- 22 Kasım 2014
- 3.147
- 3.141
- 248
- 32
Aynen öyle bir olsun tam olsuno zaman geç olsun güç olmasın :)
Canm ben su an son dercee asigim ama o surprizlr butik cicekler yok maalesef
Hayatimin aski bu adam olsun isterm tabki evlencegim adam..
Ama kismet ne olursa artik:)
Odunlugundan sikayetciyim bende
işte odun olmasın ya romantik olsun. beni kendisine baglasın çok seviyim oda çok sevsin. offf yaaaaa yok arkadaş ben anlamadım. hayır şimdi karşıma çıkmadı diye degil şu yaşıma kadar hiç olmadı ya hayalimde ki gibi bi erkek çıkmadı karşıma
ayyyy pişman olanlar umrumda değil. ben zamanında çok çaba sarfettim çok şans verdim ama degerini bilmedi şimdi ağlasada zırlasada bişey fark etmezsenı sevdııgınden emınsen ne mutlu.evet bız bayanlar onem verıyoruzkı olması gerekn de o hayatımıza renk katar bır cıcek dahada mutlu oluruz.önemlımıkı derız bnce onemlı ınsanın deger verdıgını gosterır.
eskıden kucuk dusunurdum ama sımdı buyuk dusunur oldum.ve malesef degerımı haketcek kımse olmadı.olanlarda sonradan degıstı.degısenler sonradan pısman olup dondu.ee su 1 yıldırda hayatıma gırmek ısteyenler kararsız 3 5 gun sonra kafam karısık ıste senı uzmek ıstemıyorum sozlerı.ama hayatıma gırene kdr hersey hos tabı.sanırım mutlluk bana gore degıl.
Canm ben su an son dercee asigim ama o surprizlr butik cicekler yok maalesef
Hayatimin aski bu adam olsun isterm tabki evlencegim adam..
Ama kismet ne olursa artik:)
Odunlugundan sikayetciyim bende
hahahahaahhassdhfjgkhmalesefki olan da olmayan da şikayetçi
aynen .Dmalesefki olan da olmayan da şikayetçi
o bendede var.yas 24 ve artık gozumde buyuyo bırını tanımak :)ya bide sevemiycem kimseyi gibi geliyo unutamadığım falan kimse yok ama sanki karşıma beni kendine aşık etcek biri çıkmmıycak gibi gibi
benim 21 ama yinede dediğin gibi gözümde büyüyo korkuyorum. kimseyi hayatıma almak istemiyorum. niye böyle oluyo yao bendede var.yas 24 ve artık gozumde buyuyo bırını tanımak :)
benim 21 ama yinede dediğin gibi gözümde büyüyo korkuyorum. kimseyi hayatıma almak istemiyorum. niye böyle oluyo ya
ya 1 ay öncesine kadar hevesimde vardı inancımda. birden bire yok oldu o istek anlamadım. aman sevsende dert sevmesende. varlıklarıda bir dert aman bak yine sinirlendimmBende heves kalmadıkı bır yudum sevgı ıcın ne hale gelıyoruz.artık ne sevmeye nede sevılmeye yuregım yok gıbı.
ya 1 ay öncesine kadar hevesimde vardı inancımda. birden bire yok oldu o istek anlamadım. aman sevsende dert sevmesende. varlıklarıda bir dert aman bak yine sinirlendimm
var var olmaz mıkızlarr gününüz güzel geçsin inşAllah :)
ya ben çok hayalperestim yani böyle hayal kuruyorum aşkla ilgili, evlilikle ilgili hayalimdeki erkekle ilgili ama yok yani benim hayalimde ki gibi bi erkek yok. Yuva kurmayı çok istememe rağmen artık hiç bi şeyde hevesim yok. sanki hayatımın aşkı karşıma çıkmıycakmış gibi. Allahtan ümit kesilmez çok şükür çok güzel bi işim var ama aşktan yana şansım yok :) Sevilmedim ya dogru düzgün. aşıkta olmadım ama zamanında sevdiğim için çok şeyler yaptım. hiç böyle değer verilmedi bana bi erkek tarafından süprizler olsun bi buket çiçek olsun yok anca hayallerde. varmı böyle benim gibi aşk hayatında karamsar olan azcık dertleşek yaa :)
Kızlar bişey söylim mi.
Çok hayalperestiz, bi gün o aşık olacağımız kişi karşımıza çıkacak diye ümit ediyoruz ama yok öyle bişey.
Yaşım 27. Hayatımda kimse olmadı.
İnancımda kalmadı.
Biri gelecek diye beklersek çok bekleriz.
artık kızlar gidip buluyor, onuda ben yapamam, bana ters malesef..
bende yapamam ben karsılıklı olmasından yanayım hersey cok degıstı yawerkekler kız gıbı naza cekıyor kendılerını falan.
çok uyanık köfteler. :/bende yapamam ben karsılıklı olmasından yanayım hersey cok degıstı yawerkekler kız gıbı naza cekıyor kendılerını falan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?