aslan burcu erkeği ve kindarlık

Empati yaptırmak için bu kadar ugrasiyorsa büyük bir sevgisi var bence. Aslan burcunun yapabileceği herşeyi yapmadan sevgisinden vazgececegini sanmıyorum . Onu anladıginizi ve hislerine değer verdiginizi ona belli edin. Yoksa çok kırılıp , soguyoruz.

Kv ye tepkisi de aynen ben seni ciddiye almıyorum, bu mesajını umursamiyorum tepkisi :)

:) iki aslan tanıyorum tek belirgin özellikleri dikkat çekmeyi seviyorlar hiç böyle huyları yoktur eli çok ağır Bi eşimi biliyorum adam masaj yaparken bile can acıtıyor ama farkında değil o da kovadır.

Mesela ailesine sinirlenince bana hiç yansıtmıyor kendince, içine kapanıyor ve çok sinirli oluyor, ben hiç ellemiyorum artık anlıyorum.

Yılbaşında ben hiç bir şey demedim; tahminim ailesine gitmek istedi ve kv benimle gelmesini istemedi ve çok sinirlendi. Sizce doğru mu tahmin etmişim?

Elimden geleni yapıyorum, yapmaya çalışıyorum, tabi bir kadın olarak bazen ilgiye, sevgiye, nazlanmaya ihtiyaç duyuyorum ama eşimin tepkilerinden anlıyorum ki bana empati yaptırmaya çalışıyor. Aynı benim ona eskiden davrandığım gibi davranıyor

Mesela şunları yapıyorum, sizce doğru mu? Kapıdan gelir gelmez hoş geldin derim sarılırım öperim ( o öpmez), günün nasıl geçti derim anlatır harıl harıl şöyle oldu böyle oldu yorum ister, yemeğini tepsiyle veririm önüne konuşuruz, sonra film vs izleriz. Boş vakitlerimi ona ayırırım, dırdır yapmam:) Hoşlandığı şeyleri yapmaya özen gösteriyorum, arada naz yapıyorum sorun çıkarmak istiyorsun sen deyip gülüyor, o zaman biraz bozuluyorum trip atıyorum:)

Doğru ya da yanlış diyemem ama dışardan bir aslan olarak yorum yapacak olursam geçmişte sizin onu kırdığınızi, anlamaya calismadiginizi düşündüğünüz bircokseyi içi soğuyana kadar , sizin onu anladiginiza emin olarak sizin önünüze dolaylı şekilde getirebilir. Direk söylemeyebilir herseyi çünkü gurur yapıyoruz bazen , herşey de söylenmez ki canım diyoruz. Netizdir ama nasıl desem her konuda yüz göz olmak istemeyiz.

Bir kere kimse yönlendiremez. Yani mesela yılbaşı kv olayında , kv nin yeri değil ki sizin hakkında gelsin gelmesin demek, sinir bozucu bir aslan için, kendi alanina müdahale. haklı olabilirsiniz bu nedenle.

Sarılıp opmeniz, ilginiz falan çok güzel. Eminim hosuna gidiyordur. Bir de aslanlar güçlü kişileri sever. Yani nasıl diyim sizin de kendi fikirlerinizin olması , ayakta durabilmeniz, caliskanliginiz, bakımlı olmanız falan hep dikkat çekici şeyler onun için.

Tabi ben bir Aslan kadınıyım. Eşiniz Aslan erkeği. Yükselen burçlar ve çevre etkisi de çok önemli. Benim goruslerim bu yönde. :)

Eşim 37 yaşına kadar ailesiyle yaşamış, kv gördüğüm en baskı kurucu insanlardan biri ama oğluna karşı çok yapamıyor, bir de benimle evlenmesini istememiş, neymiş eşimden küçükmüşüm şu bu, eşim sallamadı bile onu tabiki çok sinir oluyor buna:) Eşimi yönetmeye çalışıyor halen, eşim izin vermedikçe bana saldırıyor beni yönetmeye çalışıyor. Ben tepki verdikçe iyice kuduruyor...

Eşim mesela seninle iş hayatı hakkında konuşmayı çok seviyorum der, hep bana danışır, kendisi yönetici olmasına rağmen hep bana sorar ve uygular. Doğrudan ne yapmalıyım diye değil de anlatır ben de yorum yaparım, bir bakarım birebir benim dediklerimi yapmış ya da aynı kelimeleri kullanıyor:) Evet çalışkan, bakımlı bir kadınım. Eşim çok güçlüsün dedi bir kere. Eşim için dış görünüş çok önemli, beni ilk dış görünüşün etkiledi yalan değil der.

