Aslında dert değil, sadece takılı kaldım bundan 16 sene öncesine, o kadının derdi sadece benmiydim?

16 yaşındaydım demiyor ki 16 yıl önce diyor.

Evet yanlış okumuşum. Yine de anlatim cocukca. "Gerçek Kesit" bölümü gibi
Bir de demişsiniz ya,o kadın siz olabilir misiniz diye.Yani böyle bir kadın bunu buraya niye yazsın,siz bu kanıya nereden vardınız?Ya da olabilir mi ya,ay tüylerim ürperdi

ayy Allah korumuş beladan.
Allah hepimizin çocuklarını korusun.

Bir de demişsiniz ya,o kadın siz olabilir misiniz diye.Yani böyle bir kadın bunu buraya niye yazsın,siz bu kanıya nereden vardınız?Ya da olabilir mi ya,ay tüylerim ürperdi
Hani filmlerde olur ya, biri beni takip ediyor derler kimseyi kendine inandıramazlar filmin sonunda anlarız ki aslında esas kadin/adam paranoyak yada sizofren

Büyüdünüz artık, belki o kadın vefat bile etmiştir. Koskoca kadınsınız korkulacak bir şey yok böyle düşünün..
Küçükken annem hep tembihlerdi tanımadığın insanlardan bir şey alma,gitme diye. Bir gün caminin orada oynarken camiye girecek olan bi amca çitlembik vermek istemişti annemlere koşup beni kaçıracaklar demiştim:) Meğer babamın arkadaşıymış adam çitlembikleri namaz kılarken dökülmesin istemiş ama hala beni kaçıracakmış gibi geliyor çocuk aklımız biraz tuhaf:)

Kadın bildiğiniz hasta . Baska çocuklara da yapmıştır ya da siz çok belli ettiyseniz korktuğunuzu size yapmış olabilir .
Peki sonra ne oldu o kadın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…