- Konu Sahibi Masal the end
-
hakkımı helal etmediğim insanlar...cezasını bulanlardan duyduklarım var ama hem bu dünyada hem ahirette bana ettiklkerini bulsun dilerim..hele biri var ki bana ettiklerinden bir gün artık taştımmm ağlayarak Allah en sevdiğini elinden alsın dedim...ne bileyim onun hamile olduğunu...bi duydum ki bebeğinin kalbi ansızın durmuş almışlar...şook oldum aradan 1 hafta dahi geçmemişti çünkü...üzüldüm çünkü 7 senedir beklenen bebkti..fesatlığına rağmen gittim geçmiş olsuna.yine de dualarım da tutardım bebeği olsun diye..buna rağmen Alllah tan aldığı bu cezanın faturasını kendine hiç mal etmediği gibi yani ettiklerimi buldum ben demediği gibi...durmadı bana yapmadığım bir konuda iftirada bulundu başka bir arkadaşının önünde...ve şimdi iksini de Allah a havale ettim birisine ettiği iftira ve yaptıkları için diğerine de böylesi ağır bi iftira atan yakın arkadaşına hiç engel olmayıp sus pus olduğu için...dilerim sustuğu için aynı iftirayı ona da atarlar da anlar beni ..diğeri de ailemin ve benim yuvama büyüyle muskayla vs şeylerle yada haset vs ...zarar vermeye çalışan insanlara asla hakkım helal değil!
iŞTE BUDUR AH.bende buna benzer şeyler yaşadım.Benişm ahımın tuttuğunu kendileride söylediler ama ısrarlada kötülüğe devam ettiler.Böylesine yazıklar olsun.
Allah ahımı alsın diyordum ama artık o kadar sabırlı değilim.Onlara hakkım haram olsun.Hele öyle birisi varki geldiğinden beri hayatımı zndana çevirdi özelliklede ona Allah sana bütün cezaları versin inş.Hakkın yoktu hayatımı mahvetmeye !!!
Canım allah hepsine verecek belasını o zaman biz bakacağız onlara, zavallılar ettiler buldular diyeceğiz.Sabır işte sabır(
hayatınızda asla hakkımı helal etmem dediğiniz insanlar varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?