Aslinda netim ama yinede siz olsaydiniz ?

Ona hak veriyorum fakat basından girmemeliydi konuştuk herşeyi astik yaş farkı hep dedim sorun değil dedi herşeyi ilk konuşmada dile getiren bendim o beni ikna eden taraf olmuştu 1 sene sonra benim dediklerime gelmesi üzücü seni seviyorum istiyorum diyor oğlumu sevmek zorunda değil ama saymak zorunda oğlumda onu mecburiyet yüklemedim oğlumun nafakası vs kimse kimseyi sevmez zamanla oluşur saygı önemli sonuçta beni seviyorsa ve baştan kendi bilerek bu işe giriyor ise şu anda bunlar yerine farklı şeyler konusulabilinirdi olmadı malesef
Oglunu sevmek zorunda da.
Cocukların anladııgı dil sevgi dili cunku.
Elli yasında adam degıl saygıya eyvallah desın.
Hala adamdan bahsediyor olman ne uzucu.

Sizde onu istemeyin.Ayrica çocuğun şartlarını bilmiyorum ama bence sıkıntı yoksa mutluysa düzenini bozmayın.Eger üvey anne elinde falan değilse cocuga üvey babayla bir yaşam sunmayın.
Babayla da iyi ben babayı hiç kötülemiyorum fakat babasının da işi şehir dışı artık oda bırakıp gitmesi de olmaz g7nduz yanlız kaliyo içim artık elvermiyo ışimi düzgün kurup yanımda olursada bende ise giderken yanluz bırakıcam evde çok zor

Baştan olmayacak işe kalkışmışsınız. 9 yaş fark çok fazla. Çocuk faktörü var. Müge anlı gibi olcak ama belli yaşa gelmiş çocuk sorumluluğu olan hanımların daha mütevazi adaylarla ilgilenmesi gerekir. Sizden 9 yaş büyük oluverseydi de samimi kucak açsaydı olmaz mıydı? Neyse son sözüm şu ki, yaşıt sayılırız çocuğuöun tırnağını değişmem, tek damla yaşını kurban ederim
Aynen bende değişmedim zaten hiçbi zaman oncel8gim oğlum oldu içimi bilmiyosunuz insan bazen ruyada kabusmu diyor olmadık işler basa geliyor çok kolay degil

Adam başından beri ciddi değilmiş bence zaten
Ay lütfen artık benimle ciddi düşünüyor modundan çıkın ya
Adamlar elde etmek için yapıyor işte bunu
Adam 9 yaş küçük senden sorumsuz
Senin çocuğuna baba olur mu?
Biraz mantıklı ol
Adamdan ayrıl
Çocuğuna bak
Yazık bu çocuklara valla

Bir adamin askindan gebersem bile acaba cocugumun tirnagi eder mi..bu konu tartismaya bile acik degil..o kim ya o kim..hadi yoluna de gec..ama kusura bakmayin siz de bir garipsiniz..ben adami o kadar bile konusturmam

Yapılacak şey eski eşinden destek istwyip çocuğunla bir hayata başlaman. Bebek de değil, düşündüğün kadar zor olmaz. Eylül ayında tam gün bir okul araştırıp verirsin. Birbirinize can yoldaşı olursunuz. Çocukların yeri annelerinin yanı.

Yapılacak şey eski eşinden destek istwyip çocuğunla bir hayata başlaman. Bebek de değil, düşündüğün kadar zor olmaz. Eylül ayında tam gün bir okul araştırıp verirsin. Birbirinize can yoldaşı olursunuz. Çocukların yeri annelerinin yanı.
Kesinlik le ınş canım herşeyim allah kimseyi evladından ayirmasin

Bir adamin askindan gebersem bile acaba cocugumun tirnagi eder mi..bu konu tartismaya bile acik degil..o kim ya o kim..hadi yoluna de gec..ama kusura bakmayin siz de bir garipsiniz..ben adami o kadar bile konusturmam
Olsun belk8de konuşması görmem ve kesin çizgiler bitirmem için vesile oldu rabbim.büyük

