Aslında dert değil, sadece takılı kaldım bundan 16 sene öncesine, o kadının derdi sadece benmiydim?

Valeriaaaa

Girl power
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2017
622
232
33
30
Arkadaslar,

Bu konu tam 16 yıl öncesi olmuştu.
Aslında dert değil, sadece aklıma takıldı. Bundan tam 16 yıl önce küçük bir kız çocuğuydum. Ve mahalleye bir kadın gelmişti daha önce görmedigimiz.. Nedense mahalledeki kadınlar, bu yabancı uyruklu kadına "sapik, ruh hastası" diye bir dedikodu cikartilar. Ve kadın konuşmadı, bişeyler mirildardi sessizce ve hep bir poşet vardı elinde. Bazı mahalledeki kadınlar o poşetin içinde bıçak taşıdığını söylerlerdi.

Tabi, bunu duydum ve cok korkmustum. Çünkü mahalledeki kadınlar bu kadın çocukları da kaçırıyor diyordu. Bi keren yine gördüm o kadıni başka çocukların peşinde gitmezdi. Ama nedense sanki kadın benim peşimdeydi.. beni nerde görürse görsün kasımda durup 1 parmağıyla bana gel buraya işaret ederdi böyle korkunç şekilde, ve yanıma gelmeye calisirdi ben hemen bagrirdim ve Allahtan komşu çıkmıştı kapıya.. ve bu böyle kaç kere devam etmeye çalıştı. Ve hangi okula gittigimi öğrendi çünkü peşimdeydi bu durumda ailem haberdar oldu tabiki ve öğretmenlere polise şikayet ettiler. Ama halen unutamiyorum. O kadın okuluma gelip kapının orda korkunç bi şekilde beklerdi elinde bir poşetle hep aynı poşet ve aynı ceket.. bide kafasını evet şeklinde salliyordu böyle korkunç bakışla. Başka çocuklara değildi sanki bu kadın sadece benim pesimdeydi ve sürekli etrafındaydi. Onun yüzünde dışarı cikmaktan korkuyordum.

Aradan 16 yıl geçti ama ben halen düşünüyorum. Belki çok saçma ama ozaman çok korkmustum çünkü hep korku içinde yaşıyordum. Konuşuyordu bide sessizce bana bişeyler mirildiyordu.. bikerende peşimde kosmustu.. Piskolojikmen çok ağır gelmişti o yaşananlar.

Son düzenleme:
Okurken tüylerim diken diken oldu ki ben koca kadınım siz cocukmussunuz bunları yaşarken... Bence destek alın kendi başınıza altından kalkabileceginiz birşey olsa unuturdunuz zaten
Bu arada kadının sırf o insanların cümleleri yüzünden korkutucu olduğunu düşünüyorum çünkü çocukken büyükler ne derse o doğruydu tersi yoktu benim için

Ama sonra adın başka bi ceza için hapiseneye gönderildi.. Yani yaşadıklarım ben biliyordum o korkutucu bakışlar peşimde kosmasi okulun kenarında sinsice kapinin dışarısida orda beklemesi.. Çok değişikti konuşuyordu mirildaniyordu. Ama bıçak olayida doğru çıkmıştı.. Office suan derin düşünurken bazı şeyleri hatırlamaya çalışıyorum.. ve halen dusunuyorum

Benim de maalesef kötü anılarım var çocukluğuma dair ara ara insanın aklına geliyor huzur vermiyor biliyorum ruh halinizi Rabbim aklımızı korusun
Allah korumuş sizi ki hiç gitmemis siniz o kadinin yanına

Benim de maalesef kötü anılarım var çocukluğuma dair ara ara insanın aklına geliyor huzur vermiyor biliyorum ruh halinizi Rabbim aklımızı korusun
Allah korumuş sizi ki hiç gitmemis siniz o kadinin yanına
Amin. Rabbim herkesi Korusun. Allah hayırlı insanlar karşımıza cikartsin

Ben bile korktum sizi çocukken düşünemiyorum. Resmen travma yaşatmış kadın kötü bir durum psikologla görüşseniz belki biraz rahatlarsınız.
Rabbim evlatlarımızı kötü niyetli insanlardan korusun

Anlattığıniz kadın aklı dengesi yerinde değil gibi..ama hapse gönderildiyse demekki yerinde.ben sadece şunu söyleyeyim kadın biyerde bırakmış sizi bence.cok istese yinede zarar verebilirdi.biraz uğraşmış ama havada kalmış.belki annenizin duası ,belki sizin akıllı bir çocuk olmanız filan Allah korumuş sizi.

o günler geçti bunu düşüüp kendinizi üzmeyin hergün evden çıkarken dua edin Allah sizi korur...

Ben cocukken bu tarz olaylardan bikac tane yaşadım. Bi tane degil. :) ortaokul ve ilkokuldayken.
Bir ara kafayi kirip markete bile ekmek bicagiyla gider olmustum. Zamanla etkisini yitirdi geçti tabi.

Bence ruh hastasıydı. Daha önce de çocuk kaçırma girişimi olmuş ki dedikodusu çıkmış.

olabilir, kadin sizi takinti yapmis demek ki. o kadinin basindanda neler gecti de o duruma dustu Allah bilir.

Bence boyle konular biraz derin ve karmasik, cok dusunup uzerine kafa yormamak gerek. Icinizi ferah tutmaniz, bol dua etmeniz gerekir bence.

Keşke o zaman ailenize anlatsaydınız da, okula falan ailenizden biri bıraksaydı sizi. Şu an korkuyor olmazdınız. Düşündükçe kurar insan kafasında çünkü. Bunun yolu da güvenip sahip çıkacak bir aile. 16 yıl önceki hadisenin sizde etkileri başka boyutta. Bence yardım alın.

Dizi yapilsa rekor kirar yemin ederim. Ay bune boyle. Ne kadar korkunc yarabbim. Rabbim korumus sizi.

Ayy bu ne ben bile korktum.Bir de merak ettim nasıl bir kadındı,ne söylüyordu,yüz ifadesi vs?

Nasıl kimsenin garibine gitmemiş anlamadım aklı başında bir anlatım tarzı değil bu. Başı yok sonu yok. Bir romanın kesiti gibi daha çok. O zaman 16 yaşındaydım diyorsunuz ama anlatımda bahsi geçen kız 7-8 gibi. Şimdi 32 yaşında olmalısınız, anlatım gelgitli ve çocukça. 2 seçenek var ya fake sin yada konudaki kadın sen olabilir misin???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…