evet cnm bu sefer zor oldu zaten bu sefer hastanemide değiştirdim birde doktor jel veri sabah akşam sıkılacak crinone diye onuda kullanıcam Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah ...
hadı ya hayırlısı olsun üzülmeyın dıcem ama mumkun degıl bılıyorum bende asılama olsum suan sonuç bekliyorum
pekı sorun neydı neden yaptırdınız asılama :44:
hadı ya hayırlısı olsun üzülmeyın dıcem ama mumkun degıl bılıyorum bende asılama olsum suan sonuç bekliyorum
pekı sorun neydı neden yaptırdınız asılama :44:
adet oldum sanmıştım cnm parmağım kesildi antibiyotik kullandım.bi parça düştü çiğer gibi değil ama ten rengi damarlı hafif kanlı ufak bişeydi malesef düşük yapmışım daha sonra baya bi kanamam oldu 8 gün sürdü..
adet oldum sanmıştım cnm parmağım kesildi antibiyotik kullandım.bi parça düştü çiğer gibi değil ama ten rengi damarlı hafif kanlı ufak bişeydi malesef düşük yapmışım daha sonra baya bi kanamam oldu 8 gün sürdü..
Kızlar slm benimde 4.aşılamam dün yapıldı bende pek umutlu değilim ama yinede veren Allah bakalum sonuç bekliyoruz.allah isteyen herkese versin gerçekten başına gelmeyen bilemez ne kadar zor günler yaşadığımızı.
Kızlar slm benimde 4.aşılamam dün yapıldı bende pek umutlu değilim ama yinede veren Allah bakalum sonuç bekliyoruz.allah isteyen herkese versin gerçekten başına gelmeyen bilemez ne kadar zor günler yaşadığımızı.
Selam...
Ben 2. Kez aşılama yaptirdim suan nasil sonuclanacak bilmiyorum bekliyorum. Merakimi mazur görürsen neden 4 kez aşılama denedin neden 2 den sonra tüp denemedin merak ettim
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.