- 12 Nisan 2015
- 139
- 185
- 53
- Konu Sahibi cimenyesili1
-
Adamı iyice çileden çıkardınız diyorum. Yapmayın bunun dedim size defalarca. Önceki konunuza da benzer şeyleri yazdım.dönüş yok diyorsun artık yani
10 saniyesi bile olmayan adamdan uzak durun lütfen. Bu kadarı boğmak olmuyor, daha önce boğduysanız bile artık bitmiş yani..gerçekten belki bişeyler olur demek birini bulursun demek değil mi? şair diye yazmışsınız istemsiz güldüm sağolun Allah da sizi güldürsün
ben 5 gün aramadım o da hiç aramadı ama
biraz önce çok kötü oldum burnum kanadı.yazdım buna kanamam var hastaneye gidecem gidebilirsem dedim 5 dakika sonra aradı ne var ne oldu diye doktora git hastaneye dedi.beni anlamıyorsun çok sıkıntılı bir süreçten geçiyorum dedi.bana ajitasyon yapma dedi dedi de dedi.
gece mesajlaşırken de şunlar oldu:
benim ona dediğim şu 10 saniyen de mi yok gün içine 10 saniyeni ayır sesini duyayım dedim yok 10 saniye huzurumu bozuyon sen benim dedi
size sopruyorum haksız mıyım ne kadar dolu da olsa 10 saniye ayıramaz mı? onun sesini duymak bile ne kadar rahatlatıyor benikeşke sevmesem söküp atmak çok kolay olurdu kalbimden o zman
tamam çok haklısınız öncelikle ALLAH razı olsun bıkmadan yazdığınız cevap verdiğiniz için.sessiz kalsam kendisi gelir mi bilmiyorum ama evet mesajına cevap vermedim aynen dedi şizofrensin belirtiler var doktora görün dedi bana aynen böyle.nasıl kırıldım anlatamamAdamı iyice çileden çıkardınız diyorum. Yapmayın bunun dedim size defalarca. Önceki konunuza da benzer şeyleri yazdım.
Artık adamı sıkboğaz etmek size birşey kazandırmayacak. O yazdığı mesaja cevap falan vermeyin birşey demeyin susun artık iletişime geçmeyin bu kişiyle. Merak ederse arar sorar. Bu şekilde davranarak soğutmayı geçtim itici davranıyorsunuz.
şizofren sözünden sonra merak e der arar sorar mı dersiniz hiç sanmamAdamı iyice çileden çıkardınız diyorum. Yapmayın bunun dedim size defalarca. Önceki konunuza da benzer şeyleri yazdım.
Artık adamı sıkboğaz etmek size birşey kazandırmayacak. O yazdığı mesaja cevap falan vermeyin birşey demeyin susun artık iletişime geçmeyin bu kişiyle. Merak ederse arar sorar. Bu şekilde davranarak soğutmayı geçtim itici davranıyorsunuz.
Çooook üstüne gittiniz karşınızdaki kişinin. İnsanların sabrı olduğunu unutuyorsunuz. Zorla güzellik olmaz. Bu şekilde davranan benim nişanlım olsa yüzüğü atar hayatımdan silerim. Hala döner mi diyorsunuz . Önceki konuyu açtığınızda adamı bunaltmaya devam etmeseydiniz evet bir umut var derdim. Bugun burnum kanadı dediğinizde de insanlık edip aramış bunu görünce de bir umut belki dedim. Ama adamı çileden çıkartıyorsunuz hala döner mi derdindesiniz. İlişkiden ziyade gerçekten doktora ihtiyacınız var. Bunu sizi kırmak incitmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.tamam çok haklısınız öncelikle ALLAH razı olsun bıkmadan yazdığınız cevap verdiğiniz için.sessiz kalsam kendisi gelir mi bilmiyorum ama evet mesajına cevap vermedim aynen dedi şizofrensin belirtiler var doktora görün dedi bana aynen böyle.nasıl kırıldım anlatamamçok kötü oldum çok onurum gururum şerefim iki paralık oldu hepsi bitti ağrı hakaret değil mi bu
ağlamaktan yazamıyorum artık
beni ne kadar kırdığının farkında mı acaba
