- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
Evet haklısın zamanı gelince o seni bulur yok efendim böyle bir safsata..30 yaşindayim kariyerliyim güzelim çok iyi bir mesleğim var. Ama iyi birini bulamiyorum sevip aile kurabileceğim. Etrafımdakileri görünce neden diye sorup isyan edesim geliyo.. mesela iş yerinde dul bir kadın bekar bir erkekle evlendi..adam boy pos süper ..birisi 100 kilo henüz 35 yaşinda bi de paçoz erkek gibi hareketler konuşmalar ama kocası süper zengin..yeminle çatlayasım geliyor..nerede bu ilahi adalet..Kızlar bişey söylim mi.
Çok hayalperestiz, bi gün o aşık olacağımız kişi karşımıza çıkacak diye ümit ediyoruz ama yok öyle bişey.
Yaşım 27. Hayatımda kimse olmadı.
İnancımda kalmadı.
Biri gelecek diye beklersek çok bekleriz.
artık kızlar gidip buluyor, onuda ben yapamam, bana ters malesef..
kesinlikle katılıyrm.. bu işin sırrı nedir ya? biz nerde hata yapıyrz??Evet haklısın zamanı gelince o seni bulur yok efendim böyle bir safsata..30 yaşindayim kariyerliyim güzelim çok iyi bir mesleğim var. Ama iyi birini bulamiyorum sevip aile kurabileceğim. Etrafımdakileri görünce neden diye sorup isyan edesim geliyo.. mesela iş yerinde dul bir kadın bekar bir erkekle evlendi..adam boy pos süper ..birisi 100 kilo henüz 35 yaşinda bi de paçoz erkek gibi hareketler konuşmalar ama kocası süper zengin..yeminle çatlayasım geliyor..nerede bu ilahi adalet..
ya bide sevemiycem kimseyi gibi geliyo unutamadığım falan kimse yok ama sanki karşıma beni kendine aşık etcek biri çıkmmıycak gibi gibi
Vallahi benim cikti da ne oldu guzelim, agzima s..p birakti, o kadar diyeyim sanaNe diledigine dikkat et, dua ederken asik olacagim biri deme, asik olup sonunda evlenecegim biri de
Bu işin sırrını çözsem nirvanaya ulaşıcam zaten :)))kesinlikle katılıyrm.. bu işin sırrı nedir ya? biz nerde hata yapıyrz??
Tıpkısının aynısıyım, selam.kızlarr gününüz güzel geçsin inşAllah :)
ya ben çok hayalperestim yani böyle hayal kuruyorum aşkla ilgili, evlilikle ilgili hayalimdeki erkekle ilgili ama yok yani benim hayalimde ki gibi bi erkek yok. Yuva kurmayı çok istememe rağmen artık hiç bi şeyde hevesim yok. sanki hayatımın aşkı karşıma çıkmıycakmış gibi. Allahtan ümit kesilmez çok şükür çok güzel bi işim var ama aşktan yana şansım yok :) Sevilmedim ya dogru düzgün. aşıkta olmadım ama zamanında sevdiğim için çok şeyler yaptım. hiç böyle değer verilmedi bana bi erkek tarafından süprizler olsun bi buket çiçek olsun yok anca hayallerde. varmı böyle benim gibi aşk hayatında karamsar olan azcık dertleşek yaa :)
Siz niye ayrıldınız kuzu.Vallahi benim cikti da ne oldu guzelim, agzima s..p birakti, o kadar diyeyim sanaNe diledigine dikkat et, dua ederken asik olacagim biri deme, asik olup sonunda evlenecegim biri de
Siz niye ayrıldınız kuzu.
Bende de bişey çıkmadı. Bekliyorum saf gibi
Beni anlatiyon iste arkadasim...Evet haklısın zamanı gelince o seni bulur yok efendim böyle bir safsata..30 yaşindayim kariyerliyim güzelim çok iyi bir mesleğim var. Ama iyi birini bulamiyorum sevip aile kurabileceğim. Etrafımdakileri görünce neden diye sorup isyan edesim geliyo.. mesela iş yerinde dul bir kadın bekar bir erkekle evlendi..adam boy pos süper ..birisi 100 kilo henüz 35 yaşinda bi de paçoz erkek gibi hareketler konuşmalar ama kocası süper zengin..yeminle çatlayasım geliyor..nerede bu ilahi adalet..
Beni anlatiyon iste arkadasim...
Aynen ya cevremde cirkef kendine bakmayan tuhaf kim varsa buyuk ask yasiyo ya...
Bana da nede olmayacak kisi varsa o denk geliyo..llanetlimiyim neyim bilmiyom valla
Insallah o da aynisini yaşar..bulunmaz hint kumaşı sankikızlar iyice çöktüm benkendimi çok kötü hissediyorum. eski sevgilim gece yazdı uyumuyorsun diye tam da onun sayfası açık online oluşlarına bakıyodum. bir iki konuştuk sonra çok sıcaksın dedi ben de nasıl davranmamı bekliyorsun ki dedim. bişey beklemiyorum sen de bekleme sadece selam verdim dedi. nasıl zoruma gitti ya ağlamaktan helak oldum. sabah uyanınca onun bir paylaşımını gördüm o sinirle face den sildim onu . biliyorum çocukça oldu ama o an çok duygusaldım. on dk geçti geçmedi bir baktım beni twitter dan takibi bırakmış intagram dan aynı şekilde ve whatsapp dan da engellemiş!! bu nasıl bir şeydir yaa . nefretimi kusmak istiyorum ona sarsmak istiyorum. hayatımdan çıktın gittin daha ne kafamı karıştırıp beni üzüyorsun ki be adam!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?