aşktı bu karşılıklıydı peki sonra noldu ?

Hataya düşme, çivi çiviyi söker sakın yapma. Kendini toparlamaya bak. sana negatif konuşan insanlarla çok birarada bulunma. Pozitif ol. Hayat bir kişiden ibaret değil. Seninde kendi hayatın var ortada. Bir yaşamdan bahsediyoruz burda. Sarhoşken her gel diyene gidecekse bu çok kötü birşey. Bu adam içiyorsa hep sarhoş olacak sen her yanında olmadığında, barda, şurda burda davetkar kadınlara evet derse işin çok zor. Uzaklaş biraz. Kendini dinle ama onu görme. Seven insan, isteyen insan bir şekilde bir yol bulup sana ulaşır. Gerçek aşk daima bekler. Bu kadar aşk sarhoşu olduysanız eğer..:50:

tamam yahu birşey demedik
sadece lanet erkeklerin
gelip hayatları dağıtmalarından
bıktımmmmm

Hataya düşme, çivi çiviyi söker sakın yapma. Kendini toparlamaya bak. sana negatif konuşan insanlarla çok birarada bulunma. Pozitif ol. Hayat bir kişiden ibaret değil. Seninde kendi hayatın var ortada. Bir yaşamdan bahsediyoruz burda. Sarhoşken her gel diyene gidecekse bu çok kötü birşey. Bu adam içiyorsa hep sarhoş olacak sen her yanında olmadığında, barda, şurda burda davetkar kadınlara evet derse işin çok zor. Uzaklaş biraz. Kendini dinle ama onu görme. Seven insan, isteyen insan bir şekilde bir yol bulup sana ulaşır. Gerçek aşk daima bekler. Bu kadar aşk sarhoşu olduysanız eğer..:50:

haklısın beyefendi çok yakışıklı olmasına dayalı ondan kaçıp uzaklaşıp kendimi göstermdgm için artı.etrafında çok hatun olduguna güvenerek böyle yaptı bigün kafasıına dank edicekk o kalabalk hayatından sıkıldıgında kadınım yaptgm bi kız vardı dicek masumdu farklıydı dicek hala öylemi dicek gelicek ve karşısında o eski kızdan eser olmadgnı görücek işte o zmn çok geç olucak bn o canavarlaştrdı ..

yaşımı merak edenler var 25 yaşındayım canlarım bakmayın böyle aptallıklar yaptıgıma sz :)

haklısın beyefendi çok yakışıklı olmasına dayalı ondan kaçıp uzaklaşıp kendimi göstermdgm için artı.etrafında çok hatun olduguna güvenerek böyle yaptı bigün kafasıına dank edicekk o kalabalk hayatından sıkıldıgında kadınım yaptgm bi kız vardı dicek masumdu farklıydı dicek hala öylemi dicek gelicek ve karşısında o eski kızdan eser olmadgnı görücek işte o zmn çok geç olucak bn o canavarlaştrdı ..

Boylelerı anca turk fılmlerınde olur bosver unut sen

öyle birşey demeyecek bekleme
onlara birşey olmuyor emin ol
canavarlaşmana gerek yok ki
düşmez kalkmaz bir allah demişler
böyle böyle öğreneceksin hayatı
bedeli ağır olacak ama öğreneceksin
kimsenin hayatı bir diğerinden kolay değil
güzel bir mesleğin var iyi bir eğitimin var eğer düşersen kimse yanında olmaz ne arkadaşlaın ne sevdiklerin
herkes iyi günde vardır unutma.

Hayal dünyasında yaşıyorsun sence öylemi diyecek umrunda bile olmayacaksın seni kimse canavarlaştırmadı ayrıca senin içinde var ise canavarlık bunu dışarı çıkartıyorsun bence.

öyle birşey demeyecek bekleme
onlara birşey olmuyor emin ol
canavarlaşmana gerek yok ki
düşmez kalkmaz bir allah demişler
böyle böyle öğreneceksin hayatı
bedeli ağır olacak ama öğreneceksin
kimsenin hayatı bir diğerinden kolay değil
güzel bir mesleğin var iyi bir eğitimin var eğer düşersen kimse yanında olmaz ne arkadaşlaın ne sevdiklerin
herkes iyi günde vardır unutma.

aynen kardeşim. Düşenin dostu yok bu hayatta çok oğru söylemişler. Senin için hiçbir zaman umduğun gibi düşünmeyecek. Sakın bu hayali kurma.. Ayrıca insan her yaşta aptallık yapabilir. Kalp bu. Biraz gözü açık olsun enayi olmasın kafi..:53:

aynen kardeşim. Düşenin dostu yok bu hayatta çok oğru söylemişler. Senin için hiçbir zaman umduğun gibi düşünmeyecek. Sakın bu hayali kurma.. Ayrıca insan her yaşta aptallık yapabilir. Kalp bu. Biraz gözü açık olsun enayi olmasın kafi..:53:

aynı hataya bende düştüm psikolojim o kadar fena ki kelimelerle ifade edemiyorum

yeni olduğum için pek anlamıyorum bi arkadaşın yazısından alıntı yaparak cevap vermişim galiba :)
deneyimimi anlatıyodum benimde 4 senelik bi birlikteliğim oldu evlilikle ilgili açtığım konudan da bakabilirsiniz bu adamla beraber oldum ama kan gelmedi diye bana başka gözle baktı muayeneye gönderdi çok aşşağılanmış hissediyodum sonra ağladı zırladı pişman olduğunu söyledi unutayım dedim denedim yakında da nişan yapıcaktık baktım ki unutamamışım baktım ki adam ben olmadığım her anı değerlendiriyo,her anımız kavga ile geçiyo vazgeçtim bitirdim,ama ben bittim ölüyorum sanki yavaş yavaş

Back
X