Bu şaka mı?Arabası varsa eve bırakmalı erkek . Hatta evden de gelip alsa çok daha makbul olur
Hayatıma çok fazla erkek girip çıktığı için artık hevesimi aldım güvenip huzur bulabileceğim birini istiyorum haklı olarakaa çok çok sevindimmmm.e artık düzgün bir adam bulma zamanı gelmiş.
Püff anılarım canlandı. Bir zamanlar bi konu vardı. Konu sahibinin eşinin temizlik wc sıkıntısı vardı. Tuvalet nasıl yapılır, nasıl temizlenilir peçete kullananlar kullanmayanlar olarak site 2 ye ayrılmıştı 1 saatte 50 sayfa geçmişti. Ekşiye düştük tabi konu ve yorumlarla. Ekşide yazılanları tüm kk okurken ordanda şu filanca üye şöyle cevap vermiş hahahah yazmıştı (beni kastediyo)seyid onbaşı ve pelinsu yazmışş ha ha ha.gel de düşmeee ekşiye
Ay evet okuduğumda seni de haklı buldum.basbayağı korkuyorlar yaa kimse kusura bakmasın. korkmak kelimesini sevmeyen varsa istemiyorlar diyeyim daha doğru olur. hepsi değil ama böyle bir gerçek de var.
şimdi eeen ilkellere inelim, bunların temelinde güçlü olmak var mı? var. senelerce süren bi ataerkil düzen yalan mı? hayır, yalan değil. çok değil birkaç kuşak önce atıyorum 10 ailenin 9'undaki düzen: baba çalışır, anne ev hanımıdır, evle ve çocuklarla ilgilenir. baba serttir, anne ara bulucu, idare edicidir. erkek adam ağlamaz, erkek adamın eli ekmek tutar şöyle böyle diye yetiştirmedi mi millet evladını? evet. bu toplumda hala daha erkek bişey yapınca mazur görülürken kadın yapınca ayıplanıyor. hala daha kadının aldatmasıyla erkeğin aldatması aynı şey değil savunucuları var. e şimdi erkeğin bu kadar yüceltildiği bir toplumda, düzende kadınlar da çalışma hayatına girip erkeğe bağımlı olmaktan kurtulmaya başlayınca basbayağı düzenin değişmesi karşı cinsi korkuttu, tedirgin etti. çünkü onlar kendilerine ihtiyaç duyulmasını seviyorlar. bu ister su şişesi açmak olsun ister eve para getirmek olsun, ister duygusal anlamda olsun. bu bağlamda karşılarında kendilerine bağımlı olmayan, adamın gücüne ihtiyaç duymayan, kendi parasını, toplumsal saygınlığını kazanan, boşanması halinde çocuğuna hem ana hem baba olabilecek nitelikte, çocuğu babasız büyütebilecek nitelikte kadınları görmek bence çok da hoşlarına gitmiyor. hepsi değil ama çoğu öyle bence. adamlara senelerce empoze edilen şeyler belli çünkü ve bu kafanın değişmesi anca bir toplumun değişmesiyle olur. ben ailemde de hep böyle gördüm belki o yüzden böyle düşünüyorumdur ama babamla annem boşandığında babam, annemin kendisine muhtaç olmasını, bizimle birlikte onun sefil olmasını, pişman olup yeniden kendisine dönmesini istemişti. baktı anamın hiç eyvallahı yok sonra vazgeçti. anneannemin eşi dedem de boşanmayı hazmetmekte çok zorlanmış, sürekli ben olmasam siz hiçsiniz, nefes bile alamazsınız tarzında konuşup duruyormuş mesela. bunlar benim verdiğim örnekler tabii kimseyi bağlamaz ama babasından böyle görmüş çok erkek var. evet kafalar değişiyor bu güzel bişey ama temelinde de bu var. su şişesini kız açamadığı için kendisi açan erkek bu yüzden kabarıyor ve bu durumdan hoşlanıyor. o kız da açar tabii su şişesini ama o da yanındaki herife kendisini erkeksi hissetsin diye yapıyor. pelinsu misali kadınlar diye bahsettiğimizde kızıyorlar bize ama zeyna gibi olanlar da gözlerini korkutuyor, kimse inkar etmesin yani
Ay hatırladım konuyu ama oyle değildi tartışılan konu klozetin kapağını kapatıp mi şifon çekilmeli kapatmadan miPüff anılarım canlandı. Bir zamanlar bi konu vardı. Konu sahibinin eşinin temizlik wc sıkıntısı vardı. Tuvalet nasıl yapılır, nasıl temizlenilir peçete kullananlar kullanmayanlar olarak site 2 ye ayrılmıştı 1 saatte 50 sayfa geçmişti. Ekşiye düştük tabi konu ve yorumlarla. Ekşide yazılanları tüm kk okurken ordanda şu filanca üye şöyle cevap vermiş hahahah yazmıştı (beni kastediyo)bende ona burdan selam gönderdim selamımı alıp sana gül atıyorum demişti. Kısmetin nerden gelceği belli olmuyo
Konu tam olarak konu sahibinin eşinin hijyensizliğiydi. Yani yıkamıyor malum yerini diyordu. Olay taa nerelere geldi. Wc eğitimi için makale atanı mı dersin nasıl silinir nasıl kullanılır diyeni mi. Çesit çeşit bakterisine virüsüne kadar uzamıstı konu. Biri diyo vajinadan anüse doğru silinir diğeri diyo wc girmeden öncede el yıkanır çıkarken de beri ki diyo bak görüyo musun makaleyi kurallar burda slsmwmmssmsmksmAy hatırladım konuyu ama oyle değildi tartışılan konu klozetin kapağını kapatıp mi şifon çekilmeli kapatmadan mi
Ay evet okuduğumda seni de haklı buldum.CiRiLLA oku bunları. İkinizde haklısınız ama en haklı benim hdjdjd
Şaka bir yana maddi özgürlük gerçekten erkekleri ürkütüyor. Hele eğer biraz sesin çıkıyorsa hemen çirkef oluyorsun.
