilik teklifi aldım..
ona karşı birşey hissetmiyorum ama bana karşı çok yoğun olduğunu biliyorum..
eğitimi - kariyeri - maddi durumu vs herşeyi çok iyi..
mantığım evet de gitsin ne uğraşıyosun hayatına bak diyo , kalbim ben bişey hissetmiyorum hayat nasıl geçicek onunla diyor..
hep derler ya sevdiğin değil seni sevenle mutlu olursun..
olur muyum mutlu..
sevmeden de mutlu olunur mu?
bence maddiyat iş bir yere kadar...bir gün bir problem çıkar ve hepsini bir anda kaybedebilir ve aşkta olmassa yürümez biter herşey.yani size katılmıyorum ben.sevmeden olmaz..Sana karşı yoğun duyguları var , eğitimi, kariyeri, maddi durumu iyi...
Bunlar 1- 0 önde başlamasını sağlıyor ilişkinizin ... Yani sorunsuz bir şekilde birbirinizi tanımaya
odaklanacaksınız , pek çok ilişki sorun odaklıdır ; sizinki sadece beyefendiyi tanıma odaklı olacak...
Bu tanıma sürecinde umulur ki aşık olursunuz, çünkü beraber vakit geçirdikçe , onu tanıdıkça , kişiliğine
aşık olunabiliyor zaten ... Ki bence en sağlıklı olan da budur , ilk görüşte aşık olup sonra nefret
etmektense , sonradan aşık olup "iyiki" demeyi her zaman tercih ederim...
Umarım gönlünüze göre olur , mutlu olursunuz , aşkla kalına.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?