• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Asla yapmam dediğim şeyin başrolündeyim....

Gulay

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2009
154
1
96
35
Diğer
Arkadaşlar en yakın arkadaşımla bile paylaşamayacağım bir konuyu paylaşıyorum sizinle...İçim hiç rahat değil başlıkta da belirttiğim gibi asla yapmam dediğim birşeyi yapıyorum sanırım çok büyük konuştum :(( neyse konu şu: 3 yıldır süren zor ama gerçekten çok ama çok severek devam ettiğim ilşkim var 15 ay askerden gelmesini bekledim ve geldiğinde hiç birşey benim düşündüğüm gibi mükemmel olmadı ikimiz içinde zor bir süreçti ama yinede pes etmedim çok emek verdim çevremdeki insanlar bile şaşırdı bu sabrıma fedakarlığıma..Şu an her şey yolunda diyebilirim şu an şehir dışında işi dolayısıyla... bunu yazarken çok utanıyorum ama paylaşmazsam baş ağrısından ölebilirim.. erkek arkadaşımın iş arkadaşı var sanırım ondan etkilendim yada öyle düşünüyorum...böyle bir hoşlantı gibi bu çok çok çok felaket bir durum..Allahım düşmanımın başına vermesin böyle şeyleri..kesinlikle olmaz biliyorum ben nasıl böyle birşey yaparım bi de ben ben düşündükce çıldırıyorum.Daha önce hiç yaşamamdım hiç kimseye o gözle bakmadım bile birden oldu hakbu ki nerdeyse 1 yıldır gördüğüm kişi benim için sıradan biri yolda görsem selam bile vermezdim belki...

Ne olur beni yadırgamayın sen gerçekten sevmemişsin demeyin gerçekten çok sevdim böyle bişey yaşayan varsa bu işin içinden nasıl çıktığıını söylesin yalvarırrımm:43: çok büyük konuştum çookk:25::25: uyku uyuyamıyorum kimseyede anlatamıyorum tepkilerinden dolayı içim içimi yiyor dualar ediyorum Allahım ne olur bu hissi içimden çıkar diye... :5::5::5:

cnmm erkek ark.nın yokluğunda boşluğa düşmüşün ve o çocukla kapatıyorsun farkında değilsin eğer başlangıç aşamasıysa ne ala onu hiç göremeyeceğin şekilde hayata devam et ve kendine uğraşacak meşkaleler bul....ayrıca erkek ark.ınla mutlu değilsen yakınken ayrıl çünkü diğeriylede zaten olamazsın ama görmeye devam edersen ortaya rezaletlik çıkabilir...aklın kayabilir

tabikide sevgilini seviyorsundur sevmesen katlanmazdın :) öncelikle sevgilinin arkadaşından uzak dur canım. sürekli sevgilini düşün o çocukla hiç iletişime bile geçme ve zamanla unutacaksın sevgiline duyduğun duygu geri gelecek :) sevgilinden sevgi eksikliği varsa o yüzden o çocuğa hves sarmışsındır :) sevgilin bunu öğrenirse arkandan iyi konuşmaz canım dediğim gibiii uzak dur :) iletişiminide kes :) benim arkadaşlarıma da oluyordu böyle geçici heves sadece :) dediklerimi yaptığında atlatacaksın

Bence de iş yerine gitme bir süre erkek arkadaşının..Hayırlısı neyse o olsun tatlım sonuçta sen isteyerek yapmıyorsun bunu gönül bu..

ben iş yerine gitmiyorum zaten erkek arkadaşım ayrıldı ordan bu bahsettiğim de benim iş yerimde başladı öyle öyle gördüm onu zaten:26:

Arkadaşlar en yakın arkadaşımla bile paylaşamayacağım bir konuyu paylaşıyorum sizinle...İçim hiç rahat değil başlıkta da belirttiğim gibi asla yapmam dediğim birşeyi yapıyorum sanırım çok büyük konuştum :(( neyse konu şu: 3 yıldır süren zor ama gerçekten çok ama çok severek devam ettiğim ilşkim var 15 ay askerden gelmesini bekledim ve geldiğinde hiç birşey benim düşündüğüm gibi mükemmel olmadı ikimiz içinde zor bir süreçti ama yinede pes etmedim çok emek verdim çevremdeki insanlar bile şaşırdı bu sabrıma fedakarlığıma..Şu an her şey yolunda diyebilirim şu an şehir dışında işi dolayısıyla... bunu yazarken çok utanıyorum ama paylaşmazsam baş ağrısından ölebilirim.. erkek arkadaşımın iş arkadaşı var sanırım ondan etkilendim yada öyle düşünüyorum...böyle bir hoşlantı gibi bu çok çok çok felaket bir durum..Allahım düşmanımın başına vermesin böyle şeyleri..kesinlikle olmaz biliyorum ben nasıl böyle birşey yaparım bi de ben ben düşündükce çıldırıyorum.Daha önce hiç yaşamamdım hiç kimseye o gözle bakmadım bile birden oldu hakbu ki nerdeyse 1 yıldır gördüğüm kişi benim için sıradan biri yolda görsem selam bile vermezdim belki...

