Aşktan yana şansı olmayanların kulüp başkanı :)

Evet haklısın zamanı gelince o seni bulur yok efendim böyle bir safsata..30 yaşindayim kariyerliyim güzelim çok iyi bir mesleğim var. Ama iyi birini bulamiyorum sevip aile kurabileceğim. Etrafımdakileri görünce neden diye sorup isyan edesim geliyo.. mesela iş yerinde dul bir kadın bekar bir erkekle evlendi..adam boy pos süper ..birisi 100 kilo henüz 35 yaşinda bi de paçoz erkek gibi hareketler konuşmalar ama kocası süper zengin..yeminle çatlayasım geliyor..nerede bu ilahi adalet..

kesinlikle katılıyrm.. bu işin sırrı nedir ya? biz nerde hata yapıyrz??

İçim o kadar dolu ki anlatamam. Haykırasım var. Pılımı pırtımı alıp çekip gidesim var. Nerde hata yapıyorum. Neden böyle oluyor. 2. Büyük hayal kırıklığım. Neden demekten kendimi yargılamaktan yoruldum. Artık hiç inancım kalmadı. Bu durum yoruyor beni.

ya bide sevemiycem kimseyi gibi geliyo unutamadığım falan kimse yok ama sanki karşıma beni kendine aşık etcek biri çıkmmıycak gibi gibi

Vallahi benim cikti da ne oldu guzelim, agzima s..p birakti, o kadar diyeyim sana Ne diledigine dikkat et, dua ederken asik olacagim biri deme, asik olup sonunda evlenecegim biri de

Tıpkısının aynısıyım, selam.

herşeyin bi wakti war kısmet diyolar:)) yahu ne zaman bu wakit gelecek yaş olmuş 30:)))

Beni anlatiyon iste arkadasim...
Aynen ya cevremde cirkef kendine bakmayan tuhaf kim varsa buyuk ask yasiyo ya...
Bana da nede olmayacak kisi varsa o denk geliyo..llanetlimiyim neyim bilmiyom valla

Beni anlatiyon iste arkadasim...
Aynen ya cevremde cirkef kendine bakmayan tuhaf kim varsa buyuk ask yasiyo ya...
Bana da nede olmayacak kisi varsa o denk geliyo..llanetlimiyim neyim bilmiyom valla

Umutsuz vaka yız sanırım baksana hepımıze cokmu cırkınız hayır.ne bılım ıyı kotu ıslerımız var.bılemedım.ama bırı olmasını herkes gıbı bende ıstıyorum hesapsz ca benı sevıp kabul edecek

ahhh arkadaşlar yaaaa kendime bi bakıyorum Allaha şükür evlenilcek bi insanım ama karşıma çıkmıyoo ya. galiba hepimizin ortak derdi bu. Allahım ya nolcak biizim bu halimiz millet çoluga çocuga karışıyo. genç yaşta evlenmek anne olmak çok güzel bi duygu. Rabbim bizede hayırlı kişilerle doğru zamanda tattırsın o duyguyu

Çoluk çocuk evlilik vs. neyse de en kötüsü sevgisizlik, sevilmediğini bilmek. Çift olmak bir ihtiyaç bu bir gerçek. Sevgilin olur nişanlın olur eşin olur her neyse ama biri olur yani. Eşsiz olmak, tek olmak çok kötü. Allah kimseyi bununla sınamasın ama ben yıllardır sınanıyorum maalesef.

nerde hata yapıyrz peki? ben düşünüyrm düşünüyrm bulamıyrm. çok mu iyi niyetliyiz acaba? karşımızdakini kendimiz gibi gördüğümüzden mi kaybediyrz? ne dersiniz arkadaşlar?

kızlar iyice çöktüm ben kendimi çok kötü hissediyorum. eski sevgilim gece yazdı uyumuyorsun diye tam da onun sayfası açık online oluşlarına bakıyodum. bir iki konuştuk sonra çok sıcaksın dedi ben de nasıl davranmamı bekliyorsun ki dedim. bişey beklemiyorum sen de bekleme sadece selam verdim dedi. nasıl zoruma gitti ya ağlamaktan helak oldum. sabah uyanınca onun bir paylaşımını gördüm o sinirle face den sildim onu . biliyorum çocukça oldu ama o an çok duygusaldım. on dk geçti geçmedi bir baktım beni twitter dan takibi bırakmış intagram dan aynı şekilde ve whatsapp dan da engellemiş!! bu nasıl bir şeydir yaa . nefretimi kusmak istiyorum ona sarsmak istiyorum. hayatımdan çıktın gittin daha ne kafamı karıştırıp beni üzüyorsun ki be adam!

Ben aşka bir birliktelige cok kapaliymisim bug
Insallah o da aynisini yaşar..bulunmaz hint kumaşı sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…