Aslı' nın Diyet Günlüğü

aslıcım sana da diğer cevap veren arkadaşımıza da teşekkür ediyorum.o da kendi fikrini söylemiş bence bu kadar tepki vermene gerek yok canım.sonuçta burada herkes bilgilerini tecrübelerini paylaşıyor.neyse bu arada çok güzel incelmişsin tebrik ederim başarılarının devamını dilerim canım :)

sağol hayatım başkaları yüzünden sanada sinirlenmişim, gitmeni çok tavsiye ederim ama gerçekten karar verip git düzenli yap.. kafada bitiyor herşey cicim gerçekten, başarılar dilerim

ay ayrıca söylemeden geçemeyeceğim şuan tombik olan herkes nedense evlendiğinde 40 45 kiloymuş ' ay ben evlenemeden ... ' falan diyolar börek pasta homidi gırtlak götürürken yemeseydin evlenince yaymasaydın poponu o kadar :) benim gibi 20nde dikkat etmeye başlıcan sonra 3 çocukla ortada kalmıcan arkadaşımm :) ayrıca bende evliyim tontişim , neyse çok eğlendim ya. :33:

ben 3 çocukla ortada falan kalmadım lütfen kendi komplekslerni benm üstmden söyleme gayet huızrlu mutlu bir evliliğim var kocamda bir dediğimi 2 etmyor herzman yanımda ve destekçim.... son 3 sendr sağlık sorunum yznden klo aldım 20 li yaşlarında gayet sağlıklı ve fit bir vücudum vardı sende 3 çacuk doğur sende görelim bakalım ne hale gelceksn benmle dalga geçmeden önce sen kendne bak benm yedğim içtğm yada evlennce popomu yayıp yaymadığım seni zerre kadar ilglendrmez... ayrca arkadaşım falan deme bana senn gb saygısız bir insan benm arkadaşım olamaz.

afedersin de kocanı pazarlamana gerek yoktu be cicim :) haha neyse..

canım günlükcüüm

bugün 2 kutu süt içtim portakal yedim bire yogurtla birlikte brokoli.. ama acıkamıyorum.. ve spora ara verdim bu hafta hiç gitmedim kendime çok kııyorumm :18: haftaya 4 er tur hatta dayanırsam 5er tur yapacagım. Pazartesi gelsinde spora gideyim diye can atıyorum resmen :1:

afedersin de kocanı pazarlamana gerek yoktu be cicim :) haha neyse..

canım günlükcüüm

bugün 2 kutu süt içtim portakal yedim bire yogurtla birlikte brokoli.. ama acıkamıyorum.. ve spora ara verdim bu hafta hiç gitmedim kendime çok kııyorumm :18: haftaya 4 er tur hatta dayanırsam 5er tur yapacagım. Pazartesi gelsinde spora gideyim diye can atıyorum resmen :1:

kişi kendinden bilrmiş işi o kadar yazdıklarımın içinden kocamla ilgili olan kısmını seçmende senn nasıl bir insan olduğunun ispatıdır... daha fazla sevyeszleşp sennle muhttap olmuycam.

bebegiiiim nasılsın?

bugün biraz abarttım galiba o nedenle yazayım dedim kendime kızıyorumm :47:

sabah : 2 dilim peynir 1 domates ( 100 )

arkadaşımın evine gittim şekerpare yapmış annesi 1 tane attım ağzıma ( 140 )

öğlen :
çiğköfte ( !!!!! an büyük zaafım ya offfffffffffffffff)
kakaolu süt
(364)

1 SAAT SPOR

ardından yine süt (64)

yani toplam 664 kalori !!! 600 KALORİ DİYETİME UYAMADIM YARIN SIVI DETOKSU O HALDE CAZALIYIMMMM SADECE SÜT İÇECEGİM GÜN İÇİNDE VE TABİKİ SPOR ...

ha bu arada bugün 60,6 yı gördüm bebişimmm. yani başladığımdan beri 8 kilo gitmiş bile daha 1,5 ay olacak.. ve inan cok enerjik hissediyorum erken kalkabiliyorum dinçim yahuu :) incelmem daha fazla 1 ayın sonunda 49,5 cmdi ama biraz daha gitti hissediyorum en önemlisi yağ oranım tabii -%6 harika.. onuda bu ayın sonunda -%10 a tamamlamak amacım

merhaba,

bugün yediklerimi yazayım hemen

sabah 5 incir

öğle

1 dilim üzümlü kek
2 yaprak sarması ( dayanamadım )

akşam spora gittim bi üst level a geçtiğimden biraz zorlandım bugün ama güzeldi ve çıkıncada sütümü içtim.. bu kadarrr :54: keşke yemeseydim seni pis dolmaaaaaaa !