Ne olur beni yadırgamayın sen gerçekten sevmemişsin demeyin gerçekten çok sevdim böyle bişey yaşayan varsa bu işin içinden nasıl çıktığıını söylesin yalvarırrımm:43: çok büyük konuştum çookk:25::25: uyku uyuyamıyorum kimseyede anlatamıyorum tepkilerinden dolayı içim içimi yiyor dualar ediyorum Allahım ne olur bu hissi içimden çıkar diye... :5::5::5:

ben iş yerine gitmiyorum zaten erkek arkadaşım ayrıldı ordan bu bahsettiğim de benim iş yerimde başladı öyle öyle gördüm onu zaten:26:

Tamam başka birinden hoşlanmışsınız hoş değil ama olmuş bir kere...
Peki neden şu anki sevgilinizden ayrılmıyorsunuz ki?
Neyi bekliyorsunuz?
Duygularınız bitmiş belli ki.
Bu yeni çocukla olur olmaz Allahım bilir ama yeni birini görünce heyecanlanıyorsanız o olmaz başkası olur ama şimdiki sevgilinize yazık olur.
Yapmayın bunu!!!

Tamam başka birinden hoşlanmışsınız hoş değil ama olmuş bir kere...
Peki neden şu anki sevgilinizden ayrılmıyorsunuz ki?
Neyi bekliyorsunuz?
Duygularınız bitmiş belli ki.
Bu yeni çocukla olur olmaz Allahım bilir ama yeni birini görünce heyecanlanıyorsanız o olmaz başkası olur ama şimdiki sevgilinize yazık olur.
Yapmayın bunu!!!

[/B]çünkü bu yaşadığım şeyin duygusal boşluktan olabilme ihtimalini düşünüyorum yanlış karar vermek istemiyorum[/B]

[/B]çünkü bu yaşadığım şeyin duygusal boşluktan olabilme ihtimalini düşünüyorum yanlış karar vermek istemiyorum[/B]

Ben anlamam öyle duygusal boşluk neyim...:19:
Biraz mantıklı düşünün. Evlendiğinizde herşey süper olmayacak,o anki duygusal boşluklarınızı nasıl doldurmayı planlıyorsunuz?:ssz:

kendini düşünmemek için zorlama bence de geçiçi bişey bırak sürecini tamamlayıp geçsin gitsin sen düşünmemeye çalıştıkça istemediğin düşünceler beynine üşüşür...bu arada aklını başka şeylerle meşgul etmeye çalış (zorlamadan ama) kendine zaman tanı biraz baktın ki geçmiyor o zaman ayrılmak yapacağın en doğru şey....

Son düzenleme:
Geçici bi durum olduğunu düşünüyorum,hoş değil,keşke olmasaydı ama olmuş.:14:

Mümkün olduğunca o çocuğu görmemeye çalış.Ve kendini sevdiğin adamın yerine koy.:34:

erkek arkadaşın uzakta şuanda eger o dediğin çocuk da sana karşı ilgili davranıyorsa, ya da ne bileyim en azından nazikse sana karşı, kafanın karışması ( hoş bir durum olmasa da) olabilecek bir şey sonuçta.. geçici bir şeydir bu.. çok düşünme ve eğer erkek arkadaşınla herhangi bir sorunun yoksa, erkek arkadaşınla daha çok ilgilen, onunla ilgili şeyler düşün, planlarınızı hatırla vs.. ama öbür kişiyi düşünmemeye çalıştıkça daha çok kafana takarsın..

sanırım ondan aldığın sadece cinsel çekim.esas erkek arkadaşını seviyorsun.bu şeytanın vesvesesi gibi bir şey.geçici bir durum merak etme.kendini kötü hissetme sonuçte sadece düşüncende olan bir şey.düşünmemeye çalışsan daha çok düşüneceksin.bence düşün,hayal kur o çocukla bir süre sonra sıkılacaksın sonra yine erkek arkadaşının kollarında huzur bulacaksın.

senı neden yargılıyalım canım olabılır yanı .bu durumu erkekler de kadınlar da boşluga dustuklerın de cok sık yasar .

tek farkla tabıkı de ; erkekler bu hisse kapıldıkları bosluga dustuklerı an da hoppp partnerını aldatır yada terkeder .

ama kadınlar ;mücadele etmeye çözüm uretmeye calısır sankı aldatmıs gıbı pişmanlık duymaya baslar .

o yuzden canım yadırgancak bır durumun yok .hemen herkes sıkıntılı ılıskı dönemlerın de boyle bosluga dusebılır .

onemlı olan kontrol edebılmektır .

yasadıgın ılıskı de eger cok sorunlarla mücadele ettıysen ve umudunu da yıtırdıysen buyuk ıhtımalle bosluga dustun canım .

yoruldun belkı de ,o yuzden senı yormayacak daha once yasadıgın sorunları tekrarlamayacak sorunsuz bir heyecan ıstıyorsun belkı de .

ama bu gecıcı bır donemdır .

cevrem de gorurum bu orneklerı

Son düzenleme:
Back
X