Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar yarın sabah aşılama olucam 4 olucak yinede heycanlıyım dua edin ne olur![]()
Insallah bu sefer olur...;-)) allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Tecrubelisin sen 4asilama, agrili bir islemmi? Birde adetle burlikte baslaniliyor demi tedaviye?
hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah hersey güzel geçer ve 15 gun sonra sen hamıleyım dıye buraya yazarsınrabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın
![]()
malesef tutmadı![]()
hadı ya hayırlısı olsun üzülmeyın dıcem ama mumkun degıl bılıyorum bende asılama olsum suan sonuç bekliyorum
pekı sorun neydı neden yaptırdınız asılama :44:
en zoruda bu ya sorun yok cnm ayrıca tutmadı sandım düşük yaptım ilaç kullandım![]()
hadı ya cook gecmıs olsun nasıl anladınız pekı :44:
adet oldum sanmıştım cnm parmağım kesildi antibiyotik kullandım.bi parça düştü çiğer gibi değil ama ten rengi damarlı hafif kanlı ufak bişeydi malesef düşük yapmışım daha sonra baya bi kanamam oldu 8 gün sürdü..![]()
ayy cook üzüldüm cnm cok gecmıs olsun
demekkı nasıp degılmıs cnm üzülme ınsallah sağlıklı sıhhatlı bı evlat nasıp olur![]()
Kızlar slm benimde 4.aşılamam dün yapıldı bende pek umutlu değilim ama yinede veren Allah bakalum sonuç bekliyoruz.allah isteyen herkese versin gerçekten başına gelmeyen bilemez ne kadar zor günler yaşadığımızı.