- Konu Sahibi greengirll
-
Evet eşimin ne kadar uğraştığını anlayınca (empati yaptırmak için) şok oldum açıkçası...
Bu kadar olaydan sonra hala birlikteysek seviyor olmamızdan başka seçenek yok bence çünkü çok kırıldık, yıprandık. Ben aylarca ilaç kullandım kendime gelebilmek için.
Bir de eşim mesela bazen hiç cevap vermez, ben buna sinir olurdum ama şimdi alıştım. Mesela en son kv eşime; bu kızdan çok sevdiğin için mi ayrılmıyorsun yoksa acıdığın için mi diye mesaj atmış eşim cevap vermemiş kv kudurmuş, bu eşimin seni ciddiye almıyorum deme şekli:)
:) iki aslan tanıyorum tek belirgin özellikleri dikkat çekmeyi seviyorlar hiç böyle huyları yoktur eli çok ağır Bi eşimi biliyorum adam masaj yaparken bile can acıtıyor ama farkında değilaslan burcu,
bencillll ve benci, kendini beğenmiş, kompleksli, eli inanılmaz sert, zevkine çok düşkün.
illallah!!!
iyidir ağırdır kalitelidir ama gel gör ki.. öle huylara sahipler ki..
görmezden gel gerçekten yokmuş gibi davran..
Empati yaptırmak için bu kadar ugrasiyorsa büyük bir sevgisi var bence. Aslan burcunun yapabileceği herşeyi yapmadan sevgisinden vazgececegini sanmıyorum . Onu anladıginizi ve hislerine değer verdiginizi ona belli edin. Yoksa çok kırılıp , soguyoruz.
Kv ye tepkisi de aynen ben seni ciddiye almıyorum, bu mesajını umursamiyorum tepkisi :)
Mesela ailesine sinirlenince bana hiç yansıtmıyor kendince, içine kapanıyor ve çok sinirli oluyor, ben hiç ellemiyorum artık anlıyorum.
Yılbaşında ben hiç bir şey demedim; tahminim ailesine gitmek istedi ve kv benimle gelmesini istemedi ve çok sinirlendi. Sizce doğru mu tahmin etmişim?
Elimden geleni yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, tabi bir kadın olarak bazen ilgiye, sevgiye, nazlanmaya ihtiyaç duyuyorum ama eşimin tepkilerinden anlıyorum ki bana empati yaptırmaya çalışıyor. Aynı benim ona eskiden davrandığım gibi davranıyor
Mesela şunları yapıyorum, sizce doğru mu? Kapıdan gelir gelmez hoş geldin derim sarılırım öperim ( o öpmez), günün nasıl geçti derim anlatır harıl harıl şöyle oldu böyle oldu yorum ister, yemeğini tepsiyle veririm önüne konuşuruz, sonra film vs izleriz. Boş vakitlerimi ona ayırırım, dırdır yapmam:) Hoşlandığı şeyleri yapmaya özen gösteriyorum, arada naz yapıyorum sorun çıkarmak istiyorsun sen deyip gülüyor, o zaman biraz bozuluyorum trip atıyorum:)
Doğru ya da yanlış diyemem ama dışardan bir aslan olarak yorum yapacak olursam geçmişte sizin onu kırdığınızi, anlamaya calismadiginizi düşündüğünüz bircokseyi içi soğuyana kadar , sizin onu anladiginiza emin olarak sizin önünüze dolaylı şekilde getirebilir. Direk söylemeyebilir herseyi çünkü gurur yapıyoruz bazen , herşey de söylenmez ki canım diyoruz. Netizdir ama nasıl desem her konuda yüz göz olmak istemeyiz.
Bir kere kimse yönlendiremez. Yani mesela yılbaşı kv olayında , kv nin yeri değil ki sizin hakkında gelsin gelmesin demek, sinir bozucu bir aslan için, kendi alanina müdahale. haklı olabilirsiniz bu nedenle.
Sarılıp opmeniz, ilginiz falan çok güzel. Eminim hosuna gidiyordur. Bir de aslanlar güçlü kişileri sever. Yani nasıl diyim sizin de kendi fikirlerinizin olması , ayakta durabilmeniz, caliskanliginiz, bakımlı olmanız falan hep dikkat çekici şeyler onun için.
