Aşkta para hesabı olmaz mı ?

Öyle gibi görünsede kimsenin iç dünyasını neler yaşadığını bilemeyiz o yüzden iyilerin kazandığını düşünürüm hep

Ben öyle düşünmüyorum ne yazık ki,
Eğer öyle olsa şuan benden çok iş çevirenler benden çok kötü davrananlar fosur fosur uyurken, eğlenirken ben burda depresif modda olmazdım sanırım

Arkadaşım istese bile yaparım. Kaldı ki bu sevgili... E madem gelecek yok bırak çocuğu... Yanı her şey para değil bence.

Şok şok şok geçirdim yaaa.
Herşey paramı.
Hiç tanımasam bile yardım ederim ben.
Insanlık ölmüş.

Ben isteyemezdim bu şekilde muhtemelen bahane bulup işi kabul etmezdim ama çok abes ve kötücül gelmedi bana para istemek. Sevgilisi birlikte iş yapmadığı konu sahibinden stajer gibi ayak işlerine koşmasını istiyorsa o da para ister öyle bir ilişkileri var demek ki.

Bu işte bi terslik var sanki konuyu adamin açmasi gerekiyordu benden para istedi diye
Aynisi size yapilsa kiymaet kopartirdiniz.
Neden size para göndermek zorunda mi peki o sizi kullanamazsa siz niye onu kullanmaya calisiyosunuz?
150 lirayi almissin zaten aza tamah etmeyen coğu bulamazmis.

Sen bu ilişkimsi şeyin neresinde aşk gördün sevgili konu sahibi...
Bencede geleceginiz olmasın zaten..olmaz zaten ..oluyosa o da sizden farksizdir zaten..

150 tl gercekten cebemi attin ..bide bir süre dedigin ilişki süren ne kadar...tamamen yanliş bi tutumdasin..sinekten yag cikarma mantigiyla ilişkimi olr..siz siİn gibi düsünen biriyle olutmuydunuz...

geleceği yoksa ilişkiyi bitirin bari güzel bir akşam yemeği falan deseydiniz . nedir bu yani ? siz kendinizi bu konuma sokmaya da mı çekinmediniz ? madem gelecek yok beleşe yapmayacagınız kadar degersiz hala niye sevgili sıfatında ? hay Allahım sözün bittiği yer ...

Yorum yapacam da şu parmakların arasına bir 300 500 atsana hayrına caaanımmm
Hayat bu acımasız kimseye boş birşey yapamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…