evet haklısınız herkes dediğine göre sanırım bir doktora ihtiyacım var.doğru söylüyorsunuz.iki dakika önce aradı şizofren kelimesinden sonra ben ona yazmadım merak etti sanırım kırdığını düşündü belki de bilmiyorum.tek istediğim ondan biraz daha ilgi bir parça şefkatti biliyor musunuz? ve ben onun evine gitmiş onda kalmıştım.ona çok bağlanmıştım .ben yazmadıkça yazmadı 5 gün ben yazdım boğma beni dedi.ne yapacağımı ben de şaşırmış hale geldim.sakince köşeme çekilmek istiyorum.kış geliyor kitapların arasına gömülmek istiyorum.aile kuramayacağım anlaşıldı.tek başıma devam edicem hayata.Çooook üstüne gittiniz karşınızdaki kişinin. İnsanların sabrı olduğunu unutuyorsunuz. Zorla güzellik olmaz. Bu şekilde davranan benim nişanlım olsa yüzüğü atar hayatımdan silerim. Hala döner mi diyorsunuz . Önceki konuyu açtığınızda adamı bunaltmaya devam etmeseydiniz evet bir umut var derdim. Bugun burnum kanadı dediğinizde de insanlık edip aramış bunu görünce de bir umut belki dedim. Ama adamı çileden çıkartıyorsunuz hala döner mi derdindesiniz. İlişkiden ziyade gerçekten doktora ihtiyacınız var. Bunu sizi kırmak incitmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.
Kendinizle meşgul olun artık bu adamı yok sayın. Biraz daha darlamaya boğmaya devam ederseniz daha önceki cevabımda yazdığım mesajın gelmesi an meselesi. Avcunuzun içinde bir kuş var ve siz onu kaçmasın diye sıkıyorsunuz boğduğunuzu farkına varın. Bu kadar boğulan bir kuş o kafese geri döner mi? Kendinizden pay piçin
veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
inşallah zaman hızla geçer ben de yüzüne bakmam beni bu kadar üzdüğü için.Başlığınıza istinaden yazıyorum.
Asla dönmez dediğim kişi bir süre sonra döndü ve yüzüne bakmadım.
Belki oralardan birini bulur da yakamdan düsersin demekveya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
bir de şunu sormak istiyorum bana diyor ki sen sinemaya tiyatroya git kurslara yazıl belki bişeyler olur ne demek bu? Allah aşkına ne demek?
her şeye tüm yaşananlara rağmen nasibim oysa bana gelir mi diyorsunuzAsla dönmez dediğim bi erkek arkadasim vardi.3 yıl sevgiliydik ayrildik o başksiyla 1 yil birlikte olduu.Acı çektim falan dönmez diye düşündüm sevgilisinden ayrıldı tıpış tıpış döndüü.Ama yok benim fikrimce bidaha olmazdi üstünden o kadar zaman geçmişbide komşumuz vardi kadin 40 küsür yaşinda taa lise yillarinda bi aşkı varmış unutamamış çok sevmiş sonra ayrılmışlar kadin başkasıyla evleniyor.2 cocugu var.Sonra eşiyle anlaşayamayıp boşanıyorlar ve gnlerden bi gün tesadüfen o ilk aşkıyla karşılasıyor..Konuşuyorlar görüşüyorlar ve evlenmeye karar verdilerr ve kadinda adamda cok mutlu Nasip derim hep nasip..
öyle canım.Rabbim bazen insanı sevdikleriyle sınar..Bilemezsin.Dayımdanda örnek vereyim 5 yillik kız arkadaşıyla 2 yıl ayrı kalip evlendi ve cok mutlulular.Sen içini ferah tut seninse döner senin değilse öyle biri çıkar ki karşına o da kimmiş dersin.her şeye tüm yaşananlara rağmen nasibim oysa bana gelir mi diyorsunuz
veya yeniden ciddi bir ilişkiye başladınız mı?sıkıldım bunaldım meslğim zaten beni yıpratıyor sen kendi hayatına bak diyen erkek bir süre sonra döner mi ? (38 yaşında)
Allah için dua et içim çok acıyoröyle canım.Rabbim bazen insanı sevdikleriyle sınar..Bilemezsin.Dayımdanda örnek vereyim 5 yillik kız arkadaşıyla 2 yıl ayrı kalip evlendi ve cok mutlulular.Sen içini ferah tut seninse döner senin değilse öyle biri çıkar ki karşına o da kimmiş dersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?