Valla arkadaşım ya seviyim aşık olayım istiyorum ama karşımdaki de beni çok çok sevsin. küçük süprizler yapsın ama yok... platonik takıldığım biri bile yok yaaaynı kaderi paylaşıyoruz arkadaşım ne yazık ki. ben de senin gibi sevmek sevilmek istiyorum fakat gel gör ki olmuyor. tam böyle olucak gibi oluyor sonra poff yine eskiye dönüyorum. sanki hiç aşk yaşayamayacakmışım gibi hissetmeye başladım. ne olucak bizim bu halimiz yaaa
aynen valla. ama işte ben sevdiğime değer veririm çok çok severim sevince havalanmayan lazım bana. havalanmayan yerine başka bi şey yazcaktımda anladınız siz işte. arkadaş kötü davranınca peşinden ayrılmıyolar ya.ayy yaa benımde hayallerımde erkek var anlayıslı olgun kadın ruhundan anlayan bana her daim destek olan benımda ona oldugum ama gelgörki karsıma cıkanların hepsimi antıka olur yaa .. sımdı mesela pesımde biri var dengesiz ne istedıgını bılmıyor. ustune dusmuyorum bende.. ozaman kralıce ben oluyorum ne zaman ustune dussem kacıyor. anlıyacagın kacan kovalnır : ))
İşte sizden bir tane dahakızlarr gününüz güzel geçsin inşAllah :)
ya ben çok hayalperestim yani böyle hayal kuruyorum aşkla ilgili, evlilikle ilgili hayalimdeki erkekle ilgili ama yok yani benim hayalimde ki gibi bi erkek yok. Yuva kurmayı çok istememe rağmen artık hiç bi şeyde hevesim yok. sanki hayatımın aşkı karşıma çıkmıycakmış gibi. Allahtan ümit kesilmez çok şükür çok güzel bi işim var ama aşktan yana şansım yok :) Sevilmedim ya dogru düzgün. aşıkta olmadım ama zamanında sevdiğim için çok şeyler yaptım. hiç böyle değer verilmedi bana bi erkek tarafından süprizler olsun bi buket çiçek olsun yok anca hayallerde. varmı böyle benim gibi aşk hayatında karamsar olan azcık dertleşek yaa :)
çünkü çok deger veriyoruz peşimizden sürüklemiyoruz acı çektirmiyoruz aman o üzülmesin kızmasın sinirlenmesin diyoruzpeki hıç sordunuzmu kendınıze neden kaybediyoruz ?
Ben de varımmm.. Hep karşılıksız hepeee kızlar bu kadar mı aşktan yana şansı olmayanlar :)
Daha zamanı var demek ki o insanin çıkmasınaişte odun olmasın ya romantik olsun. beni kendisine baglasın çok seviyim oda çok sevsin. offf yaaaaa yok arkadaş ben anlamadım. hayır şimdi karşıma çıkmadı diye degil şu yaşıma kadar hiç olmadı ya hayalimde ki gibi bi erkek çıkmadı karşıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?