Aslan Burcu 24 Temmuz - 23 Ağustos Aslan Burcu Erkeğini Nasıl Bilirsiniz ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi littlewise
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

littlewise

Ziyaretçi
sizin tanıdığınız aslan burcu erkekleri nasıl? hep otoriter, ben merkezli, kuralcı vs... mi oluyorlar, bazı yerlerde "aslan erkeğiyle karşılaşırsanız anında uzaklaşın" bile yazıyor, o kadar zor mu bu erkekler?

valla cnm bnm erkek arkadaşim aslan yukseleni de aslan ama hiç ole ben merkezci değil etrafındakileri cok düşünüyor.arkadaşlarına ozel ilgi gosteriyor herşeyini bana danişir.gerçi fikirlerime cokk onem verio.ama esprileri ile ortamlarda one cıkıo bi şekilde hep dikkatleri ustune cekio.ben şoleyim boyleyim diyerek değil bi espri yapıo herkez ona bakıo.

otoriteye gelince o da otoriter bende.ikimzide birbirimizi dinliyoz sorunumuz olmuyo.sanırım onun baskın olduğu yerlerle bnmkiler farklı

cnm senin burcun ne ?

evt her aslan aynı olmayabilir tşkler yorumun icin....

benim burcum boğa yukselenim aslan

farklı oluyor cunku daha bir çok etken giriyor mesela ay burcu erkek arkadaşimin ay burcu balık belki bu yuzden bu kadar ılımlı.bnm ay burcumda aslan.

bir de bi tane takvim vardı orda doğduğun gune bi ozellik veriyorlardı (burda gormuştum o takvimi) bizimkine onaylayan demişler :D

enistem, yigenim ve bi arkadasim aslan burcudurlar. ücününde ortak özellikleri, ben merkezci, dis görünüse cok önem verme, inatci, ilginin onda olmasini isterler, arkadas cevresinde grubun lideri havasindadirlar fakat kimseyi kirmazlar. kendi dis görünüslerine önem verdikleri kadar eslerinin/sevgililerininde dis görünümlerine özen vermelerini isterler. ve nedense genelde tanidigim aslan burcu erkeklerin vücud yapilari cok zayif oluyor :) bide kibar insanlardir ve kadinin dilinden iyi anlarlar. benim bildiklerim bunlar :)

Şahsen kocem olur kendileri iyi bilirim kaydirigubbakcemile3
Gerçekten liderdir her ortamda ilgiyi hemen toplar üstüne şutarafagitti
Fakat evimizde kuralları ben koyarım.Evin hakmiyeti bendedir :jeyyar:

bnm ayrıca diğer gozlemlediğim aslan erkekleri de arkadaş ortamında cok uysallar herşeye gelir gibi duruyorlar.tabi bişeyi yapmıcam diyorsa da yapmıyor:D

ben ömrümde aslan burcu erkeği kadar zor bir erkek görmedim.ne kadar da herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler,kararsızdır saatlerce düşünür onu alsam bunu mu. o mu daha iyi bu mu.öyle kmseyi kolay kolay beğenmez.onun lafının üstüne laf söylenmez.haytta altta kalmaz.öyle sivri zekası vardr ki ne yapar eder seni haklıyken haksız konumuna düşürür:oklava: ha bde bşeye taktımı bi takarki sorma çenesinden kurtulamazsn siniri geçene kadar.

çok ilgi çekerler ve biraz vurdumduymazlık var :bbo:

Valla 4 senedir beraberim biraz zıt fikirlerimiz var ve o cok neseli hareketli bense daha agır ciddi ..

Cok cabuk kızıyor sinirleniyor bende sinirliyim zaten..

Cok elestirir ve insanlara karsı cok önyargılıdır..

Toplum icinde cok fazla konusmaz .. Ben onun 4 sene önce o sessizliligine vuruldum zaten .. Ama bana karsı sessiz degil .. :1ninca:

Biraz patavatsız dilinin kemigi yok .. ınsanları kırar mı kırmaz mı diye düsünmez hiic..

Cocukları cok sever ailesini cok sever ilgilidir .. Bana herseyini danısır cookkk kıskanctır birazda paranoyaktır .. sırnaşık şey

Son düzenleme:
yaa bilmiyorumkismile bi aslan hayatıma grmek üzere kıskanç bi adam değilim dedi bana bir bilen bana anlatsın lütfen ona göre adımlarımızı atalım:lepi:

Benim erkek arkadaşım da aslan ama hiç ben merkezci değil hatta acayip dost canlısı biraz kendini düşün diyorum çoğu zaman ona hep başkalarını düşünor gibi.CADIARZU

Cok cabuk kızıyor sinirleniyor

Cok elestirir ve insanlara karsı cok önyargılıdır..

