Aşksız kalmak,ilişkilerim yürümüyor

Prenses olsak suç güçlü olsak suç kadın olmak ne kadar zor. Bundan sonra beni eve bırakmalarına izin vereceğim ve geceleri köpeğimi gezdirirken ya tenha oluyor benimle gelir misin diyecegim bunlara karar verdim

kadınlara laf ettiğim yok, yerdiğim de yok yanlış anlamışsınız.
alıntı yapmazsanız sevinirim.

siz uzun uzun kendinizi anlatmışsınız da ben size ne kastettiğimi anlatmakla uğraşmayacağım.

siz uzun uzun kendinizi anlatmışsınız da ben size ne kastettiğimi anlatmakla uğraşmayacağım.
siz bilirsiniz. okuyan herkes sizin de benim de ne yazdigimi anlar zaten. sizin herhangi bir seyi anlayacaginizi dusunerek yazmak benim hatam. :)

valla bana hep sıkıntılıların denk geldiği doğrudur bendekiler bağlanmıyor tam tersi tuhaf havalara giriyorlar. beni de yordular açıkçası.

siz bilirsiniz. okuyan herkes sizin de benim de ne yazdigimi anlar zaten. sizin herhangi bir seyi anlayacaginizi dusunerek yazmak benim hatam. :)
herkes istediği gibi anlamakta özgür, siz de sinirlenmekte özgürsünüz lakin bunlar umursadığım şeyler değil :) iyi forumlar.

Prenses olsak suç güçlü olsak suç kadın olmak ne kadar zor. Bundan sonra beni eve bırakmalarına izin vereceğim ve geceleri köpeğimi gezdirirken ya tenha oluyor benimle gelir misin diyecegim bunlara karar verdim
Bence bir dahakine hiç taktik yapma

Tam olarak içinden geldiği gibi davran. O videoları da boşver, sadece kendinden senin de rahatsız oldugun şeylerin varsa onları düzeltmeye calis. Olduğun gibi ol, bu halini sevmeyen de ittire ittire gitsin, herkes bize bayılacak diye bir kaide yok zaten

bak bence eve bırakmalarına da, hesabı ödemelerine de izin ver mesela. çünkü bunları insan içinden geldiği için yapar. kimse seni eve bırakmaya mecbur değil ama içinden gelmiş, belki seninle yarım saat daha fazla zaman geçirmek istiyor, bırak eve bıraksınlar yani. ben hiç reddetmem. ya da köpek gezdirirken eşlik etmesi falan, bence bunların güçle ya da egoyla alakası yok amaç görmek, daha fazla vakit geçirmek. erili dişili bi kenara bırak, ben seviyorsam görmek için çok saçma şeyleri bile bahane edebilirim. ben bir tanesinin, arabayla beni eve bırakırken yanlış sokağa sapmasına izin vermiştim mesela. dolaşmak zorunda kalmıştı, seni bilerek uyarmadım çünkü yanında 5 dk daha fazla kalmak istiyorum, demiştim çok hoşuna gitmişti. sonra biz başka sebeplerden yolları ayırdık ama hoş bir anı olarak kaldı mesela. eve bırakmasına izin vermek, köpek dolaştırırken yanında olmasına izin vermek prenses olmak olmuyor çünkü. o prenses tabiri çok başka.

Allah seni napmasin teşekkür ederim

Ben de su şişesi açtıran hatunlardanım. Hiç kendim açmam neden zorlanayım ki esim ben ölsem 2.ayına yenisini bulursun diye bazen durup dururken trip atar çünkü kimsenin benim için vazgeçilmez olduğunu da bilir hem prenses hem de ayaklarım yere sağlam bastıgı icin ben de hiç yalnız kalmadım, hep de sımartıldım

uzak dur burdan hain kadin seni sen boyle oldugun icin cok mantikli kadinlar yalniz kaliyolar ne demek ya su sisesi actirmak sinirlendim…

Cok tutkusuz, heyecansız bir yapınız oldugunu düsünüyorum ben buradan. Saygı çerçevesinde biten iliskilerde insanlar birbirlerine ihtiyac duymaz. Bazen deli dolu kavgalar, tartısmalar yasanmalı.

Erkekler avcılıgı cok severler kadınlar onlar gözünden bir av olarak görülüyor. Merak, gizem, tutku onlara heyecan verir. Cok sey paylasmamak lazım, anlayıslı olmamak lazım.

Hatta bazende mal olmak lazım.. bazende zeki. Bazen de bambaska biri. Hafif dengesiz olmakta yarar var kafaları ne kadar karısırsa o kadar düsünürler. Karman corban seyler her zaman heyecan verir. Yani sizin spor yapmanız, bakım yapmanız, ayaklarınızın üstünde durmanız onlar icin anlamsız.

Bu yüzden hissizliğin karsısında saygı çerçevesi icinde hepsi kendini ceker.

Ya sporda o kadar kilo kilo ağırlığın altına giriyorum dünyayı kaldırıyorum. Elimden her iş geliyor. Ama gel gör ki su şişesini açamıyorum. Açamıyorum gerçekten.
Hatta en son film izlerken ex’e şunu bi açıverir misin dedim. Bana dönüp onca ağırlığı kaldırıp şunu açamaman diyip gülmüştü. Ama böyle göğsü kabara kabara açması bi hoşuna gitmedi değil. Sonra onun göreceği şekilde ağır bir eşyayı taşırken bana dönüp ne garip ne dengesiz bişeysin kücük su şişesini açamazken şunu nasıl taşıyosun derdi.
Yani yapabileceğimiz bişeyde olsa arada bunları yaptırmak lazımmış kabarıyorlar böyle yapamadım diyip onlara yaptırmak güclerini de gösteriyorlar dksmsmnsmslwlsmdmsmsmend

Bu erkeklerin ortak şikayetleri nedir senle ilgili mesela nelerden şikayet ederlerdi belki sorunun cevabı odur

fazla Cool biri bunları yazmazdi sanırım biraz az coolsunuz

Ay ben acabilsem de acmam valla. Baska bir konuya da yazmıstım hicbir iliskimde seyit onbası olmadım hep pelinsuydum ben sımartılmayacaksam, sevildigimi hissetmeyeceksem koynuna kedi gibi giremiceksem neden sevgili olayım ki sjdjdjdk ha teksem zaten her işimi kendim hallediyorum ama hayatımda biri varsa birlikten kuvvet dogar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…