Asmadim da kesmedim de 😁

Gördüm ve yarıldım :) gözümden yaş geldi gülmekten.("hıh sizi kaideye almıyorum kocişimle mutluyum o asla yapmaz")
Yok şey de olabilir hani biz kocan masum ya helal sana kız fettan demedik ya bakın kocam ne kadar yakışıklı(!) bu adama herkes göz koyar demek istemiş olabilir

Aynen kısa sürede kız gece 1:40 eşine mesaj atabilecek kadar gerçek yüzünü gösterdi dizi-film lerde bile bu kadar hızlı ilerlemiyor konu
Ve önceki konuda kız ise alındı diye kıyameti koparmiti ama gecenin köründe mesaj atınca sessiz kalıyor. Şayet gecenin bir yarısı iş yerindeki kız mesaj atacak ve ben sessiz olacam. Burda kızı değil eşimi keserim demekki eşim ona o yüzü vermiski kız cesaret buluyor

Olur mu Kemali yapmaz onun Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş kocasının o yüzden her kızın aşık olması çok normal o yüzden kocasının suçu yok kızlar suçlu

Olur mu Kemali yapmaz onun Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş kocasının o yüzden her kızın aşık olması çok normal o yüzden kocasının suçu yok kızlar suçlu
Allah kimseyi Akıl yoksunlarıyla muhattap etmesin kesin şuan çayını yudumlayıp yorumlara göz atıyor

siz bu kadar güzel bi kadınken korkmayın eşiniz bi başkasına bakmaz, maşallah size :)

Adamın bıyıklarına bi sinir olanlar tek ben miyim
Bence hepimiz komple adama sinir olduk bu kadar abartınca bende bir şey sandım da yani bu adama bırak asılmayı bekar olsa bana asılsa dönüp bakacağım bir tip değil allah affetsin paylaşılamayan erkek bu mu dedim yani

Açıkcası bana inandırıcı gelmedi konu ama yine de yorumumu yapayım.

Durduk yere “sahura kalktın mı?” diye mesaj atılıyorsa o konunun evveliyatı vardır.
Bir insan patronuna öyle mesaj atabiliyorsa bu tavizi ona patronu vermiştir o yüzden önce eşini sorgulamasın bence.

Son olarak da, evli barklı adamı ayartmaya kalkacak olan kadın adam evde değilken mesaj atar,arar bence. Sahura kalktın mı? diye flört mesajı mı olur karısının okuyacağı bariz ortada.

Ya konu fake, ya da eşini iyi takip et bence öyle patroniçelik mesaini arttırarak şirketinizde kamera kayıtlarını, işe alınacak insanlarla ön mülakat vs. yapabilirsin bence.

Şşştt , birazdan kocamda gözünüz var , beni kıskandınız diyecek .

Bende çok yorum yaptım ama konu yalan dolan gibi geliyor şimdi bana. Gece yarıları kızlardan mesaj gelecek ertesi gün adamla resmimi paylaşacam. Bağrıma bascam.yani hangi kadın bunu yapar ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…