Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Afedersiniz ama yuhhh! Gelecek görmediğiniz için söyledim demişsiniz, gelecek görmediğiniz adamla işiniz ne?

Afedersiniz ben para atma kismini anlayamadim. Para vermeyi mi kastediyorsunuz? Birisi benden bir isini halletmemi isterse vaktim müsaitse yaparim degilse yapamam derim. O geri kalan 150 TL'yi de geri gönderirim. Hatir denen birsey var. Benim cikarim ne, at bir 300-400 nasil bir üslup bu? Bana karsi taraf kendiliginden teklif etse lafi bile olmaz, elime mi yapisir hersey para mi derim.

Bana 150tl fazla gönderdi diye mahcup olup onu geri gönderirdim. Sonuçta ilişki için degil insanlık adına yardım edilir!
Kaldıki ciddi bile olmadığın insandan para istemek yanlış bana göre!

Ciddi düşünmüyorsun; hatta güvenmiyorsun, gelecek görmüyorsun, seni kullanma ihtimalini düşünüyorsun, ama hâlâ birliktesin. Bir de kendince bu kadar çok para, hesap kitap hesabı yapıp 'aşk' diyorsun. Tezatlık tezatlık tezatlık... Senin gibiler yüzünden bütün kızların adı kötüye çıkıyor.

Bu ilişkide gelecek görmediğinizi söylemişsiniz de bence tam birbirinize göresiniz .sevgiliniz başkalarının çaresizliğinden yararlanıyor siz onunkinden valla tam tencere kapak olayı.evlenin çocuk yapın eşin iş yaptıkların kazıklasın,sen eşini çocuk da ikinizi ohh mis gibi.bir çeşit aşçı uşağa uşak hizmetçiye durumu.

Yok artık bume para gözlük insan 7bin boşa gitmesin diye insanlık namına yapar insan olan yani anladın sen onu

Yok artıkkk benim çıkarım ne deyip para mı istediniz resmen
Sizden bişey istendiğinde hep para mı alırsınız böyle? çok çirkin bi davranış olmuş.
Ben kalan parayıda gönderirdim iyilik insanlık diye birşey var.
Birde ciddi düşünmüyorum diyorsunuz başlıkta da aşkta diye yazmışsın pardon ama hangi aşkk ??

Galiba sevgilisi kazıklıyor da çok kazanıyor diye kendince hak görüyor bunu yapmaya

Son düzenleme:
O seni işine koşturmakta kullanmış olabilir ama bu davranışı yakıştıramadım. Ben söyleyemezdim ama sen de enayi yerine koyulmak istememişsin, biraz yanlış ifade etmişsin sadece. Neresinden tutsan elinde kalacak bir ilişki olmuş, tam bir şey diyemiyorum.

adamcağızla duygusal bağın yok, gelecek grmüyorsun, ve birliktesin.e pess

Yok artik. Aynisini benim sevgilim yapsa ne paragöz derdim. İyi hala seninle cikiyor. Ben olsam tekmeyi basmistim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…