Blokaj nasıl koymuşum onu bile bilmiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerektiğini de.kendine blokaj koymuşsun
hiç tanımadan etmeden reddetmek nedir bacım
ha tanırsın şerefsiz çıkar, allahına kadar reddet senden haklısı yoktur da
sen blokaj koymuşsun
işte bu tanımadan reddetmek mesela bi blokajBlokaj nasıl koymuşum onu bile bilmiyorum. Ve bunun için ne yapmam gerektiğini de.
E gorısmeden reddetmissiniz tabiki oyle anlasılir siz de bir garipsiniz. Bana evlenmek istiyorum diye yakınan oldu birkaç kişi taniştirmak istedim hepsini ya direkt reddetti ya fotigraftan. Ben de artik onermiyorum. Bananr canım istemiyor ya da kriteri cok yuksek her türlü artik bulasmamMerhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Bilmiyorum. Çok zor geliyor biriyle tanışmak, bir çay kahve içmek. Hatta biriyle çay içmeye kalksam bitse de gitsem moduna giriyorum.Bana tanıdık geldi bu durum
Tanımadığınız biriyle görüşüyor olmanızdan dolayı kaygılanıyorsunuz. Ret verince rahatlamanızın sebebi bu bence. Evliliğe hazır olmayabilirsiniz. Korkularınızın sebebi sorumluluk alamamak mıdır, kriterleriniz mi yüksek veya kişiyi beğenmezseniz reddedememek midir, nedir?
Adayları da beğenmiyorsunuz yani, değil mi? Size aracılık edenlere beklentilerinizi belirtmiş miydiniz hiç? Atıyorum; eğitim seviyesi benimkinden bir tık üstü, şu bölgeli biri, gözü şu şekil, teni ve saçı bu şekil, lusu busu olsun gibi gibi.Bilmiyorum. Çok zor geliyor biriyle tanışmak, bir çay kahve içmek. Hatta biriyle çay içmeye kalksam bitse de gitsem moduna giriyorum.
Yazdıklarınız cesaret verdi. Hoşlandığım kişiyle ne iletişim kurmaya çalışıyorum ne de aynı ortamda bulunmaya hatta surat bile yaptığım oluyor kendimi engelleyemiyorum. Ki bu hep böyle oldu kacma halindeyim. Resmen ilişkiden Korkuyorum. Belki de sadece düşünmeden adım atmak hayatımda bir fark yaratır.Ben de aynen böyleyim ama altındaki sebebi biliyorum artık; zaten değersiz hissettiğim için, kendimce, denk görmediğim insanlarla yüzyüze gelmek bile bu duygumu tetiklediği için kaçıyorumsizde de bu olmasa da muhtemelen bir kaçma duygusu var. Karşındaki kişi olur olmaz bilemem ama onca seans terapi, okunan kitaplar, takip edilen uzmanlardan öğrendiğim tek şey: kaçtığın şeyin üstünde gitmedikçe kaçmaya devam edersin. İstemesen de farklı ortamlarda bulundukça sorun çözme, kötğ duygularla baş etme becerin artar. Sonrasında hayır desen de en azından kişisel gelişimin için(sınırlar koyarak tabi) görüşmelisin
Öyle kriterleri yüksek kişiler bu yaşlarda çoktan evlenmiş oluyorlar. Yani dolayısıyla olmuyor. İlk görüşte aşk ta dedikleri gibi anca filmlerde. Ben de hemen bitsin kurtulayım moduna geçiyorum.Adayları da beğenmiyorsunuz yani, değil mi? Size aracılık edenlere beklentilerinizi belirtmiş miydiniz hiç? Atıyorum; eğitim seviyesi benimkinden bir tık üstü, şu bölgeli biri, gözü şu şekil, teni ve saçı bu şekil, lusu busu olsun gibi gibi.
Asıl kriterleri yüksek olanlar bekarÖyle kriterleri yüksek kişiler bu yaşlarda çoktan evlenmiş oluyorlar. Yani dolayısıyla olmuyor. İlk görüşte aşk ta dedikleri gibi anca filmlerde. Ben de hemen bitsin kurtulayım moduna geçiyorum.
İstiyorsanız niye reddediyorsunuz bunun enerjiyle alakası yokMerhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Merhabalar. Yaşım 40 a yaklaşıyor. Düzenimi kuramadım, evlilik yapamadım derken bugün bir arkadaşımla karşılaştım. Ve bana aslında evlilik istemediğimi, kendimi bu konuda kapattığımı ve enerjimi açmam gerektiğini söyledi. Bunu daha önceden söyleyen arkadaşlarım da olmuştu. Yani neyi nerde yanlış yaptığımı bilmiyorum ki. Daha önceleri bir kaç kez beni birileriyle tanıştırmak istemişlerdi ama daha en baştan reddetmiştim onları. Ama bu görücü usulü durumlarda çok geriliyorum. Olayı kapatınca sanki üzerimden bir ağırlık kalkıyor gibi oluyor. Bilemiyorum yani insan aslında evlenmek isteyip dışarı nasıl istemiyormuş gibi bir enerji verir ki?
Ben de anlamıyorum. Diğer herkes bu kadar rahat da ben niye bu enerji durumlarıyla uğraşıyorum.Enerji muhabbeti de moda oldu
Herkese kendini tanımak, kendini ve çevreyi gözlemlemek zor geliyor. Kabullenmek zor geliyor. Ayakta durmak zor geliyor. At suçu enerjiye. Konu sahibi ve konudan bağımsız bu yorumum.Ben de anlamıyorum. Diğer herkes bu kadar rahat da ben niye bu enerji durumlarıyla uğraşıyorum.
Çalışıyorum ama çalıştığım ortamda tanışacak birileri yok.Çalışıyor musunuz, aktif sosyal bir ortamınız var mı? Yoksa birini bulmanız zor. Mecbur görücü usulü birileriyle tanışmanız gerekiyor. Arkadaşınız haklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?