asla dönmez dediğiniz biri döndü ve evlendiniz mi?

dönüş yok diyorsun artık yani
Adamı iyice çileden çıkardınız diyorum. Yapmayın bunun dedim size defalarca. Önceki konunuza da benzer şeyleri yazdım.
Artık adamı sıkboğaz etmek size birşey kazandırmayacak. O yazdığı mesaja cevap falan vermeyin birşey demeyin susun artık iletişime geçmeyin bu kişiyle. Merak ederse arar sorar. Bu şekilde davranarak soğutmayı geçtim itici davranıyorsunuz.

10 saniyesi bile olmayan adamdan uzak durun lütfen. Bu kadarı boğmak olmuyor, daha önce boğduysanız bile artık bitmiş yani..

tamam çok haklısınız öncelikle ALLAH razı olsun bıkmadan yazdığınız cevap verdiğiniz için.sessiz kalsam kendisi gelir mi bilmiyorum ama evet mesajına cevap vermedim aynen dedi şizofrensin belirtiler var doktora görün dedi bana aynen böyle.nasıl kırıldım anlatamam çok kötü oldum çok onurum gururum şerefim iki paralık oldu hepsi bitti ağrı hakaret değil mi bu
ağlamaktan yazamıyorum artık
beni ne kadar kırdığının farkında mı acaba

şizofren sözünden sonra merak e der arar sorar mı dersiniz hiç sanmam

Çooook üstüne gittiniz karşınızdaki kişinin. İnsanların sabrı olduğunu unutuyorsunuz. Zorla güzellik olmaz. Bu şekilde davranan benim nişanlım olsa yüzüğü atar hayatımdan silerim. Hala döner mi diyorsunuz . Önceki konuyu açtığınızda adamı bunaltmaya devam etmeseydiniz evet bir umut var derdim. Bugun burnum kanadı dediğinizde de insanlık edip aramış bunu görünce de bir umut belki dedim. Ama adamı çileden çıkartıyorsunuz hala döner mi derdindesiniz. İlişkiden ziyade gerçekten doktora ihtiyacınız var. Bunu sizi kırmak incitmek için söylemiyorum lütfen yanlış anlamayın.
Kendinizle meşgul olun artık bu adamı yok sayın. Biraz daha darlamaya boğmaya devam ederseniz daha önceki cevabımda yazdığım mesajın gelmesi an meselesi. Avcunuzun içinde bir kuş var ve siz onu kaçmasın diye sıkıyorsunuz boğduğunuzu farkına varın. Bu kadar boğulan bir kuş o kafese geri döner mi? Kendinizden pay piçin

evet haklısınız herkes dediğine göre sanırım bir doktora ihtiyacım var.doğru söylüyorsunuz.iki dakika önce aradı şizofren kelimesinden sonra ben ona yazmadım merak etti sanırım kırdığını düşündü belki de bilmiyorum.tek istediğim ondan biraz daha ilgi bir parça şefkatti biliyor musunuz? ve ben onun evine gitmiş onda kalmıştım.ona çok bağlanmıştım .ben yazmadıkça yazmadı 5 gün ben yazdım boğma beni dedi.ne yapacağımı ben de şaşırmış hale geldim.sakince köşeme çekilmek istiyorum.kış geliyor kitapların arasına gömülmek istiyorum.aile kuramayacağım anlaşıldı.tek başıma devam edicem hayata.
inanın kendimi oyalamayı çok iyi biliyorum.kitaplarım var resim yaparım gezerim filmler izlerim bunları hep yaptım geçmiş hayatımda da bununla tanıştıktan sonra her şey alt üst oldu.üstüne çok düştüm onu sevdiğimi çok istediğimi çok belli ettim.o da en sonunda bana şizofren dedi.siz de diyorsunuz doktora gidin diye alınmadım yanlış anlamayın ama en iyi doktor sevgidir derler şefkattir.her derde deva ben bunu hiçkimsen göremeyeceim bu kesinleşti.hele de her şeyimi , duygularımı hayallerimi verip karşılığında şizofren sözünü duygduğum adamdan..

Başlığınıza istinaden yazıyorum.

Asla dönmez dediğim kişi bir süre sonra döndü ve yüzüne bakmadım.