şu dakika itibariyle ağzıma kilidimi vurduğum için yediklerimi yazayım canım günlüğüm :)

sabah
1 dilim peynir ve minik lor kurabiyesi

(100 kalori)

öğle
2 kayısı bir çikolatalı süt
(100 kalori )

sporuma gittim 45 dakika durmaksızın yaptım çıkınca sütümü içtim ( 62 kalori ) eve geldim biraz acıkınca

akşam
1 parça derisiz haşlanmış tavuk yanında bi kaşık yoğurt

tam bilmiyorum ama tahminimce ( 200 kalori ) diyorum.

toplam da 462 hadi 500 kalori olsun :) bugünü sevdim ...

bu saatten sonra yapcağım tek şey yeşil çay ve su içmek olur öptüüüm :52:

midem çok kazınınca ve su kaynatmak zor gelince bir kutu sütü hüplettim napalım artık bu gün ki kalori miktarım 570 oldu balımm :(

[sıze=2]ayyy çok sinirli çok pişmanımm... Göbeğimde bir şişkinlik vardı kilo vermeme rağmen meğersem süt yüzündenmiş ... Kestim kestim sütüde kestim artık ondan alacagım 65 70 kaloriyi brokolimden alırım oh misss .. Lanet olsun ya kaç gündür süt yağ yakar diye diye kaç kutu içtim hoop şiştim :47:[/sıze]

bebegiiiim nasılsın?

bugün biraz abarttım galiba o nedenle yazayım dedim kendime kızıyorumm :47:

sabah : 2 dilim peynir 1 domates ( 100 )

arkadaşımın evine gittim şekerpare yapmış annesi 1 tane attım ağzıma ( 140 )

öğlen :
çiğköfte ( !!!!! an büyük zaafım ya offfffffffffffffff)
kakaolu süt
(364)

1 SAAT SPOR

ardından yine süt (64)

yani toplam 664 kalori !!! 600 KALORİ DİYETİME UYAMADIM YARIN SIVI DETOKSU O HALDE CAZALIYIMMMM SADECE SÜT İÇECEGİM GÜN İÇİNDE VE TABİKİ SPOR ...

aslııııııı 600 çok az değil mi yaa? ben de kalori sayıyorum ama günde en az 1000 yapıyorum. Ben mi çok fazla kalori alıyorum yoksa sen mi çok az? Ama tebrik ediyorum cidden çok iyi gidiyorsun. utanmasam burdaki idolümsün dicem :9: ay utandım :1:

aslııııııı 600 çok az değil mi yaa? ben de kalori sayıyorum ama günde en az 1000 yapıyorum. Ben mi çok fazla kalori alıyorum yoksa sen mi çok az? Ama tebrik ediyorum cidden çok iyi gidiyorsun. utanmasam burdaki idolümsün dicem :9: ay utandım :1:

canım sagolasınnn ama inan acıkmıyorum yeni bir hayat yarattım kendime sadece yaşamak için yiyorum eskiden yemek için yaşardım her boşlukta hadi yemeğe gidelim aşkım, hadi yemek yiyelim sonra bakarız kızlar... v.s. artık öyle degil acıktıgımda çorba salata veya brokoli v.b sebzeler inan yetiyorda. bugün adet öncesi ve sütün verdiği şişkinliği atmak için yeşil çay detoksu yaptım mesela cok acıkınca birde sebze çorbası içtim şişkinliğim indi nasıl rahatım.. önemli olan sağlıksa sağlıklıyım güzel görüntüyse de çabalıyorum yapıcam inş canım.. kafada bitiyormuş bunu anladım 1,5 ay önce.. ideal kiloma ulaşana kadar 600-700 dışına çıkmamaya gayret edicem ideal kilomdan sonra ise kalori hesabı değil ama yağ minumum mümkünse hiç, tuz ve şeker 0 olacak yine hayatımda, yeşil en büyük dostum olacak ve beyaz et.. inşallah böyle gider hep.. tekrar sagol canım :21:

