asla hakkımı helal etmem dedıkleriniz

Canımı acıtan cok kısı oldu.
Gunlerce aglatan, butun fızyolojımı alt ust eden nıce ınsan, nıce olay yasadım.
Fakat zaman geldı hepsını bır bır unutmayı bıldım.
Yakın tarıhı bıle anımsayamadıgım oldu.
Tanıdıgım yuzlerı unuttugum,
Yasarken kahroldugum olaylara, yıllar sonra gulumsedıgım...
Fakat bır olay var kı, omrum boyunca gıtmeyecek gozlerımın onunden.
Omrum boyunca hep nefret edecegım ondan.
O ısmı tasıyan herkesten omrum boyunca tıksınecegım.
Iste o kısının yakasına yapısacagım ahırette!
Hesap ver, dıyecegım, hesap ver! Ben sana helal etmıyoruım hakkımı, gıt yan, kavrul, bır daha yan, bır daha bır daha dıyecegım!

hakkımı helal etmediğim insanlar...cezasını bulanlardan duyduklarım var ama hem bu dünyada hem ahirette bana ettiklkerini bulsun dilerim..hele biri var ki bana ettiklerinden bir gün artık taştımmm ağlayarak Allah en sevdiğini elinden alsın dedim...ne bileyim onun hamile olduğunu...bi duydum ki bebeğinin kalbi ansızın durmuş almışlar...şook oldum aradan 1 hafta dahi geçmemişti çünkü...üzüldüm çünkü 7 senedir beklenen bebkti..fesatlığına rağmen gittim geçmiş olsuna.yine de dualarım da tutardım bebeği olsun diye..buna rağmen Alllah tan aldığı bu cezanın faturasını kendine hiç mal etmediği gibi yani ettiklerimi buldum ben demediği gibi...durmadı bana yapmadığım bir konuda iftirada bulundu başka bir arkadaşının önünde...ve şimdi iksini de Allah a havale ettim birisine ettiği iftira ve yaptıkları için diğerine de böylesi ağır bi iftira atan yakın arkadaşına hiç engel olmayıp sus pus olduğu için...dilerim sustuğu için aynı iftirayı ona da atarlar da anlar beni ..diğeri de ailemin ve benim yuvama büyüyle muskayla vs şeylerle yada haset vs ...zarar vermeye çalışan insanlara asla hakkım helal değil!

iŞTE BUDUR AH.bende buna benzer şeyler yaşadım.Benişm ahımın tuttuğunu kendileride söylediler ama ısrarlada kötülüğe devam ettiler.Böylesine yazıklar olsun.
Allah ahımı alsın diyordum ama artık o kadar sabırlı değilim.Onlara hakkım haram olsun.Hele öyle birisi varki geldiğinden beri hayatımı zndana çevirdi özelliklede ona Allah sana bütün cezaları versin inş.Hakkın yoktu hayatımı mahvetmeye !!!

Canım allah hepsine verecek belasını o zaman biz bakacağız onlara, zavallılar ettiler buldular diyeceğiz.Sabır işte sabır (

Son düzenleme:
ben ünv. bir hocaya hakkımı helal etmicem geçme notumuz 60'tı beni 58 le bıraktı,
notumu panoda gördüğümde aradım hocayı yanlışlık olmuş ben seni geçirmiştim,düzeltirim dedi,
ben başka bir dersten tek ders snavına girecektim,hatta snava girdim,
elimden kağıdı aldılar senin bir dersin daha var diye,çok üzüldüm,ağladım,hocayı defalarca aradım açmadı,
onun yüzünde dönem uzattım,ona hakkımı asla helal etmicem,

kimseye kolay kolay ah etmem aslında ama var benim de Allahım sen ver cezalarını dediklerim.
ama birden düşündüm de kimseye buzamana kadar bile isteye bir kötülüğüm,aksi lafım olmamıştır ama insanlık hali acaba gönlünü kırdıklarımdan bana da ah eden oldu mu diye.düşününce bile ürperdim gerçekten,Allah kimseye beddua ettirmesin.

Ben kaçarak evlendim.Tabi daha kaynanamı tanımıyorum.Yüzünü bilmiyorum.Ben hepatit taşıyıcısıyım.Bunu evlilik için sağlık raporu alırken öğrendim.Hiç aklıma gelmezdi.Kaynanam eşime drmadan gönder bu hastalıklıyı çocuğuda olmaz bunun gibi daha bir sürü şeylerle sıkıştırıyormuş sürekli.Eşim bana seneler sonra söledi.Tabi ben saf hiç bişeyden habersiz evlendik 2 yıl sonra görümcem evlenecek.Test yapıldı oda taşıyıcı ama benim kinden beter benim vücudum bağışıklık kazanmış onunki öle değil.Evlenecek adam nerdeyse vazgeçiyordu bu yüzden.Kendisi dedi yaptığım karşıma geldi diye ben hiç birşey sölemeden Allah gösterdi.Kayınvalideme kesinlikle hakkımı helal etmiyorum.

sabır sabır derken biz de gitmeyiz inşallah araya..inşallah gönülden sabredeblerden oluruz Allah uzak kılsın bu tür insanları bizden...amin

Baştan çok öfkeliydim ama büyüdkçe olgunlaştıkça hakkım helal olsun ama allhım sana havale ediorum diorum sen en iyisini blirsin ama bin beter olsun demedende duramıorum :S

Var bi kisi ama hakkimi helal etmiyorum demedim asla. Allahindan bulsun dedim devamli
ve yine öyle diyorum bu dünyada ve öteki dünyada Allahindan bulsun....

Eşimin iki halası amcası yengesi abisi ve karısı :)Ama anne tarafındanda allah razı olsun :) Sonraa eski sevgılıme annesıne kardeslerıne ..He bıde bısekılde bu ulkenın gecım kaynagı olan vergılerıyle yemegı verılen barınması korunması saglanan terorıst elebasına HAKKIMI HELAL ETMİYORUM....

Kimseye beddua etmezdim hakkım da helal olsun derdim.
Ama biri var ki ona aslaa helal etmiyorum. Yalancı,fitneci,fesat ve iftiracı.
Allahından bulsun da kimseyle uğraşamasın inşaallah.

Aylar once yazmısım ılk buraya.
Sımdı o ınsana bıle hakkımı helal ederım belkı.
Ancak, Allah a havale ederım.
Fakat gorumceme, ona hakkımı helal etmıyorum.
Ne vakıt aklıma gelse, sayesınde yasadıklarımı onun da yasaması ıcın dua edıyorum Allah a.
Allah, onun serrınden herkesı korusun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…