İnsanlar 50+ yaşında evleniyor daha 36 yaşındasın. Neden hayata tek devam edesin, ayrıca bu o kadar kötü birşey değil. Kendine dön, spor yap, paranı güzelliğine harca, sosyal ortamlara karış (spor salonuna yazıl, bir kursa git, yüksek lisans yap). Mesleğin var, paran var, sağlığın yerinde. Özgüvenin arttıkça her şey daha iyi olacak. Ama bu şekilde bir adama yapışarak onu elde edemezsin, zaten kimseyi elde edemezsin sen kendini sevilmeye bırak, sevecek olan sever.

Belki oralardan birini bulur da yakamdan düsersin demek

Asla dönmez dediğim bi erkek arkadasim vardi.3 yıl sevgiliydik ayrildik o başksiyla 1 yil birlikte olduu.Acı çektim falan dönmez diye düşündüm sevgilisinden ayrıldı tıpış tıpış döndüü.Ama yok benim fikrimce bidaha olmazdi üstünden o kadar zaman geçmiş bide komşumuz vardi kadin 40 küsür yaşinda taa lise yillarinda bi aşkı varmış unutamamış çok sevmiş sonra ayrılmışlar kadin başkasıyla evleniyor.2 cocugu var.Sonra eşiyle anlaşayamayıp boşanıyorlar ve gnlerden bi gün tesadüfen o ilk aşkıyla karşılasıyor..Konuşuyorlar görüşüyorlar ve evlenmeye karar verdilerr ve kadinda adamda cok mutlu Nasip derim hep nasip..

her şeye tüm yaşananlara rağmen nasibim oysa bana gelir mi diyorsunuz

her şeye tüm yaşananlara rağmen nasibim oysa bana gelir mi diyorsunuz
öyle canım.Rabbim bazen insanı sevdikleriyle sınar..Bilemezsin.Dayımdanda örnek vereyim 5 yillik kız arkadaşıyla 2 yıl ayrı kalip evlendi ve cok mutlulular.Sen içini ferah tut seninse döner senin değilse öyle biri çıkar ki karşına o da kimmiş dersin.

başkasını bul demiş, daha sosyal olursan sevgili bulman daha kolay olur demek istemiş, neden böyle bi akıl verdi sana onu düşün bence

Allah için dua et içim çok acıyor

Evet, dönmez artık dediğim döndü. Zaten sevgili olduğumuz bile belli değildi. Seni sevmiyorum sadece hoşlanıyorum demişti. Buna rağmen görüştük çünkü çok etkileniyordum. Sonra başka biriyle görüşmeye başladı gizli kapaklı. Kızı tanıyordum. Çıktım karşısına ama inkar etti, yine de dinlemedim. Yolun açık olsun dedim gittim. Bitmişti artık, hem de tamamen derken... Sonra döndü özür diledi, tekrar görüşmeye başladık ama ona inancım yoktu. Zaman geçiriyordum zaten yakında yine beni bırakırdı. Nasıl olduysa bırakmadı, evlendik.

Açık açık başından atmış üstüne bir de başkalarına paslamış. Acaba döner mi diye niye düşünüyorsun. Dönse evleneceksin yani. Kadınlar da şu olanları istediği sonuca göre eğip bükme huyundan vazgeçemediler bi. Döner desek oturup beklersin herhalde bi de bu adamı

biri hariç hepsi döndü, burnu düşse eğilip almaz dediğim,ben seninle istediğim duygusal bağı kuramadım diyen adam dahi ..
oda döner dönerde siz dönmeyin

Birisinin sevgilisinin dönmesi ile sizle ne alaka ki? Herkes farklı milletin sevgilisi döndü diye oturup beklemeyin. Su akar yolunu bulur hayatınızı düzene sokun bir an önce

Benim bir arkadasim ilk erkek arkadasiyla evlendi hemde ayrildiktan tam 10 yil sonra. Böyle seyler oluyor gercekten ama sizinkide dönecek degil. Bence sizdekide ask, sevgi degil takinti, aliskanlik. Karsinizdaki adam sizi bana huzur vermiyorsun demis artik nasil s1kbogaz ettiyseniz. Ve son söyledikleriylede sinemaya, tiyatroya git belki baskasini bulursun demis acik acik. Beklemeye hayatiniza bakin. Böyle gecmise takili kaldikca hayatinizda birseylerde olmaz, degismez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…