asla giymem dediğiniz kıyafetler var mı ?

özel olarak bunu giymem- bu bana yakışmaz demem. Giyerim bakarım aynaya yakışırsa giyerim yakışmazsa giymem. Yani tamamen keyfimin kahyasının ruh haline bağlı :32:

kendinize yakıştırmadığınız giyim eşyaları hangileri ve neden?

büyük halka küpe asla takmam hem sevmiyorum hem küçük bi yüzüm olduğu için kendime yakıştırmıyorum :)
diz altı boyda elbise etek asla giymem çünkü boyum 1.60 ve benim vücuduma uygun bi model değil :)
aynı şekilde kapride hiç sevmem ya short ya pantolon ya da diz üstünde kalan shortlardan tercih ederim daha çok :)

Uzun etek giymem hiç yakıştıramıyorum kendime...

Moda olan şeyleri çoğunlukla giymem kızılay dağıtmış gibi herkes de aynı şeyi görmek hoşuma gitmiyor...

Enine çizgili badi giymem zayıfım ama genede geniş gösteriyor sevmiyorum....

Boğazlı kazak giymem boğulacak gibi oluyorum..

Bol şeyler giymem yakıştıramıyorum kendime çuval giymiş gibi hissediyorum...

Desenli çiçekli,böcekli,çizgili pantolon giymem beğenmiyorum

Ugg bot asla giymem karda kışta kalmışız gibi geliyor buraya kar yağmaz....

Önü kısa arkası uzun olan badi ve tişörtleri giymem çok salaş olduğu için....

asla giymem/kullanmam dediklerim;

1.babet ve ugg'lar ikisini de beğenmiyorum.
2.kocaman halka küpeler.
3.hızma, piercing vs.

leopar desenler,
uzun etek ,
diz altı etek/elbise ,
pullu taşlı abartılı olan herşey; Asla giymem.

göğüs dekolteli hiçbişey giymem bi de kumaş pantolon etek..

valla ben yakışanı giyerim modada kendine yakışandır zaten herkezde olan değil söylemeden geçemedim :52:
mini deri etek giymem kadife pantolon giymem saten gömlek giymem gazete baskılı yada geyikli tayt giymem örgü pek tercihim değil öyle

boyum 1.58 olduğu için tunik giymem daha da kısa gösteriyor
asla renk renk makyaj yapmam ve renk renk takılar da takmam genelde metal renkler, siyah,beyaz, bej v.b lerini tercih ederim.
çok çok salaş kıyafetleri giymem.
kalça üzerinde kısa t-shirtler tercih etmem
şalvar pantolon tarzı kıyafetleri asla giymem.
uzun etek giymem, kısa etek de giymem :) anca özel günlerde falan. günlük tercih etmem
leopar, zebra, vs. giymem
çok büyük takılar takmam aslında öyle pek fazla takı da takmam :)
genelde doğallığı ve rahatlığı tercih ederim tani aynı zamanda da şık olmayı...
pantolonlarda beyaz, pembe, kırmızı vs çok nadir giyerim. genelde koyu renkleri ve kot tercih ederim.

aslında glsmn arkadaşımın da dediği gibi yakışan modadır. yakışan neyse onu giyerim. illaki bu sezon şu moda diye onu giymek zorunda değilim. ;)

böyle işte... )

Boğazlı kazak
Diz altı etek
Leopar desenli herhangi bişey
Burnu açık ayakkabı
Delikli delikli babetler
Aşırı desenli pantolonlar ve kışın beyaz pantolon asla giymem :45:

Leopar kiyafet asla giymem esmer ve minyon tipli oldugum icin yakistirmam tahta topuklu ve kalin topuklu ayakkabi giymem cok kaba oldugunu dusunuyorum bir de deri pantolon giymem :-)

asla ama asla leopar giymem ayrıca neon renkler,saten kumaşlardan giysiler çok itici

bu konuda asla ASLA dememeyi ogrendim...cunku ne zaman birsey icin oyle desem uzerimde buluyorum :1:

herkes leopar desene itici demis, bana gore uydurdugunda cokta guzel oluyor...hele bi canli renkle tamamlayin bakalim...leopar desenli tayti sevmem mesela ama leopar sal vs cok hos :34:

Back
X