Ben aşka bir birliktelige cok kapaliymisim bug
Insallah o da aynisini yaşar..bulunmaz hint kumaşı sanki
kızlar iyice çöktüm benkendimi çok kötü hissediyorum. eski sevgilim gece yazdı uyumuyorsun diye tam da onun sayfası açık online oluşlarına bakıyodum. bir iki konuştuk sonra çok sıcaksın dedi ben de nasıl davranmamı bekliyorsun ki dedim. bişey beklemiyorum sen de bekleme sadece selam verdim dedi. nasıl zoruma gitti ya ağlamaktan helak oldum. sabah uyanınca onun bir paylaşımını gördüm o sinirle face den sildim onu . biliyorum çocukça oldu ama o an çok duygusaldım. on dk geçti geçmedi bir baktım beni twitter dan takibi bırakmış intagram dan aynı şekilde ve whatsapp dan da engellemiş!! bu nasıl bir şeydir yaa . nefretimi kusmak istiyorum ona sarsmak istiyorum. hayatımdan çıktın gittin daha ne kafamı karıştırıp beni üzüyorsun ki be adam!
canım erkeklerın bu huyu var malesef.tekrar donmekle donmemek arası kafa karıstırmaca.bence ustune gıtme ınan bellıkı degmeyecek bırı.kaç yasındasın bılmıyorum ama o tavlama fır donmelerı hepsı yapıyr.benımde basıma geldı.rabbım karsımıza helal bırını cıkarsın kuzum uzulme.evet aglar bagır cagır sonra kalk bır dus al gozunun yasını sıl.bıttı de demezsen bunu bole sayıklarsın.ınan zamanla hersey unutuluyr.unutacaksın.
canım o 30 ben 24 yaşındayım çocuk da değiliz ki artık. ben onu sırf ağır, düzgün adam diye çok sevdim ama sanki sevdiğim adam o değil. uzun bir aradan sonra birlikte olduğum biriydi güvendim ona çok fazla hem de. ama o da gitti. hiç mutlu olamıyacakmışım gibi hissediyorum artık.
bitiren kolay bitiriyor canımanlam veremediğim bu adam beni elde edene kadar fır döndü etrafımda şimdi nasıl böyle bitirebiliyor. ben unutamıyorum onu kaç ay geçti hala adını sayıklayıp duruyorum
Ben ilgimi çeken kimseyle karşılaşamıyorum benim açımdan sorun bu. Sevip de kavuşamadığım olmadı hiç.
Yıllardır hoşlandığım kimse olmadı, olsa da elde etmeye çalışsam ama yok işte. Sizler gibi yanlış kişileri seviyorum da diyemiyorum çünkü kimseyi sevmiyorum. Duygularım köreldi iyice. Şanslısınız yine en azından yanlış da olsa sevebiliyorsunuz.
bende 24 yasındayım ocak 1 de 25 olucam.bundan 7 ay once bırı hayatıma gırmek ıstedı.dedım yası buyuk 28 benden olgundur ıyı olur.yokolgunlugun yası yok 24 yasındayım ama daha olgunum.hayatın bıze kattıkları onemlı.olgunluk o bence.
mutlu olursun kendıne fırsat ver ve zamanla gecıcegıne ınandır kendını bende alısmısım zamanla gectıgını bılıyorum artık ve ona gore uzuluyorum.hem degmeyecek ınsana ne uzuluyorsun goz yasına yazık.kendımızı degerlı gormelıyız kızlar basta yoksa onlar bızı degersız kılar.hem kımsenın sevgısıne muhtac degılız
bitiren kolay bitiriyor canım
yaptığından da gördüğün gibi bu dengesizi untutmak zorundasın yas tutarak sadece kendine zarar verirsin.bana kızacaksın üzüleceksin ama adam son mesajıyla seni denemiş ve senin onu hala istemenden dolayı kendini iyice bir halt sanmış ona yapabileceğin en iyi şey ''sen silersin de ben seni silemezmiyim'' i göstermek ve 'evet sıcak davrandım ama geçmişimizin hatrına.eski bir arkadaş olarak' imajını göstermek olmalı...ağlayıp sızlayarak onun bir tarafını daha da kaldırıyorsun..
Öyle ama unuttum vallahi nasıl bir duygu olduğunu. İnsanlar sevgilisinden ayrılalı 2 hafta olmuş üzülüyorlar bir daha sevemeyeceğim diye garipsiyorum. Benim neredeyse 3 sene oldu.hep bundan korkuyorum.cunku sevmek guzel bırsey
Beni de aranıza alın
Bende küçükken dengesiz mıknatısı yuttum galiba.
Benim peşimde koşarlar, överler, şımartılırım, evlen benimle pembe panjurlu evimiz olsun derler...
Sonrasında bir buz dağına dönüşürler.
Arkadaşlarıma bakarsanız erkekler böyle ulaşılmaz hissettikleri birine böyle davranıyorlar,
Aileme bakarsanız fazla iyi niyetli görünüyorum,
Bana kalırsa da diğer kızlar gibi ay aşkitommm sen büyüksün sen yaparsın moduna giremediğim için kaybediyorum...
Sonuç olarak merhaba yalnızlık
Ben 29 yıllık kısacık hayatımda şunu gördüm. Eğer gerçekten kısmetinde bir şey varsa sen istemesen bile oluyor. Okulda, işte hep bunu yaşadım. O yüzden şimdi bıraktım aşk işlerinde karşımdakini de kendimi de hırpalamayı. Üzülmüyorum çok üzülüyorum ama olmayınca olmuyor. Olacaksa da hiçbir şeye bakmıyor. İyi düşünelim iyi olsun bizi hep iyiler bulsun :)) İnşallah tez vakitte iyi haberler alırız sendenpeki ben napım psikolojım bozuldu ıyıce.
hayatımda 2 uzun ılıskım oldu bı kac kısa suren ılıskılerım.
engellıyım engelım hıc eksık hıssedılmedı ama ıs cıddıye gıdınce malesefkı olumlu sonuc yok.ve gozum korktu yalnızlıgı sectım.
bende kadere ınanırım.tabıkı kısmetımızde ne varsa o olur.Ben 29 yıllık kısacık hayatımda şunu gördüm. Eğer gerçekten kısmetinde bir şey varsa sen istemesen bile oluyor. Okulda, işte hep bunu yaşadım. O yüzden şimdi bıraktım aşk işlerinde karşımdakini de kendimi de hırpalamayı. Üzülmüyorum çok üzülüyorum ama olmayınca olmuyor. Olacaksa da hiçbir şeye bakmıyor. İyi düşünelim iyi olsun bizi hep iyiler bulsun :)) İnşallah tez vakitte iyi haberler alırız senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?