Yorumlarınız çokk işime yarıyor çokkk teşekkürler sayın Aslan kadını

aynen gerçekten bende hep sölerim böle dediğime bakmayın..
aslan bir boğa iki.. en kaliteli karakterli burçlar.. o kadar kusur kadı kızında da varmış :)

Gunesin yukselttigi burc,zoydagin parlayan yildizi ..
Egoist filan diyen olmus, saglikli bencillik iyidir zaten ki aslan burcu anne ya da baba oldugu zaman kendini ikinci plana cok guzel atar..
Derdi colugunu cocugunu rahat ettirmek olur.
Bide havali gozukurler ama ic dunyalari cok kirilgan ve duygu yukludur buyuzden genelde kalpten giderler.
Ask bu insanlara cok yaramaz cunku feci asik olurlar..
Ama sadece severlerse dengeyi bulurlar, kafayi yemezler.
Oldum diyip olmeyen burclardandir.
Cok severim :)

Bazi insanin eli agir olabilir, burclara da inanirim ama can acıtmak, bagirtacak kadar sıkmak eger siz abartmiyorsaniz bilincli yapilan biseydir, el agirligi buna sebeb olmaz..

Kendim ufak tefek olmama ragmen benim de elim agirdir aslan burcu degilim. Yukseleni akrep koc burcuyum.

Sıkarak, mincirarak severim kedimi de, esimi de ama acıdan bagirtmadim hic. Sizin kan akisiniz duruyorsa esinizin eline kuş verseniz öldürecek mi hemen oracimta severken? Bu kadar orantisizlik ve vucudunu kontrolsuzluk yasiyorsa gercekten bir doktora gorunsun.

Aslan burcu erkeğini bilmem de bizde dört yaşında Aslan burcu bir kız var. Ben de Başak burcuyum, anlaşamıyoruz. Allah tüm Aslan burcu çocuğu annelere sabır versin. Amin.

Ben böyle bir şey görmedim.

Ahah bu komikti ya sana empati kurduruyor simdi anladin mi esin nasil bozuldugu? :) esimde beni sariliyor dur hava alamiyorum hava alayim bi taraftan saril gel diyorum sevgi bu uzaklastirma :)

Maalesef Aslan burçlarında bu kısas durumu var. daha da ötesinde sidik yarışı durumu var. Eski eşim Aslan borcuydu. Annesiyle anlaşamıyorduk bazen içimden aramak gelmiyordu . Kendisinin ailemle somut hiç bir sorunu olmamasına rağmen ben annesini aramadım diye bizimkilere surat asardı. Anneme en ufak hediye alsam ‘AA annemede şunu mu alsak?’ Derdi. Misal telefonum bozuldu bana yeni bir telefon alındı hemen sonrasında çeşitli bahanelerle kendine telefon alırdı.

Gercekten birebir yazmışsınız. Çok yorucu bu insanlarla ikili ilişkiler...

Benimki de aslan burcu bu hayat felsefesi kısasa kısas ama ben bunu anasından aldığı bir özellik olduğunu düşünüyordun

Aynen bende böyleyim

Eşim dışarı çıktığında kaç para harcarsa bana da o kadar versin harcayayim isterim cikamadiysam kumbraya atarim

Bende aslan burcuyum :)))
Evet gurur yaparız , yönetmeyi çok severiz hiç nişeyi unutmam bende ama ben mesela hiç kinci değilim:)) bol bol poh pohlayın derim :))
Ben kinciyim ama bazen alttan alsam mı yada özür dilesem mi diye düşündüğümde bile geri adım atiyorum sırf inadımdan

Kesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedi oynayacakmışım ..

Kesinlikle katılıyorum.Ben kovayım realistim ,asla rol de yapmam, yüzüme karşı “ yalandan da olsa pohpohla” dedi oynayacakmışım ..
Demek ki kovalar ve aslanlar çifti çoğunlukta anlamam ama iki burcun iletişimi hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?

Sekerim iyi aksamlar,esine cok güldüm cocuk gibi ha
Aslan burcu olgunlasmis olsada hep cocuk gibi kalir,oyle bir yani vardir
Nerden mi biliyorum benimde yukselenim aslan
Beni gorenler sen aslan burcumusun diyor
Yani aslanlar da boyle seyler var bir de hic olmadik zamanda da kisasa kisas yaparlar
Bende esime bunu yapiyorum hemen anliyor ancak arsız oldugu icin gülüyor ..
Aslan burclarinin bazılarında kindarlik olabiliyor genelde unutmazlar pek cok seyi ama affederler yani.
Bir de bayanlar 20li yaslardan sonra yengec burcu aslan burcu ozellikleri gösteriyormuş boyle birsey duymustum
Bazilarinizin esi aslan gibi olabilir yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…