Toplum icinde cok fazla konusmaz

Biraz patavatsız dilinin kemigi yok .. ınsanları kırar mı kırmaz mı diye düsünmez hiic..

Cocukları cok sever ailesini cok sever ilgilidir ..

Ayrıyetten bildiğim kadarıyla Aslan burçları çok Kincilerdir...
Aynen eniştemle dedem aslan burcu ben başak,eniştem daha aileci ve Patavatsızdır ama içinde kötülük yoktur.
Fakat dedemle kanlı bıçaklıydık birbirimizi tek yakalasak bi kaşıkta boğacak gibi (yaşlı olduğu için çok baskıcıydı ee 1927 doğumluydu onun yaşadığı zamandaki gibi oldurmaya çalışıodu herşeyi belkide biraz ondan anlaşamazdık)
Dedem bide biraz çıkarcı bi insandı;
her zman ver bi kere verme ovv senden kötüsü yok :umursamaz:
Ve bebeğim de Aslan erkeği olacak inşallah yükseleni anlaşacaım bi burç olurda yükselenine uyar.Yoksa ayvayı yedik...

aslan erkeği kin tutar diyolar ama her aslan erkeği için geçerli değil bence mesela benim erkek arkadaşım kinci değil evet lider özelliğe sahip kıskaçdırlar aşırı sahipleyicidir ama beni o kadar sıkmamıştır şunu yapma bunu yapma diye eğer ona güven vermişseniz bu onun için sorun olmıcaktır ama şunu söyliyim aslan erkeği öle bir sivri zekaya sahiptir ki bir konu olsun o konuda siz kendinizi haklı bile görseniz öle bir konuşur ki karşınızda haksız olduğunuzu görürsünüz siz bile şaşırırsınız giyimine çok düşkündür vücudunada bu yüzden eşininde sevgilisininde giyimine özen göstermesini ister eğer sabırlıysan zor bir erkek değildir ama sevdi mi tam sever çapkın değildir birde bir şeye kızdı mı içine atar atar ama bir patladı mı tam patlar o zaman görün siz aslan erkeğini ama sinirleri çabuk geçer yalandan nefret eder dürüstlük onlar için olmazsa olmazlarıdır

Aslan burcu erkeğini kendinden başarılarından gittiği gezdiği yerleri yaptıklarını övgüyle anlatmasından tanırım genellikle...:)

aslan erkeği kin tutar diyolar ama her aslan erkeği için geçerli değil bence mesela benim erkek arkadaşım kinci değil evet lider özelliğe sahip kıskaçdırlar aşırı sahipleyicidir ama beni o kadar sıkmamıştır şunu yapma bunu yapma diye eğer ona güven vermişseniz bu onun için sorun olmıcaktır ama şunu söyliyim aslan erkeği öle bir sivri zekaya sahiptir ki bir konu olsun o konuda siz kendinizi haklı bile görseniz öle bir konuşur ki karşınızda haksız olduğunuzu görürsünüz siz bile şaşırırsınız giyimine çok düşkündür vücudunada bu yüzden eşininde sevgilisininde giyimine özen göstermesini ister eğer sabırlıysan zor bir erkek değildir ama sevdi mi tam sever çapkın değildir birde bir şeye kızdı mı içine atar atar ama bir patladı mı tam patlar o zaman görün siz aslan erkeğini ama sinirleri çabuk geçer yalandan nefret eder dürüstlük onlar için olmazsa olmazlarıdır

Benimde abim aslan burcu aynı anlattığın gibi laelaelaelaelae

eşim aslan burcu felaket kinci dedigim dedik son sözü hep kendisi söylesin ister kola kolay özür dilemekz haksız olsa bile çapkın degildir asla sadık bir eştir olmazsa olmazları vardır hayata karşı merhametlidir alçak gönüllüdür sevdiginde sonsuza kadar dır başarılı azimlidir tuttugunu kopranadır

ben merkezci ,eğlenceli ,kıskanç, kin tutmayan ama onu kıran bi konuda bunu sinirlenerek karsısındakini sıkana kadar üzerine düşen,sevince sadık,lider ruhlu

ben ömrümde aslan burcu erkeği kadar zor bir erkek görmedim.ne kadar da herşeyi en ince ayrıntısına kadar didikler,kararsızdır saatlerce düşünür onu alsam bunu mu. o mu daha iyi bu mu.öyle kmseyi kolay kolay beğenmez.onun lafının üstüne laf söylenmez.haytta altta kalmaz.öyle sivri zekası vardr ki ne yapar eder seni haklıyken haksız konumuna düşürür:oklava: ha bde bşeye taktımı bi takarki sorma çenesinden kurtulamazsn siniri geçene kadar.

benim sevgilimde aslan allahım ben bi koç olarak bazen kafayı yiorm bi konuda tartışıorsak ben sussam ble susmuo konştkça konşuo:)

Back
X