Aşktan yana şansı olmayanların kulüp başkanı :)

Canm ben su an son dercee asigim ama o surprizlr butik cicekler yok maalesef
Hayatimin aski bu adam olsun isterm tabki evlencegim adam..
Ama kismet ne olursa artik:)
Odunlugundan sikayetciyim bende

senı sevdııgınden emınsen ne mutlu.evet bız bayanlar onem verıyoruzkı olması gerekn de o hayatımıza renk katar bır cıcek dahada mutlu oluruz.önemlımıkı derız bnce onemlı ınsanın deger verdıgını gosterır.
eskıden kucuk dusunurdum ama sımdı buyuk dusunur oldum.ve malesef degerımı haketcek kımse olmadı.olanlarda sonradan degıstı.degısenler sonradan pısman olup dondu.ee su 1 yıldırda hayatıma gırmek ısteyenler kararsız 3 5 gun sonra kafam karısık ıste senı uzmek ıstemıyorum sozlerı.ama hayatıma gırene kdr hersey hos tabı.sanırım mutlluk bana gore degıl.

bıraz hayallerde var sanırım.
şaka bır yanada kısmet ya olabılır de yanı umıdını kaybetme.

ayyyy pişman olanlar umrumda değil. ben zamanında çok çaba sarfettim çok şans verdim ama degerini bilmedi şimdi ağlasada zırlasada bişey fark etmez

ya bide sevemiycem kimseyi gibi geliyo unutamadığım falan kimse yok ama sanki karşıma beni kendine aşık etcek biri çıkmmıycak gibi gibi

Canm ben su an son dercee asigim ama o surprizlr butik cicekler yok maalesef
Hayatimin aski bu adam olsun isterm tabki evlencegim adam..
Ama kismet ne olursa artik:)
Odunlugundan sikayetciyim bende

malesefki olan da olmayan da şikayetçi

Bende heves kalmadıkı bır yudum sevgı ıcın ne hale gelıyoruz.artık ne sevmeye nede sevılmeye yuregım yok gıbı.
ya 1 ay öncesine kadar hevesimde vardı inancımda. birden bire yok oldu o istek anlamadım. aman sevsende dert sevmesende. varlıklarıda bir dert aman bak yine sinirlendimm

var var olmaz mı
ben de geldim kıslar ama çok uzun kalamıyorum sohbetlerde
arada bakar laf atar kaçarım ehehe

Kızlar bişey söylim mi.
Çok hayalperestiz, bi gün o aşık olacağımız kişi karşımıza çıkacak diye ümit ediyoruz ama yok öyle bişey.
Yaşım 27. Hayatımda kimse olmadı.
İnancımda kalmadı.
Biri gelecek diye beklersek çok bekleriz.
artık kızlar gidip buluyor, onuda ben yapamam, bana ters malesef..

bende yapamam ben karsılıklı olmasından yanayım hersey cok degıstı yaw erkekler kız gıbı naza cekıyor kendılerını falan.

bende yapamam ben karsılıklı olmasından yanayım hersey cok degıstı yaw erkekler kız gıbı naza cekıyor kendılerını falan.

Aynen bende karşılıklı olsun isterim.
Karşıma benim istedigim gibi biri de çıkmadı.
Malesef kız gibiler evet.
Hoş benim yaşıtım ve bekar erkek yok burda.

aynen ya artık kızlar begeniyo gidiyo erkeğe, bende yapamam onu. Ama uyanıklar kapıyo iyi çocukları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…