• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aslinda dert degil de fark ediş , çocukluğumu korumak ....

Derdimderya

🚫
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2022
950
643
53
Bugun bir resim buldum. Resim değil aslında kocaman bi resim defterine çizilmiş birkaç kalp , Gökkuşağı ve gülen surat. Üstüne de birkaç birsey karalamışım. Taaa ilkokuldan kalma . B harfini 6 şeklinde yazmışım yani o kadar küçükmüşüm ve bir fotoğraf çerçevesinin arkasına saklamışım . Anne babam ve benim bebeklik halim . Resimde ne yazıyor biliyor musunuz ? Okuyunca çok agladım nedense . Çok üzüldüm. Anne baba sizi çok seviyorum yazmışım altına da Gökkuşağı gibi hayati her renk yaşa . Hayattan hiç solma, düşmanlara inat yasa ama sakın hayata gülümsemeyi unutma her daim gülümse yazmışım. En üst tarafa da benim bakıp HUZUR bulduğum resim bu resimdir yazmışım. Gülen surat Gökkuşağı... o kadar duygulandım ki . Her zaman mutsuz , dışlanan sınıfta yalnız başına takılan bir çocuktum. Sessizdim korkaktım kendimi ifade edemiyordum. Şu an tam tersi tüm bunlar beni bencil bir insana dönüştürdü. En ufak bir zarara tahammülüm yok. O kadar üzülüyorum ki küçüklüğüme. O ana ışınlanıp onun elinden tutmak istiyorum. Anne babamı, arkadaşlarımı azarlamak istiyorum bu çocuğa neden böyle yaptınız diye . İlkokula giden bir çocuk.. belki 3 belki 4. Sınıf ... yazdığım şeyler o kadar içimi burktu ki ağlama krizine girdim. Dışarıdan bakınca saçma sapan karalamalar, önemsiz şeyler gibi gözüküyor belki ama beni mahvetti ...

Bu andan sonra kendinizi iyileştirmeye bakın, travması olan öyle çok ki . Bunu aşmak için ne yapabilirim deyin kendinize. Mesela yetim çocuklara iyilik yapın onlara dokunun belki onların hayatını değiştirince iyi gelecektir. Mutluluklar

Back
X