Aşksız İş Yeri Var Mıdır?

Valla benim işyerinde de yaşıma ve medeni durumuma göre biri yok, dolayısıyla aşkı bırak yakınından geçmiyorum
Ama zor bi durum. Elemanın sevgilisi var, uzak dursan dibinde bitiyo, bahane gösteremiyosun. Yine de işinden önemli değil bence.
İnsan kaçtıkça daha çok tutuluyor.

Dedem hep iş yerinde işini yap der.
İş yerinde biriyle konuşma yanlış olur der.

Dedem ya canım benim

Esim benimle ilgili hic bir seyi paylasmaz ama beni cok sevdigini bilirim paylasmiyor yani acaba sevmiyormu diye dusunuyorsaniz yaniliyor olabilirsiniz.diger konuya da gelirsek kötü yanlarini gormeye calisin ya da evliymis gibi dusunun sogursunuz bence.

kasmayın bence bu kadar kendinizi..bu işler nasip kısmett işidir...ayrıca nşianlısı değil, eşi değil...o kızdan soğuyup sizi de sevebilir, siz ayırmış olmassınızki...ayrıca ikide bir ayrıldıklarına göre, sağlam bir ilişkileride yok sanırım...bence akışına bırak, işinizi bırakmanız çok saçma...

Okulda platonik aşkım vardı. Beni hasta edecek kadar.. olan ne oldu 4 yilim çöp oldu. Kendimden beklemeyecegim notlarla okul bitti istedigim meslek icin caba bile gostermedim. Sonra bi sans esimle tanistim. Simdi dönüp bakinca degmezmis diyorum. Sende isini birakma 4 elle saril

Çivi çiviyi söker diyorum.Başka biriyle tanışacağın ortamlara girebilirsin.Ayrıl barış ilişki varsa ortada genelde tutkulu bir aşk vardır diye düşünmüşümdür.Ayrılamayan ama birlikte de yapamayan manyak bir çift olabilirler.Hayatına biri girse o adamı unutur gidersin gibi geliyor bana.

iş yerinde aşk yaşamayı doğru bulmuyorum.işi negatif etkiler bence

Hicbirsey paylasmamasi sevmedigi anlamina
gelmiyor. Benim esimde hic paylasmaz, kiskanir.
Banada der paylasma nazar yaparlar falan diye
Tam tersine asiri seviyordur belki, ôyle olmasa
Barismazdi. Bosuna zaman kaybetme

Ben her zaman platonik aşk diye bişeyin olmadığını düşünürüm. Kadınlar özellikle hissetmeden aşık olmazlar diye düşünürüm. Ayrıca sosyal medya kriter degil. Geçmişte aşık olduğum bir şahıs sözlendigi gün iliski durumunu ve kizi paylaştı. Bence işi bırakma bisey olmamış çünkü bekle biraz

Valla ex ten next olmaz hele bunlar zırt pırt ayrılıp barışan tipler.
Bana pek sağlam bi ilişki gibi gelmedi.
Zaman neler gösterir bilinmez.
Asla işten çıkmak gibi bi hata yapmazdım ben olsam.
Bir de bence kaçmayın uzak durmayın adamdan daha çok belli edebilirsiniz bu şekilde ilgi duydugunuzu.

Nasıl bir işyeri merak ettim :)

Benim başıma böyle bir şey geldi.önce arkadaş olarak başladı o zaman adamın sevgilisi vardı ama çok kaprisli biri o yüzden sonu yok bunun dedim.neyse arkadaşlığıma aynen devam ettim öyle karalar falanda bağlamadım.üstüne üstlük kız arkadaşıyla da aynı ortamdayım.sürekli gözümün önündeler.birkaç ay böyle geçti sonra sevgilimle tanıştım.biz flirt aşamasındayken yani sevgilinin bir altı arkadaşlığın bir üstü derler ya öyle karışık durumlardayken.bu önceden platonik olduğum şahıs sevgilisinden ayrıldı.bir süre sonra bana aşık olduğunu söyledi.ortalık dallas oldu yani.neyse sonuç olarak ben onu unutayım diye başka ortamlara girip çıkarken şimdi ki sevgilime aşık olmuşum ve onu unutmuşum
Bence hiç kaçmaya falan çalışma arkadaşlığını sürdür.aralarına girme kesinlikle fakat yarın ne olacağı belli olmaz evli,nişanlı,sözlü değil sonuçta.işini bırakmaya hiç değmez.olacağı varsa olur.belki seninde kısmetinde başkası vardır.o karşına çıkar gelsede sen istemezsin benim gibi.

Böyle zırt pırt sürekli yanından kaçarsanız anlaşılır bir süre sonra bence doğal davranmaya çalışın.Erkeklerin çoğu sosyal medyalarında başka erkekler var diye paylaşmıyor sevgilisini bu normal birşey.Zor bir durum gerçekten ama kendinizi başka şeylerle oylamaya bakın derim çok kafa yormayın.Sizinle ilgileniyor olması kibarlığından olabilir veya cana yakın bir insandır bu hareketlerine umutlanmayın derim.

Düşündüm de Allah’tan öyle bir durumum yok, işimi çok seviyorum başıma böyle bir şey gelse inanılmaz motivasyonum düşerdi.
İnşallah bir an önce kurtulursun. İş dışı aktivitelerine yoğunlaş karşına başka bir yerden biri çıkar umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…