- 21 Kasım 2012
- 9.068
- 9.560
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
Aslan mi.. aslan burcu malesef kullanilmaya musait olabiliyor bazen
Kesinlikleeeeee aynii :)) yemekde begenmezler tabii portetif bisey aslaaa hele hele
Ay ne guzel bi kocan var:) keske verdiklerimiz aldiklarimizla dogru orantili olsaydi.. nankor insan olmazdi.. aslan burcu candir genel hatlariyla:)) sevdimi tam sever, sildimi 1 kalemde:)
Erkeklerin cogu et yiyo ve seviyo bence.. et yiyenler ot yiyenlere hakimse.. kadinlar uzerinde hakimiyet diyorum.Yemek konusunda da lüks adam. Et yer hep
işte telime dokunmayın pofpoflayın başka bir şey demem diyor aslan :)O kadar çok sallamışlar ki aslanlara :)
Burçlara pek itibar etmem.
Bir Aslan olarak şöyle söyleyeyim
Aslan ormanın kralıdır, yerinde yatar, kimseye karışmaz, kuyruğunu sallayıp mağrur duruşu ve ihtişamıyla kendi halindedir. Ama birisi gelip ona sataşırsa yattığı yerden pençe atar. Yani kırılmazsa oldukça sağlam dosttur. Kurarsanız da sizinkinden fazla zarar vermeye kalkmaz
Erkeklerin cogu et yiyo ve seviyo bence.. et yiyenler ot yiyenlere hakimse.. kadinlar uzerinde hakimiyet diyorum.
İşte ne güzel :)işte telime dokunmayın pofpoflayın başka bir şey demem diyor aslan :)
sallamalar boşa değil yani :))
kesinlikle bak harbi adamdırlar.. ben kaypak aslan görmedim hiç.İşte ne güzel :)
Bazı insanlar birbirinin kuyusunu kazar, bazıları kötülük ve dedikodu peşindedir. Aslanlar böyle şeyler yapmazlar. Bana sataşmazsanız benden korkmayın derler, asla namert düşman olmazlar
O kadar çok sallamışlar ki aslanlara :)
Burçlara pek itibar etmem.
Bir Aslan olarak şöyle söyleyeyim
Aslan ormanın kralıdır, yerinde yatar, kimseye karışmaz, kuyruğunu sallayıp mağrur duruşu ve ihtişamıyla kendi halindedir. Ama birisi gelip ona sataşırsa yattığı yerden pençe atar. Yani kırılmazsa oldukça sağlam dosttur. Kırarsanız da telafi etmeye çalışın, hemen yumuşar
çoğu erkek böyle zaten maalesefYa şöyle, eşim bana karşı aşırı iyiydi ama ailesi yüzünden yaşadıklarımı forumda açtığım milyon konudan biliyor herkes:) Ve ben bunun sinirini, acısını eşimden çıkardım ister istemez. Ailesine söz geçirmesini istedim, gerçek yüzlerini görmesini. Şimdi görüşmüyor ama az badireler atlatmadık. ben de çok kırgınım esasen ama ben unutup yeni başlangıçlar yaparım, eşim hala kısasa kısas modunda. Gene eski düşünceli adam ama hala bazı konuları aşamadık,bir yıl geçti boşanma aşamasına gelmiştik , bayramdan beri de kv küs bana, eşim de gitmiyor artık; bilmiyorum içten içe beni mi suçluyor diyorum bazen kafam karışıyor
içindekiler çıkmaz ama içinde kalır.Ya şöyle, eşim bana karşı aşırı iyiydi ama ailesi yüzünden yaşadıklarımı forumda açtığım milyon konudan biliyor herkes:) Ve ben bunun sinirini, acısını eşimden çıkardım ister istemez. Ailesine söz geçirmesini istedim, gerçek yüzlerini görmesini. Şimdi görüşmüyor ama az badireler atlatmadık. ben de çok kırgınım esasen ama ben unutup yeni başlangıçlar yaparım, eşim hala kısasa kısas modunda. Gene eski düşünceli adam ama hala bazı konuları aşamadık,bir yıl geçti boşanma aşamasına gelmiştik , bayramdan beri de kv küs bana, eşim de gitmiyor artık; bilmiyorum içten içe beni mi suçluyor diyorum bazen kafam karışıyor
içindekiler çıkmaz ama içinde kalır.
yansıtmaz teline dokunmazsanız..
kin tutma eşinin hatrını say.. doğrusunu sen yapıyorsun elbet..Eşime kv ye ulaşamadığım cümlesini kurduğumda bana bırak dedi ve sonra ben tek bir kelime bile sormadım o günden beri. Kandilde, yılbaşında aile grubuna mesajımı attım eşim görsün diye, kv kp cevap vermedi. (eşim bir mesaj bile atmıyorsun adım atmıyorsun onlara derdi hep, oysa biliyorum huylarını asla cevap vermezler)
Böyle yani kindarlık yapmıyorum, eşime bıraktım, asla şikayet etmiyorum ağzımı bile açmıyorum:)
Bilmiyorum doğru mu yapıyorum
Bizde de tam tersiBu konu işte:) Ben Kova eşim Aslan:)
Bizde de tam tersieşim kova ben aslan eşim hiç romantik değil ama benden daha merhametli ben daha gaddar im bazı konularda ben vicdan yaparım bazen ama çoğunlukta eşim daha iyidir bana göre ama çok fevriyiz ikimizde sizde de öyle mi :))
Ben de çok saf im her sırtıni dost bilirimBen romantiğimdir yeri gelir, yeri gelir odun, eşim de kendince romantikliğini davranışlarıyla gösterir.
İkimizde merhametliyizdir ama eşim daha saf, ben insanların ne olduğunu az çok anlıyorum, içgüdülerim kuvvetlidir, eşim yüzüne güleni iyi sanır.
Ben çok sinirliydim, normalde çok sakinimdir ama bam telime basılırsa sinirlenirdim, çok kavga gürültü huzursuz bir ailede büyüdüm onun da etkisi vardı, eşim bağırmaz pasif agresif tepkisi hep. Böyle ben onu çözeceğim o kendini anlatmayacak öyle olsun ister.
Ben de çok saf im her sırtıni dost bilirimçok kötü bu malesef ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?