Aslında hepimiz yalnız mıyız?

Milseyk

Dilemma
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
50
19
3
Bazen düşünüyorum da yalnız geldik bu Dünya'ya...
Yanımız da ailemiz oldu ilk. Sonra akrabalarımız..
Sonra arkadaşlarımız..
Sonra belki eşimiz..
Sonra çocuklarımız, torunlarımız...
Ama o mezara yine tek girmeyecek miyiz ?
Aslında ne olursa olsun insan yalnız bir varlık mıdır ?

depresyona gırmek ısteyenler ıcın dogru bı bakıs acısı
aslında hepımız evet yalnızız
ama bunu dusunup uzulmek yerıne anın tadını cıkarıp yanımızdakılerle vakıt gecırmek daha dogru olur

Bu kadar depresif düşünmeye gerek yok bence. Yalnızız diye bir kere geldiğimiz dünyanın tadını çıkartmadan ölmeyelim.

Geçende bir başka konuya yazmıştım.
Herkes kendine yalnızdır diye...

"Boğulacak kadar yalnızım.Hasta bir köpek kadar yalnız."

Neden bunu dert ettin ki şimdi? Sevdiklerinin kıymetini bil keyfini çıkar..
Bi ara ben de bunları düşünüyordum da düşündükçe beynim patladı. Sevmiyorum bu tarz düşünceleri..

evet hepimiz yalnızız ve ben bunu bu akşam bi kez daha anladım...

Aslında dünya kadar kalabalık ve yine dünya kadar yanlızız da.
En güzeli güçlü bir yanlız olup kalabalıklar arasında yaşabilmek.

Ona bakarsan hepimiz fakiriz dünya malı bunlar neticesinde, hepimiz çiğ süt emmiş güvenilmez insanlarla beraberiz, hepimiz her an ölüme yalınız geberdik gebereceğiz, hepimiz aslında yalan bir dünyada yaşıyoruz belki rüyadayız belki ölüyüz ama yaşıyoruz sanıyoruz?
Çok dert bünyeye zarar, kasmayın.

Yalnızlığı kabullendim de, yalnız ve mutlu olmayı nasıl öğrenicem?

Yalnız değiliz , heran bizi görüp gözeten yüce Rabbimiz var !

Asla yanlız değiliz, Rabbimiz var. Her an, her yerde yanımızda çok şükür. Bu dünyada bunu bilirsen ölünce de yanlız olmazsın.

BEn de oyleydim ama işe kendimi severek, kendimle vakit geçirmeyi güzelleştirerek başladım. Yalnızlığı kötü bir algı olarak görmeyince insan değişmeye başlıyor.
işte sorunum da bu. Yeni yeni kabulleniyorum yalnızlığı. Yalnız nasıl mutlu olunur bir bilsem her şey düzelicek inşaAllah..Tabi bu da zamanla olur anca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…