Siz çalışmıyormuşsunuz o yüzden bence adam istememekte haklı. Ama bunu en başından söyleceyecekti. Ben köpeğimi kabul etmeyen biriyle değil evlenmek sevgili dahi olmam sizi anlayabiliyorum. Adamla konuşun eğer siz de çalışırsanız cocugun sorumluluğun siz de ve babada olacağını belirtin. Buna rağmen kabul etmezse zor bir tercih sizi bekliyor. Sadece hafta sonlari siz de kalmasi yetecek mi ?

Siz çalışmıyormuşsunuz o yüzden bence adam istememekte haklı. Ama bunu en başından söyleceyecekti. Ben köpeğimi kabul etmeyen biriyle değil evlenmek sevgili dahi olmam sizi anlayabiliyorum. Adamla konuşun eğer siz de çalışırsanız cocugun sorumluluğun siz de ve babada olacağını belirtin. Buna rağmen kabul etmezse zor bir tercih sizi bekliyor. Sadece hafta sonlari siz de kalmasi yetecek mi ?
Yok artık konuşmam yolumu çizdim o söyledik lerin den sonra konusmam sevmedim dedi çocuğumu bu ne demek daha neler dedi benim için vs konuşup uzlaşmam asla yolum çizdim ben kaybetmedim sonuçta

Koronoda ıs mu.bulacaksiniz yardımcı olacaksanız özelden yazın boş boş bilmediğiniz detaylar hakkında yorum yapmayın benim aklım var şükür bırakıcak olsam tepki vermezdim dimi
Verdiğiniz tepkide de kararlı olsaydınoz bari gelip buraya ne demeye konu açıyorsunuz o zaman onu anlamıyorum. Çocuğunuz için uğraşın ok?

Şimdi size pişman oldum çocuğunu da kabıl ediyorum dese bile asla geri dönmeyin.
Bu düşünceye sahip birisi o çocuğa hayatı dar eder, her lokmasını sayar. Sakın evladınızdan vazgeçmeyin böyle bir adam için.

Çocuğumla beraber yeni hayat kurdum ıs buldum ve yeni bi ev vs 10 gün geciyo kendisi çok pişman olduğunu bırakamayacağımi düşündüğünü söyledi çok ağladı tekrar geri kazanıcam dedi tabiki ben söylediklerini.unutmuyorim unutturmak ic8nde 10 gündür bisey yapmıyor ve sormuyo bile oğlumla mutluyum tabiki çok hemde. Sadece uzuldugim inanmış olup yıkılmak

Çocuğumla beraber yeni hayat kurdum ıs buldum ve yeni bi ev vs 10 gün geciyo kendisi çok pişman olduğunu bırakamayacağımi düşündüğünü söyledi çok ağladı tekrar geri kazanıcam dedi tabiki ben söylediklerini.unutmuyorim unutturmak ic8nde 10 gündür bisey yapmıyor ve sormuyo bile oğlumla mutluyum tabiki çok hemde. Sadece uzuldugim inanmış olup yıkılmak
Unutturmak için bir şey yapmadı diyorsunuz.Dediği lafı ne unutturabilir ki? Yapmıyor sormuyor diyorsunuz hala beklenti içindesiniz sanırım.

S
Unutturmak için bir şey yapmadı diyorsunuz.Dediği lafı ne unutturabilir ki? Yapmıyor sormuyor diyorsunuz hala beklenti içindesiniz sanırım.
Sanırım ewt hayatimi tekrar kurdum tabiki olmuycak biliyorum ama 1 sene lik birliktelikti beklenti yaptırdı tekrar ve yok oldu o kadar dik durdum ki şu an kendime kızıyorum başka bisey değil bu saatten sonra arasa ne zaten

Back
X