Herkesin poposunu nasıl sildiğini öğrendiğimiz o lanet gün sjdjfkfkdksksldlgögKonu tam olarak konu sahibinin eşinin hijyensizliğiydi. Yani yıkamıyor malum yerini diyordu. Olay taa nerelere geldi. Wc eğitimi için makale atanı mı dersin nasıl silinir nasıl kullanılır diyeni mi. Çesit çeşit bakterisine virüsüne kadar uzamıstı konu. Biri diyo vajinadan anüse doğru silinir diğeri diyo wc girmeden öncede el yıkanır çıkarken de beri ki diyo bak görüyo musun makaleyi kurallar burda slsmwmmssmsmksm
Offffff dlsmeleklwlsslHerkesin poposunu nasıl sildiğini öğrendiğimiz o lanet gün sjdjfkfkdksksldlgög
ama cidden cool degilsin ya. hani caba var evet onu buradan biz bile goruyoruz ama coolluk senin zannettigin sey degil. olsa olsa caban takdir edilir. konu sahibi bu arkadasa izlediginiz videolari atsaniza. belki hemcins asagilamamayi da ogrenir.boşver sen bakma boş konuşanlara, ben de fazla cool ve güçlü olmakla alakalı bir yorum yapmıştım bana da giydiren üstün akıllı hanım kızlar oldu yani, neymiş efendim ben cool değilmişim şöyleymişim böyleymişimyani maşallah kendileri bir cümleden insan çözen üstün varlıklar herhalde. gül geç, ciddiye bile alma.
o konuyu iyi ki görmemişimmmmmmHerkesin poposunu nasıl sildiğini öğrendiğimiz o lanet gün sjdjfkfkdksksldlgög
Bunu nereden anlayacağız benim muhabbetim bana hep komik geliyorSohbetiniz sarmıyordur belki de. Evet güçlü, bakımlı kadın olmak çok güzel bir şey ama bir erkek bir kadının fiziksel görünüşüne ölüp bitse de koyu sohbetler yapamıyosa, gülüp eğlenemiyosa, yanında rahat hissedemiyosa aşık olmaz gerçekten. Belki samimi gelmiyosunuzdur, belki esprili değilsinizdir, belki sohbetiniz akmıyodur. Benim aklıma bunlar geldi. Yoksa karakter olarak güçlü kadın seven çok erkek var bildiğim.
Linki var mı acaba konunun merak ettimOffffff dlsmeleklwlssl
sitede esprili komik üyeleri tanırım çok da eğleniyorum yorumlarında.ama henüz size rastlamadımm.bir görelim esprilimisiniz?Bunu nereden anlayacağız benim muhabbetim bana hep komik geliyor
asla hortlatılmayacak bir konuymuş.umarım bulamazsınnnnLinki var mı acaba konunun merak ettim
Yok sadece kendim bakıcamasla hortlatılmayacak bir konuymuş.umarım bulamazsınnnn
erkek arkadaşım bir videoda mı ne görmüşYa sporda o kadar kilo kilo ağırlığın altına giriyorum dünyayı kaldırıyorum. Elimden her iş geliyor. Ama gel gör ki su şişesini açamıyorum. Açamıyorum gerçekten.
Hatta en son film izlerken ex’e şunu bi açıverir misin dedim. Bana dönüp onca ağırlığı kaldırıp şunu açamaman diyip gülmüştü. Ama böyle göğsü kabara kabara açması bi hoşuna gitmedi değil. Sonra onun göreceği şekilde ağır bir eşyayı taşırken bana dönüp ne garip ne dengesiz bişeysin kücük su şişesini açamazken şunu nasıl taşıyosun derdi.
Yani yapabileceğimiz bişeyde olsa arada bunları yaptırmak lazımmış kabarıyorlar böyle yapamadım diyip onlara yaptırmak güclerini de gösteriyorlar dksmsmnsmslwlsmdmsmsmend
diğer yönden nasıl oluyor peki?Her ne kadar uzzzzunn yillardir Turkiyede yaşiyor ve bu kulturun oldukca içinde olsam da tam olarak bire bir Turk kulturuyle buyumedim kendi içimde bunu bazen daha iyi anliyorum.
Şimdi Turkiyede çoğu kişinin ninesi hatta annesi ev hanimi oluyor ve yeni nesil onlarin eziyet gordugunu gorerek buyuyor. Ama benim ninelerim de çalışan kadinlardi yani bu zaten erkegin calismasi gibi normal gorulen bir şey ama calisiyorlar diye herkesin evliligi muhteşem gitmedi ya da calisiyorlar diye erkekler kacmiyordu. Ben o yuzden calismaya bu kadar buyuk anlamlar yuklemiyorum sanirim.
Tabi ki boşanma durumunda ortada kalmayacm şekilde ayarlamali herkes kendini onda hem fikirim ama odak noktasi calişmak, bir şeyleri kendin becermek değil ilişkilerde bence.
Bilmiyorum. Ben boyle dusundugum için aksini dusunen " bana muhtac olsun, miy miy olsunda, bir seyi beceremesin eeziyet edeyim egomu yukselteyim" kafasindaki erkeklere denk gelmedim çok fazla.
Öyleyim çok yazmıyorum ama hep buradayım ben sizi biliyorum zaten yorumlarınızdansitede esprili komik üyeleri tanırım çok da eğleniyorum yorumlarında.ama henüz size rastlamadımm.bir görelim esprilimisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?