Tabi ben bir Aslan kadınıyım. Eşiniz Aslan erkeği. Yükselen burçlar ve çevre etkisi de çok önemli. Benim goruslerim bu yönde. :)
aynen gerçekten bende hep sölerim böle dediğime bakmayın..
aslan bir boğa iki.. en kaliteli karakterli burçlar.. o kadar kusur kadı kızında da varmış :)
Aslan burcu erkeğini bilmem de bizde dört yaşında Aslan burcu bir kız var. Ben de Başak burcuyum, anlaşamıyoruz. Allah tüm Aslan burcu çocuğu annelere sabır versin. Amin.Arkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Kendi neye bozulduysa, bana da aynısını yaşatıyor.
Eşiniz veya sevgiliniz mi benim yukselenim kova eşim de kova ama zor karakterleriz çoğu yöndekızdırmaya da devam ediyor ara ar, napalım gülü seven dikenine katlanacak artık :)
Ahah bu komikti yaArkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Eşim iyi bir insan ama şu kısasa kısas huyu yok mu...Mesela ben ne yapsam ona mutlaka onu bana yaşatıyor. Basit bir örnek vereceğim; daha önceden konu açmıştım; eşimin eli ağır yanı sarılırken vs canımı acıtıyor, o zaman kızıyorum çünkü cidden çok canım acıyor. O kadar sıkı sarılıyor ki kan akışım duruyor mesela, ya da nefesim kesiliyor. Bunu yaparken art niyet yok yanlış anlaşılmasın, ama belki ben hassasım bilemiyorum. Onu tersleyince de bir süre (hatta uzun bir süre) bana aynısını yaşatıyor, geçen gün atladım üstüne ay ezdin beni dur dedi, yaşlıyım ben falan diyor; çok bozuldum. Ben kin tutmuyorum, çabuk unutuyorum.
Gercekten birebir yazmışsınız. Çok yorucu bu insanlarla ikili ilişkiler...Aslan burçlarının en tipik özellikleri;
şımarıklık, herşeyin en iyisini ben yaparım fikri, kendini beğenmişlik, övünme, surat asma, kompleks yapma, öne çıkma isteği, patavatsızlık vs vs
Geçinilmesi zor burçlardan; heaa deyip geçeceksiniz sırtını sıvazlayacaksınız. Bayılırlar. :)
eleştiriden hoşlanmazlar ve eleştirince o da sizi eleştirir.
Benimki de aslan burcu bu hayat felsefesi kısasa kısas ama ben bunu anasından aldığı bir özellik olduğunu düşünüyordunArkadaşlar Aslan burcu olanlara ve tanıyanlara soruyorum:)
Aynen bende böyleyimMaalesef Aslan burçlarında bu kısas durumu var. daha da ötesinde sidik yarışı durumu var. Eski eşim Aslan borcuydu. Annesiyle anlaşamıyorduk bazen içimden aramak gelmiyordu . Kendisinin ailemle somut hiç bir sorunu olmamasına rağmen ben annesini aramadım diye bizimkilere surat asardı. Anneme en ufak hediye alsam ‘AA annemede şunu mu alsak?’ Derdi. Misal telefonum bozuldu bana yeni bir telefon alındı hemen sonrasında çeşitli bahanelerle kendine telefon alırdı.
Ben kinciyim ama bazen alttan alsam mı yada özür dilesem mi diye düşündüğümde bile geri adım atiyorum sırf inadımdanBende aslan burcuyum :)))
Evet gurur yaparız , yönetmeyi çok severiz hiç nişeyi unutmam bende ama ben mesela hiç kinci değilim:)) bol bol poh pohlayın derim :))
aslan burcu erkeği cilve tatlı dil yani tamamen oynacaksın ona içinden gelmiyorsa tabi.. bir de onun karşısında hep bakımlı hep can alıcı olacaksın.. öle davranmayı yani özür dilerim ama cilvelenmeyi bilebilirsen her dediğini yaptırırsın.
Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?Kesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedioynayacakmışım ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?