- 29 Nisan 2025
- 502
- 1.312
- 28
- Konu Sahibi Lobster Monster
3 günsonra kocamı buldum
![]()
Kocanız kaderinizmiş demek ki. Rabbim mesaj verircesine bitmiş ilişkiden sonra direkt karşınıza çıkarmış
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 günsonra kocamı buldum
![]()
Ask acisi dediğin ancak bu kadar sürmeli , 4. Gün ziyan3 günsonra kocamı buldum
![]()
Psikolojik problemleri olan birisi ile uğraşmazdım, psikolog musun insanları düzeltmeye çalışacaksın?
28 yaş muhteşem bir yaş, şahsen önüme bakardım. Ayrıca biraz takıntılı olduğunuz izlenimini aldım
Di mi? Kocama da diyorum boşarım seni üç güne başkasını bulurum ayağını denk al diyeAsk acisi dediğin ancak bu kadar sürmeli , 4. Gün ziyan![]()
2 ay çok uzun bir süre değil ki.
3 senelik bir yaşantı yığını var. Bi de ayrılık sebebi çok önemli.
İnsan ilişki içindeyken soğuyunca çabuk atlatıyor ama ayrılmak zorunda kaldığı için ayrılınca biraz zorlanabiliyorsun.
Hayat ne getirir ne götürür bilinmez ama pasif erkekle olmaz arkadaşım. Gerçekten isteyen erkek çabalar, olmazı oldurmaya çalışır. Niyeti olmayan adam içinde en ufak neden sebep olur.İnanın ben ve takıntı iki farklı uçtu, ben dalga geçerdim aşk acısı çeken arkadaşlarımla. Saba tümer gibi zırt pırt her şeye güldüğüm için bana bir şey anlatmıyorlardı. Buna takılmamın sebebi muhtemelen onun pasifliği yüzünden her şeyin yarım kaldığını hissetmem. Hatta size ilginç bir şey söyleyeyim onunla evlendiğimi hiç hayal edemiyorum ve istemiyorum, yani olmayacağını çok iyi biliyorum
Başlığa cevabım; kaderin değildir,platoniğindir.Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Zaten hemen iki ayda unutmayı beklemeyin. Kaldiki aliskanlik var, illaki aşk diye bakmayın belkide çoğu aliskanligin verdigi boşluk hissi.Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Aşkına değil merhametine bakın bence. Hele ki kaybolan erkeklerden kesinlikle uzun durun. Aşk geçici merhamet kalıcıdır…Önceki konumda bahsettiğim(3 senelik bir ilişkim vardı ve onun psikolojik sorunu yüzünden ayrılmıştık ve her yerden engellemiştim) 2 aydır ayrı olduğum erkek arkadaşım, ben onun için içim yanarken tam da o zamanda bana ulaştı ve saatlerce telefonda konuştuk. Benim çektiğim acıların aynısını çekmiş, o da çok özlemiş, o da rüyasında görmüş. Ben engelleri hâlâ kaldırmadım bu arada hâlâ kararsızım. Onun 1 gün boyunca ortadan kaybolma huyu vardı yani bir şey yazmıyordu o 1 -2 gün boyunca ve durduk yere modu düşüyordu dalgalı bir ruh hali vardı. Ona tedavi olmazsan tekrar konuşmayacağız dedim. Sormak istediğim arkadaşlar o da ben de birbirimizi aklımızdan çıkaramıyoruz 2 ay denedim, unutup alışacağımdan emindim ilk ilişkim değildi ama tam tersi oldu şok oldum, hayatımın en kötü iki ayıydı, sizce ben kendime yeteri kadar zaman mı tanımadım, 2 ayın sonunda dayanamayacak noktaya gelmem normal miydi, 1-2 ay daha beklesem temelli unutur muydum, yoksa bu aşk olduğu için mi unutamadım. Aşık olup olmadığımı tabii ki başkası bilemez ancak biliyorsunuz ki duygular yanıltıcıdır. Tecrübeli arkadaşlardan fikir istiyorum
Zaten hemen iki ayda unutmayı beklemeyin. Kaldiki aliskanlik var, illaki aşk diye bakmayın belkide çoğu aliskanligin verdigi boşluk hissi.
Bu tarz melankolik insanların da açıkçası tedavi ile çok değişeceğine inanmıyorum kaldı ki gerçekten o bir iki gün içinde ne yaptığını da bilmiyorsunuz. Bence ömrünüzü heba etmeyin bu insana.
Hakkınızda hayırlısı
İki ay oldukça kısa bir süre. Kendinize biraz daha zaman tanıyın.
Kim bilir kaç kez "bir daha asla kimseyi bu kadar sevemem" diye düşünmüşüzdür. Öyle komik bir yanılgı ki bu. Her seferinde, bir öncekinden daha çok seveceğimiz biri çıkmıştır karşımıza.
İlk problemde bitirmemişsiniz ilişkiyi belli ki. Sevgiliniz tanıdığınız şansları değerlendirmemiş.
Ben sorunları, ilişkiyi kaybetme noktasında çözme girişimini samimi bulmuyorum. Çok geçici bir adım gibi geliyor bu. Bazı hataları yapabiliriz elbette ama düzeltme ve tekrarlamama koşuluyla. Son ana kadar ısrarla sorunlu davranıp ilişki bitince harekete geçiyorsa, barıştıktan bir süre sonra fabrika ayarlarına dönecektir.
Unutmayın, farklı olmasını beklediğiniz kişilerle çıktığınız yollardan dönecek; olduğu haliyle sevdiğiniz ve mutlu olduğunuz kişiyle yola devam edeceksiniz.
Kader bir kişiye sabitlenmez; yaptığınız seçimlerle şekillenir.