Hiçbir neden olmadan direk reddediyorum. Tanımıyorum bile yani. Sonra da niye yalnızım diye üzülüyorum.Reddettiğiniz kişileri görüşmeden önce reddetmek için geçerli bir sebebiniz var mıydı? Yoksa direkt istemiyorum mu dediniz?
E o zaman arkadaşınız haklı. Yani insanlar öyle tanışıp evleniyor. Bir yerde karşılaşıp sonra aşık olup evlenme olayı çok az kişinin yaşadığı birsey. Açıkçası insanlar çaba harcıyor birileriyle tanışmak için. Sırf birileriyle tanışmak için farklı ortamlara girip çıkıyor birçok kişi. Hayatın gerçeği bu. Siz kahve içmeyi bile kabul etmezseniz nasıl olacak ki?Hiçbir neden olmadan direk reddediyorum. Tanımıyorum bile yani. Sonra da niye yalnızım diye üzülüyorum.
Bir de böyle yaparsanız insanlar size uygun bir tanıdığı olsa tanışmanız için aracı olmaz.Hiçbir neden olmadan direk reddediyorum. Tanımıyorum bile yani. Sonra da niye yalnızım diye üzülüyorum.
BeklemekBirileri nasıl hayatınıza dahil olacak? Tekniğiniz ne?
Hiç tanımadan reddettiğiniz kişiler için demiş ya çok katı kurallarınız var eril enerjiye sahipsiniz, yada aşırı kırılgan kırılmaktan bağlanmaktan korkuyorsunuzMerhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Ben de aynen böyleyim ama altındaki sebebi biliyorum artık; zaten değersiz hissettiğim için, kendimce, denk görmediğim insanlarla yüzyüze gelmek bile bu duygumu tetiklediği için kaçıyorumMerhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
32 yaşındaki arkadaşım bekar, düzenli giden mükemmel ilişkisi var yaklaşık 7 8 yıldır. Evlenmiyorlar, evliliğin aşklarını öldüreceğini düşünüyorlarMerhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Hiçbir neden olmadan direk reddediyorum. Tanımıyorum bile yani. Sonra da niye yalnızım diye üzülüyorum.
Hiçbir neden olmadan direk reddediyorum. Tanımıyorum bile yani. Sonra da niye yalnızım diye üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?