- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
Tamam hepiniz meleksiniz hadi iyi akşamlar
evlenma eğlennnn kazı bul yol allah yolll:hayat felsefesi bu sanırım arkadaşın1.seni kullandığını düşünüyorsun
2.evleneceğin bir insan değil
peki o zaman neden hala berabersin. kazıkladığı insanların parasına ortak olmak için mi?
kusura bakma ama bu ilişkide aşk maşk yok. tamamen maddi çıkar var
aaaa adamla aynı evde mi yaşıyormuş iyi de bu adam uzak şehırdeydi hani adam değişmiş galiba diğeri uyanıktı bırakmış onu kazz bulmuş yerine kazzzya cıngöz sen bu adamla aynı evde yasıyordun, onun sehrıne yerlesecektın ne oldu sonra??
"Onun evrak isi yuzunden dersimden geri kaliyorum kirmadan nasil izah edebilirim" deseniz bin turlu oneri gelir size.
Ayrica 7bin de kucumsenecek bir miktar degil.
Ben sevdigim adam 7bin kaybetmesin diye seve seve kosar giderdim, rica etti benden sonucta derdim.
Madem kafanizda bitirdiniz ayrilin o zaman. Bu tavir bu dusunce tarzi neden yani? Cok seviyesiz buldu bunu herkes kusura bakmayin.
Insanlar sizin gibi menfaatci degil diye de kimseye camur atmayin, kendinizce laf sokmaya calismayin.
aaaa adamla aynı evde mi yaşıyormuş iyi de bu adam uzak şehırdeydi hani adam değişmiş galiba diğeri uyanıktı bırakmış onu kazz bulmuş yerine kazzz
Acımasız evet, tam da sizin gibi insanlar yüzünden...Abartmayın. Hayat acımasız kimseye boş şey yapamam valla
ben de şimdi okudum normalde açık görüşlü herkesin hayatına saygı duyan biriyimdir ama bu kız da pis kokular hissediyorum ben kötü elektrik aldımmmevet hatırladım ben konu sahıbını, bosanmış bı erkek arkadası vardı aynı evde yasıyolaardı
adam bunu aldattı falan, gunahı boynuna ne koparsam kardır dıye mı bakıyodur nedır hiç böyle bışey duymamıştım
Kıymetli olduğunu nerden çıkardınızki ben aksine konu sahibinin çok hor görüldüğünü düşünüyorum oda kendince böyle intikam alıyor eski konularından öyle biliyorumBen iyiyim demiyorum..
Konu sahibine oranla bi kişiliğe sahibim çok şükürrr
ALLAH şaşırtmasın..
Ama inşALLAH karşıma kıymetimi bilicek kişi çıkar veya yanımdaki kişi kıymetimi bilir..
Beni kullanmazz..
Bu insanlar yüzünden evlilikten soğuyorum..
Menfaatçiler ya..
Ama kıymetliler
Kıymetli olduğunu nerden çıkardınızki ben aksine konu sahibinin çok hor görüldüğünü düşünüyorum oda kendince böyle intikam alıyor eski konularından öyle biliyorum
Öyle gibi görünsede kimsenin iç dünyasını neler yaşadığını bilemeyiz o yüzden iyilerin kazandığını düşünürüm hepKonu sahibi olmasa bile böyle olanlar kıymetli oluyor genel anlamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?