Aşkta para hesabı olmaz mı ?

"Onun evrak isi yuzunden dersimden geri kaliyorum kirmadan nasil izah edebilirim" deseniz bin turlu oneri gelir size.
Ayrica 7bin de kucumsenecek bir miktar degil.
Ben sevdigim adam 7bin kaybetmesin diye seve seve kosar giderdim, rica etti benden sonucta derdim.
Madem kafanizda bitirdiniz ayrilin o zaman. Bu tavir bu dusunce tarzi neden yani? Cok seviyesiz buldu bunu herkes kusura bakmayin.
Insanlar sizin gibi menfaatci degil diye de kimseye camur atmayin, kendinizce laf sokmaya calismayin.

Tamam hepiniz meleksiniz hadi iyi akşamlar

Arkadasım sen iyi misin? Ne herkese atar yapıyorsun?

Bir konu açıyorsan insanların düşüncelerini dinleyip, farklı bir bakış açısı kazanıp, yaşadığın olayı bir de böyle değerlendirmeyi kabul ediyorsun demektir. Kim sana dedi 'ben meleğim' diye

Sen şu Yaptığın hareketin doğru olduğunu mu düşünüyorsun. niye konu açıyorsun o zaman devam et ne yapıyorsan. 300 500 değil daha fazlasını iste o zaman.

Allah Allah..iyi yapmışsın o zaman. hayat zaten karşılıklı çıkara dayanır. Sevgiymiş fedakarlıkmış geçelim bunları tabiki kimseye karşılıksız bir şey yapmayacaksın.

Adam milleti kazıklasın. Siz de Paraları bölüşüm bence harika bir ilişki olur.

Konu sahibi bence komisyon almalısın :)
Ve cok yasa inşallah gece gece beni güldürdün.

yani ciddi ciddi bide para mi istedin. iyi cesaret nasıl diyebildin.? bide su sekil dusun Hayır olarak yapıyorsun üstüne bide parami istiyorsun. madem ugrasmaktan sklyorsun yapmam de olsun bitsin. ama üstüne para istemek cok ayıp..

evlenma eğlennnn kazı bul yol allah yolll:hayat felsefesi bu sanırım arkadaşın

aaaa adamla aynı evde mi yaşıyormuş iyi de bu adam uzak şehırdeydi hani adam değişmiş galiba diğeri uyanıktı bırakmış onu kazz bulmuş yerine kazzz

evet hatırladım ben konu sahıbını, bosanmış bı erkek arkadası vardı aynı evde yasıyolaardı
adam bunu aldattı falan, gunahı boynuna ne koparsam kardır dıye mı bakıyodur nedır hiç böyle bışey duymamıştım

ben de şimdi okudum normalde açık görüşlü herkesin hayatına saygı duyan biriyimdir ama bu kız da pis kokular hissediyorum ben kötü elektrik aldımmm

İlk yolladığı parayı bile hiçbir şekilde kabul edemezdim.
En kötü ayrılsam bile arkasından, boşa para da harcamış bulundum, kullandırttım kendimi derim de 'çıkarcı insan' dedirtmem kendime.
Eğer yapacağınız iş için bir hediye isteseydiniz, güzel bir akşam yemeği, bir buket çiçek vs gibi, hem çok daha şık hem de yakışır bir durum olurdu.
Ama şuanki durum hiç öyle değil maalesef...

Adam normal bir adamsa bence bu saatten sonra doğru evrakın eline geçmesini bekliyor Olmalı sana yolu göstermek için

Kıymetli olduğunu nerden çıkardınızki ben aksine konu sahibinin çok hor görüldüğünü düşünüyorum oda kendince böyle intikam alıyor eski konularından öyle biliyorum

Kıymetli olduğunu nerden çıkardınızki ben aksine konu sahibinin çok hor görüldüğünü düşünüyorum oda kendince böyle intikam alıyor eski konularından öyle biliyorum

Konu sahibi olmasa bile böyle olanlar kıymetli oluyor genel anlamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…