Arkadaşlar en yakın arkadaşımla bile paylaşamayacağım bir konuyu paylaşıyorum sizinle...İçim hiç rahat değil başlıkta da belirttiğim gibi asla yapmam dediğim birşeyi yapıyorum sanırım çok büyük konuştum
( neyse konu şu: 3 yıldır süren zor ama gerçekten çok ama çok severek devam ettiğim ilşkim var 15 ay askerden gelmesini bekledim ve geldiğinde hiç birşey benim düşündüğüm gibi mükemmel olmadı ikimiz içinde zor bir süreçti ama yinede pes etmedim çok emek verdim çevremdeki insanlar bile şaşırdı bu sabrıma fedakarlığıma..Şu an her şey yolunda diyebilirim şu an şehir dışında işi dolayısıyla... bunu yazarken çok utanıyorum ama paylaşmazsam baş ağrısından ölebilirim.. erkek arkadaşımın iş arkadaşı var sanırım ondan etkilendim yada öyle düşünüyorum...böyle bir hoşlantı gibi bu çok çok çok felaket bir durum..Allahım düşmanımın başına vermesin böyle şeyleri..kesinlikle olmaz biliyorum ben nasıl böyle birşey yaparım bi de ben ben düşündükce çıldırıyorum.Daha önce hiç yaşamamdım hiç kimseye o gözle bakmadım bile birden oldu hakbu ki nerdeyse 1 yıldır gördüğüm kişi benim için sıradan biri yolda görsem selam bile vermezdim belki...
Ne olur beni yadırgamayın sen gerçekten sevmemişsin demeyin gerçekten çok sevdim böyle bişey yaşayan varsa bu işin içinden nasıl çıktığıını söylesin yalvarırrımm
çok büyük konuştum çookk
uyku uyuyamıyorum kimseyede anlatamıyorum tepkilerinden dolayı içim içimi yiyor dualar ediyorum Allahım ne olur bu hissi içimden çıkar diye... 

Ne olur beni yadırgamayın sen gerçekten sevmemişsin demeyin gerçekten çok sevdim böyle bişey yaşayan varsa bu işin içinden nasıl çıktığıını söylesin yalvarırrımm