- Emoji Skoru
- 9.127
- Puanlar
- 158
- Konu Sahibi gossipgirl5
-
ben suyun icine dogmusum resmen , nasil ve ne zaman ögrendigimi bile hatirlamayacak kadar kücüktüm. yürümekten daha iyi becerdigim birsey oldugu icinde cevremde ki herkes bu konuda bana kendini birakabiliyor.işte ben de sürekli suya girmek istiyorum ama fırsat olmuyor. siz nasıl öğrettiniz? nasıl tekniklerle? biz de 2-3 derstir makarnayla emekleme gösteriyorlar sadece. su üstünde nasıl kalınır, kulaç nasıl atılır bilmiyorum. derslerde bitti
Yok ben ders vermiyorum ki zaten beni tanımıyorsun bana nasıl güveneceksin:)evet tutamazsa ya o sıra batarsam diye korkuyorum yani böyle güvenebildiğim biriyle karsılasmadım. siz nerede ders veriyorsunuz? yardımcı olabilir misiniz mesela bana anlatarak burada
Kiloyla ilgisi yok koskoca gemileri bile su kaldiriyor lütfen ya :)64 kiloyum kiloyla alakası var mı bilmiyorum benden daha zayıfları suya kalkıyordu. zaten öğrenemediğim kısım da kendimi serbest bırakabilmek
Profesyonel biriyle konuşsana bunu. Belki de kafanda bu yapamayacağım korkusunu aşmadığın için olmuyordur.bir travmam olmadı ama haberlerde işte gördüm hep boğulma vakaları. bu yüzme kursundan sonra başka yerde denemek isterdim ancak vaktim kalmıyor ne yazık ki… profesyonellik istemiyorum zaten en azından ayaklarımı yerden kesebilecek kadar yüzebileyim. aşağılık kompleksi de zaten her kursa giderken vücudumu inanılmaz bir gerginlik kaplıyor yine olmayacak, zaten yapamayacağım diye aksini demeye çalışsam da zihin susmuyor
Bence başka kursa gidin. Teknikleri aşırı saçma geldi bana. Ben 30umda gittim kursa. Hiç aparat kullandırmadı hoca. İlk önce havuz kenarında hareketleri nargileyi falan öğretti sonra çift halinde ilerlemeyi sonra da kendimiz yapmamız için emirler verdi. Biz de yaptık. Hoca suya bile girmedi. 2 kızım da yüzme kursunda öğrendi yine aparatsız.yok havuzun derinliği taş çatlasa 163 falan yapıyorlar ama hiç malzemesiz yaptırmadı mesela toplam bir kur 8 ders benim 7. dersim di geçen gün 3-4 derstir emekleme denilen bir stil var onu yaptırıyor makarnayla yani kendi tutuyor. mesela 2. derste çocuk havuzunda duvardan duvara ittirmişti korktuğumuz için. ben de ilerlemek istiyorum evet tek bir şeye bağlı kalmak istemiyorum hani belki bunu yapamıyorumdur başkasını yapıcam ama birini tam halletmeden diğerine geçirmiyor. mesela haftaya tek dersim kaldı ama derin suda nasıl kalırım yüzmeden onu da bilmiyorum. 2. kuru almaya da vaktim yok
Benim de ayağım yere değecek.Ben de. 1 sene boyunca kurs aldım makarna ile yüzüyorum bana yetiyor ayağımın yere değmesi lazım biraz gidince boşluk hissi ürkütüyor korkağım
mesela bizde hoca 2-3 derstir aynı şeyi gösteriyor. makarnayla yaptık hep. kendimce pek ilerleme kaydedebilmiş gibi olmuyor. 7 ders oldu totalde zaten toplam 8 ders. sizce teknikleri doğru mu?ben suyun icine dogmusum resmen , nasil ve ne zaman ögrendigimi bile hatirlamayacak kadar kücüktüm. yürümekten daha iyi becerdigim birsey oldugu icinde cevremde ki herkes bu konuda bana kendini birakabiliyor.
yani yok maalesef olsa bile ayak uyduramıyoruz. ben de sizi hoca diye düşündüm öyle diyinceYok ben ders vermiyorum ki zaten beni tanımıyorsun bana nasıl güveneceksin:)
Ben kendi arkadaşlarıma ve ablama öğrettim. Senin ailenden ya da çok samimi olduğun arkadaşın yok mu onlardan istesen
tatile gidicem sonrasında da okulum açılıyor yani o yüzden tekrar ders almaya zamanım yokProfesyonel biriyle konuşsana bunu. Belki de kafanda bu yapamayacağım korkusunu aşmadığın için olmuyordur.
Bir de ne için zaman kalmıyor? Neye yetişiyorsun ki?
bizi suya bırakmadılar hiç. destekli oldu hepHocayı değiştirin 15 günde 18 kişilik gruptan sadece 2 kişi bıraktı yapamıyorum die biride ablamdıkalan 16 kişi taklalar falan atıp kenardan suya atlayarak giriyorduk . Hoca önemli
Bebiş daha genceciksin bunu bu yazı kurtarmak olarak düşünme uzun vadeli düşün. Okulunun olduğu yerde haftada 1 bi hoca bul devam et. Önünde uzun uzun yaz tatilleri var dahatatile gidicem sonrasında da okulum açılıyor yani o yüzden tekrar ders almaya zamanım yok
evet yani zaten makarnayla kendin de yaparsın ama ben kendi başıma yapmak istiyordum kursa gitme amacım da buyduBence başka kursa gidin. Teknikleri aşırı saçma geldi bana. Ben 30umda gittim kursa. Hiç aparat kullandırmadı hoca. İlk önce havuz kenarında hareketleri nargileyi falan öğretti sonra çift halinde ilerlemeyi sonra da kendimiz yapmamız için emirler verdi. Biz de yaptık. Hoca suya bile girmedi. 2 kızım da yüzme kursunda öğrendi yine aparatsız.
hiç cesaretlenemedimHocan iyi olup seni cesaretlendirse öğrenirdin.
inşallah ama işte tatile gitmeden öğrenmek istiyordumBebiş daha genceciksin bunu bu yazı kurtarmak olarak düşünme uzun vadeli düşün. Okulunun olduğu yerde haftada 1 bi hoca bul devam et. Önünde uzun uzun yaz tatilleri var daha