Son düzenleme:
selam günlükcüüm

bugün cumartesi. bugünün özelliğini sana açıklayım hayatım boyunca devam ettireceğim bu sağlıklı yaşam yolunda cumartesileri benim tatilim, her cumartesi uykumu güzelce alır güzel bir kahvaltı güzel biröğlen yemeği yiyip kendimi şımartırım. o hafta canımın çok istediği birşey varsa bugüne saklarım. vücudu verdiği kilolar ve incelmeler için her hafta 2 öğün ödüllendirmek gibi düşün :) minnetlerimi sunuyorum sanaaa :)) o nedenle bugün ki menüm :

sabah

2 dilim ekmekle sucuklu yumurta

öğlen

midye

ara

dondurma

bu kadar cnaım benim vücudumu ödüllendirdim. çünkü pazartesinden itibaren perşembe sabahına dek zorlu bir yolculuğa girecek. yarın abartmadan vücudumu dinlendirip pazartesi 3 günlük sağlık detoksuma başlayacağım, sakız dahiç hiç birşey çiğnemek yok! bunu her sağlıklı bireyin yılda 2 kez yapması lazımmış.. hemde 1 marttaki toplantıma 1 2 kilo daha eksik gider mutlu olurum :)) bugünlük bu kadarr öpüyorumm

( ha bu arada b fit e gitmeyi ve gelince leslie ile 2 mile yürümeyi unutmadııım :) :52:

selam hayatıım ,

bugünde detoksa hazırlık yaptım biraz ama kahvaltımı yine harika yaptımm sevgilimle :9: arada yine sevgilimle leslie ile birlikte 2 mile yürüdük sonra bi kaşık yoğurtla ıspanağımı yedim ımmmm bayılırııım :) daha sonra eve geldim tekrar 2 mile yürüdüm ve 2 3 kayısı yedim suyumu içtim ve artık sabah başlıyorrrr detoksummm :) pazartesi salı çarşamba sakız dahil hiçbiryşey çiğnemek yokkkk :nazar: başaracağımm kendimi motive ediyorum sürekli 3 gün sonunda hem toksin atacağım hem şişkinlik ve o havuzda salına salına yürürüm :52:

EVETT YARIN BÜYÜK GÜÜÜNN GÜZEL BİR UYKU BENİ BEKLER 12 DE :24: ÖPÜYORUMMM :54:

Kızlarr bu sefer mesajım size..

Yarın prımulut n kullanmaya baslayacagım şişkinlik yapacak mendebur biliyorum en az şişkinlik için sizce detoks yapmam yeterli olur mu özel formül bilen lütfen söylesiin

ah günlükcüüm bu kızlar bi cevap verseler ölür vallahii... hıh..

neyse ben bugün Primolut N e başladım 2 sini içtim birazdan 3.yü de içecegim şimdilik bi şişkinlik yok gibi.. ( göğüsler dışında onlarıda seviyorum ihihih :)

neyse bugün yediklerim :

sabah
activia meyveli (91)
domates ( menemenin içinde bi kaç çatal ) ( 14 )

öğlen
mercimek yemeği ( tam bilmiyorum ben 250 diyorum )
4 adet ikram büskivi ( en büyük hatam olduuuuu offf 250 )

B fit + 1 mil yürüyüş ( 300 kalori yakmışımdır yahuu :) )

akşam

2 bardak sinameki ( şişkinliğe karşı )

bu kadar bebegiiim :nazar: toplarsak yaklaşık 600 hadi ikram cezası vererek 650 diyim :50:
ama sporumu iyi yaptım bugün yahuuu :46:

yarın görüşürüz canımcıııım

canım günlüğüm beniim

bu yazamadığım 2 gün diyet+spor devam ettim. bugün de yediklerim

1 dilim peynir
1 eti form
1 tabak çorba
1 kaşık salata

valla bu kadar balım ama nedense ilaç yüzünden olabilir şiş hissediyorum yada mideyi iyice küçüklttüm bu yediklerim bile fazla geliyo :52: yarın yolculuk varrrr !! 1-4 mart arası yokum Kuşadasına gideceğim tabii açık büfe falan diyet yalan olacak ama bu 4 günü kendime ödül sayıyorum gelince bu sefer mayıs a kadar kesintisiz devam , kendine iyi bak gelince görüşeliiim :54:

merhaba günlükcük :)

hahah sene olmuş girmeyeli ya neler neler yazmışım okuyunca gülmekten öldüm öldüüüm :)
ay belirtmeden gecemiciiim ben artık 54 55 kiloyum :)) ayıptır söylemesi hadi şimdide hedef 50 olsun bakalım yine yedikelrimi yazmaya başlıcammm döndüm benn :) :33:

Back
X