- Konu Sahibi Pamuksekerim12
-
Yok şey de olabilir hani biz kocan masum ya helal sana kız fettan demedik ya bakın kocam ne kadar yakışıklı(!) bu adama herkes göz koyar demek istemiş olabilirGördüm ve yarıldım :) gözümden yaş geldi gülmekten.("hıh sizi kaideye almıyorum kocişimle mutluyum o asla yapmaz")
Ve önceki konuda kız ise alındı diye kıyameti koparmiti ama gecenin köründe mesaj atınca sessiz kalıyor. Şayet gecenin bir yarısı iş yerindeki kız mesaj atacak ve ben sessiz olacam. Burda kızı değil eşimi keserim demekki eşim ona o yüzü vermiski kız cesaret buluyorAynen kısa sürede kız gece 1:40 eşine mesaj atabilecek kadar gerçek yüzünü gösterdi dizi-film lerde bile bu kadar hızlı ilerlemiyor konu
Olur mu Kemali yapmaz onun Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş kocasının o yüzden her kızın aşık olması çok normal o yüzden kocasının suçu yok kızlar suçluVe önceki konuda kız ise alındı diye kıyameti koparmiti ama gecenin köründe mesaj atınca sessiz kalıyor. Şayet gecenin bir yarısı iş yerindeki kız mesaj atacak ve ben sessiz olacam. Burda kızı değil eşimi keserim demekki eşim ona o yüzü vermiski kız cesaret buluyor
Allah kimseyi Akıl yoksunlarıyla muhattap etmesin kesin şuan çayını yudumlayıp yorumlara göz atıyorOlur mu Kemali yapmaz onun Kıvanç Tatlıtuğ yanında halt etmiş kocasının o yüzden her kızın aşık olması çok normal o yüzden kocasının suçu yok kızlar suçlu
Bende buradan anladım diğer konusunda gayet hak verdim ama kendisi kendini ele verdiBu da konunun gerçekliği konusunda beni düşündürüyor.bu zamanda numara değiştirmek isim değiştirmek gibidir
siz bu kadar güzel bi kadınken korkmayın eşiniz bi başkasına bakmaz, maşallah size :)Kızlar dün geceki konuyu hepiniz merak etmişsiniz hepinizin görmesi icn konu açıyorum. Bazı arkadaşlar yine saçma şeyler yazmış fakat onları kaideye bile almiyorum. Neyse sabah gittim kız yoktu servise çıkmıştı eşimin odasına geçtim kız gelince odasına çağırttı işine son verildi dedi çıkışını yapsınlar akşam dedi. Kız neden diye falan sordu bende artık kendimi tutamadım senin saçmalığın yüzünden emeklice evinde otursaydın bunlar başına gelmezdi en başta olması gereken şimdi oldu dedim. Kız bir sinirlendi ben senin kocana mi yürüyorum sanki ben namussuz muyum ben o.... muyum dedi hiç cevap vermedim sen bana iftira atıyorsun senk mahkemeye vericem dedi benim namusuna laf ediyorsun dedi açıkçası böyle ank bir patlama bana çok saçma geldi ve çok yapmacik. Eşimde kalktı nereye gidiyorsan git mahkemeye de ver dedi sonra eşim abisini arayip çağırdı konuyu onada anlattık oda kıza baya sert cıktı yanimda her neyse çıkışı verildi. Cikarkende mahkemede görüşürüz dedi bana hakaret ettin namusuna dil uzattın dedi. Bende dedim yalan mı hangi mahkemeye veriyorsan ver eşimin telefonun da ispatlarım var dedim kapıyı çekip gitti. Eşimin de numarasını degistirdik kızda gitti ama yine eşimi uzun bir takibe almayı düşünüyorum
AminAllah kimseyi Akıl yoksunlarıyla muhattap etmesin kesin şuan çayını yudumlayıp yorumlara göz atıyor
( Geç kaldım ama )Konu sahibi nerde kızlarhic ccevap yok
Bence hepimiz komple adama sinir olduk bu kadar abartınca bende bir şey sandım da yani bu adama bırak asılmayı bekar olsa bana asılsa dönüp bakacağım bir tip değil allah affetsin paylaşılamayan erkek bu mu dedim yaniAdamın bıyıklarına bi sinir olanlar tek ben miyim
Yaz günü isilik olmasın röberşambırıyla( Geç kaldım ama )
röberşambırını giyip, viski bardağıyla Aliye rona kahkahası atıyor.
Şşştt , birazdan kocamda gözünüz var , beni kıskandınız diyecek .Bence hepimiz komple adama sinir olduk bu kadar abartınca bende bir şey sandım da yani bu adama bırak asılmayı bekar olsa bana asılsa dönüp bakacağım bir tip değil allah affetsin paylaşılamayan erkek bu mu dedim yani
İçi buz gibidir onun sıcağı bek hissetmez benceYaz günü isilik olmasın röberşambırıyla
Mapusa düşersem yanıma bir tane alayım diyorumİçi buz gibidir onun sıcağı bek hissetmez bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?