Aşksız evlilik..

canım benim kuzenımde senın yaasadıklarını yasadı cocugun ona olan ılgısı onu bagladı cocuga bır sure konustular sonra evlendıler mutlu mu dersen mutlu cocuk ustune cok dusuyo boyle tur evlılıklerde kadınların sozu daha cok gecıyo kanaatındeyım .cocuk etrafında pervane oluyo sımdı ıkıde cocukları var ama bu herkez ıcın aynı degıl ben sevmedıgım bırıyle yapamazdım karsılıklı olmalı mantık ıcın evlenmek bana ters eger bu senın ıcın makulse deneyebılırsın ama bence dırek evlenme teklıfını kabul etme en azından bır sure dene

allah bana akıl fikir versin işallah :çok üzgünüm:

Olamazsın canım...
Aşk olmadan mutluluk olmaz diye düşünüyorum hele ki aşk olmadan evlilik yok hiç bana göre değil...

Canım birbirinizi iyice tanıyın yanında wakit geçir değişik duygular yaşarsın belki sewgili olmayı deneyin belki farklı olur hakkında hayırlısı neyse o olsun canım
aşk gelip geçici sewgi kalıcıdır zamanla ısınırsın sewersin eşin olarak görmediğin için belki sewmemişsindir ama eş olarak düşün gözlemle sewgisini iyice gör inş sende sewersin canım allah yardımcın olsun sewgiyle kala.s.

Mantık evliliği benim mantığımın alacağı bişey değil karsındakininde biraz anlayışlı olması lazım yada sen istemiyorsan kesin tavrını koy üstelemesin öyle saçmalıkmı olur kendi sevebilir ama sen sevmiyosan niye ısrar ediyo anlamadım :uhm:
E asıl karar sana kaldıysa aklına da yatıyosa bi süre tanımaya calış belki seversin.Ama mantıklı diyede hayatını onunla geçirmeyi düşünme...
Tabiki kaderindeki oysada hiç bişey engel olmaz.Hakkında hayırlısı olsun.

sevmeden tabii mutlu olunmaz ama önce bi dene hemen pat diye bugün teklif etti yarın evlenmeyeceksiniz ya tanış bak baktın olmuyor hoşlanamıyorsun konuş herkes önüne baksın.bende eşimde flört etmeden sevmeden evlendik oha nasıl oldu dersen oldu işte bizde anlamadık birçok şey yaşadım ama şuan ne durumdasınız dersen 2 senelik evliyiz ve birbirimize çok aşığızzzzz Şeniz tabi bu bizim şansımız evlilik birazda kumar gibi sana da iyi şanslar dilerim yerimseniben

D'arbanwille cnm naptın?
Konu çok uzun zaman önce açılmış ama bende aynı durumdayım ve üstelik ben kaç seneden beri tanıştığım kişi yani arkadaşım ile bu durumu yaşıyorum. Sana özelden zaten msj attım cnm... Bu konu hakkında görüşlerinizi yazmaya devam ederseniz sevnrm. Sen en azndan mantık olarak çocukla tamamen uyuşuyorsun ben ise onun çok huylarını seviyorum çok ama çokk iyi biri ama sohbetinden bunalıyorum artık. Napmalıyım ya

bence maddiyat iş bir yere kadar...bir gün bir problem çıkar ve hepsini bir anda kaybedebilir ve aşkta olmassa yürümez biter herşey.yani size katılmıyorum ben.sevmeden olmaz..

hic birsey hissetmedigin biriyle birlikte olamazsin para mutlu eder ama yaninda sana hitap etmeyen biri varsa ona uzun süre dayanamazsin en azindan birazcik olsa hoslanmalisin zevkleriniz uyusmali

sevgisiz olur mu hiçç... ben sevmediğim adamla sırf o beni seviyor diye evlenemem buna cesaret edemem .aşk olmalı aşk.. :) adama karşı heyecan duymam lazım ...sonuçta bu işin özel yanları da var ..nasıl sevmediğin bir adamla o özel anları paylaşacaksın ..ben yapamam cık ...:) bir de ilk başta insan beni seviyor olsun evleneyim diye düşünebiliyor ama zamanla o adamdan soğuyorsun ..o seni sevse de yetmiyor bu sevgi sana ..sen de onu sevmek istiyorsun ama sevemiyorsun ..bir süre sonra soğukluk başlar ...sevgi evliliği tutan yürüten şeydir ...seviyorsan herşeye katlanırsın ,kavga da etsen yarın gelir unutursun affedersin ...ama sevmeyince herşeyi bir süre sonra batar sana ..katlanamazsın ...kesinlikle sevgi olmalı ..mantık da bir yere kadar yani ..

mutlu olursun canım

aşk evliliği yapanları da gördük.ha bir gram birşey hissetmiyorsan o ayrı.ama muhabbetinden hoşlanıyorsan,onunla vakit geçirirken kendini iyi hissediyorsan bence ilerde sevgi de olacak demektir.

benim şimdiki ilişkimde 3 senelik arkadaşımdı biraz mantık ilişkisi oldu,o tapıyordu ama ben nötrdüm,şimdi ondan çok seviyorum.

ıyı düşünüp hareket et.kaç yaşındasın bılmıyorum ama eger 30un üstündeysen bazı faktörleri sana destek olsun fakat eğer 30un altındaysan senın ıcın dogru olacak ınsanı bekle derım.

çok yoğun aşık olmak zorunda değilsin, ama bence mutlaka çok büyük bi bağ, çok büyükbi sevgi olmalı aranızda. para, kariyer hepsi kaybedilebilir bi gün.

Ben de beni benim onu sevdiğimden daha fazla seven biriyle evleneceğim. Yani onun bana sevgisi daha büyük. Bende bişeyler hissediyorum tabi ama en ufak şeyleri sorun edebiliyorum. O ise benim hatamı hiç görmüyor bana aşık. Bense onun kusurunu görebildiğim için yeterince aşık olmadığımı düşünüyorum ama mantıken çok güvendiğim, hobilerimin uyuştuğu, çok saygılı, dürüst birisi olduğu için kararımdan dönmüyorum. Dediğim gibi bende de ona karşı his var ama çok takıntılı bi insanım. Mesela bi kelimesine takabiliyorum kafayı yada çok normal bi alışkanlığına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…