aşlama olucam dua edin

kızlar yarın sabah aşılama olucam 4 olucak yinede heycanlıyım dua edin ne olur :8:

hakkında hayırlısı neyse o olsun ınsallah hersey güzel geçer ve 15 gun sonra sen hamıleyım dıye buraya yazarsın :49: rabbım emeklerımızı boşa çıkarmasın :34:

Insallah bu sefer olur...;-)) allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Tecrubelisin sen 4asilama, agrili bir islemmi? Birde adetle burlikte baslaniliyor demi tedaviye?

Insallah bu sefer olur...;-)) allah hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Tecrubelisin sen 4asilama, agrili bir islemmi? Birde adetle burlikte baslaniliyor demi tedaviye?

evet cnm bu sefer zor oldu zaten bu sefer hastanemide değiştirdim birde doktor jel veri sabah akşam sıkılacak crinone diye onuda kullanıcam Allah isteyen herkeze nasip etsin inşallah ...

hadı ya hayırlısı olsun üzülmeyın dıcem ama mumkun degıl bılıyorum bende asılama olsum suan sonuç bekliyorum :34:
pekı sorun neydı neden yaptırdınız asılama :44:

en zoruda bu ya sorun yok cnm ayrıca tutmadı sandım düşük yaptım ilaç kullandım :(:5:

hadı ya cook gecmıs olsun nasıl anladınız pekı :44:

adet oldum sanmıştım cnm parmağım kesildi antibiyotik kullandım.bi parça düştü çiğer gibi değil ama ten rengi damarlı hafif kanlı ufak bişeydi malesef düşük yapmışım daha sonra baya bi kanamam oldu 8 gün sürdü.. :(:32:

adet oldum sanmıştım cnm parmağım kesildi antibiyotik kullandım.bi parça düştü çiğer gibi değil ama ten rengi damarlı hafif kanlı ufak bişeydi malesef düşük yapmışım daha sonra baya bi kanamam oldu 8 gün sürdü.. :(:32:

ayy cook üzüldüm cnm cok gecmıs olsun
demekkı nasıp degılmıs cnm üzülme ınsallah sağlıklı sıhhatlı bı evlat nasıp olur :54:

Kızlar slm benimde 4.aşılamam dün yapıldı bende pek umutlu değilim ama yinede veren Allah bakalum sonuç bekliyoruz.allah isteyen herkese versin gerçekten başına gelmeyen bilemez ne kadar zor günler yaşadığımızı.

Kızlar slm benimde 4.aşılamam dün yapıldı bende pek umutlu değilim ama yinede veren Allah bakalum sonuç bekliyoruz.allah isteyen herkese versin gerçekten başına gelmeyen bilemez ne kadar zor günler yaşadığımızı.

Selam...
Ben 2. Kez aşılama yaptirdim suan nasil sonuclanacak bilmiyorum bekliyorum. Merakimi mazur görürsen neden 4 kez aşılama denedin neden 2 den sonra tüp denemedin merak ettim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X