- 4 Ağustos 2014
- 2.230
- 798
- 63
- Konu Sahibi SmthngSmthng
Teşekkür ederimBu konuda bişey diyemiyorum allh yardımcınız olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederimBu konuda bişey diyemiyorum allh yardımcınız olsun
Evet ama bi yerde kafamda hep onu kizindan kizimi ondan ayirdigim icin acima duygusu yasarmisim gibi geliyo icimdeki insan sevgisinden nefret ediyorumkocanızı boşayacaksınız snuçta kızınız babasından men edilmeyecek
Cok tesekkur ederim cok güzel bi ornekleme yapmissiniz bunu daha net dusunecegimSadece çocuklar için yürütülen mutsuz ve huzursuz bir evlilikte çocuklar daha çok mutsuz oluyorlar.Babasından ayrı büyürse mutsuz olur ben ona ne derim diyorsunuz ama büyüyünce size tam tersini de sorabilir."Anne neden beni huzursuz bir ortamda yaşamaya mahkum ettin?neden ayrilmadiniz?"
O zaman ne diyeceksiniz?
Mutlu olmayan anne babalar çocuklarını da mutlu edemez.Sevmediğinizi düşündüğünüz bir adamla hayatınızı nasıl birlikte geçireceksiniz?Sizinde mutlu olmaya hakkınız var ayrıca..
Hakkınızda hayırlısı.
Uzun uzun yazmayacagim ama kisa bir ozet geceyim. Dünya guzeli 9.5 aylik bi kizim var. Beni yalablar soyleyerek 2.5 yil boyunca ozguvenimi altust edip tabiri caizse asosyal eve mahkum edip bilmedigim bi sehirde sirf kendi ailesi orda diye istemedigim bi hayat yasamam neden olmus ama bu yasantiyida yalanlariyla oyle olduguna inandirmis bi kocam var. Çalışıyorum cok sukur ve sonunda kendi sehrime geri döndüm ailemin yanina. Ailesinden de cok cektim kendisinden de. Beni yalanlariyla babama düşman etmek uzereydi anne olduktan sonra gozum açıldı bazi seyleri daha net gormeye basladim. Babam artik onunla gorusmuyo. Ben zaten karar vererek cikmistim geri dönüş yoluna annemler kizim icin son bi sans vermem icin ikna ettiler. Kocam hala eski sehrimize gidip geliyor bazen 20 gun yok. Ama geri geldiginde zerre ozlemiyorum. Hele ki cinsel birliktelik aklima geldikce kacacak delik arıyorum bin dereden bahane üretiyorum. Kizimiza cok duskun ona birsey diyemem ama sorumluluklara gelince maddi manevi yükün çoğu bende. Neyse soruma gelecek olursak ben galiba artik eminim bosanmak istiyorum ama bunu nasil yapcam bilmiyorum. Kizimi babasiz birakmak dusuncesi elimi kolumu bagliyor. Napcam bilmiyorum ama sevmedigim bi adamlada omur nasil gecer bilmiyorum. Aldattimi diye soran olcaktir kesin yakaladigim birsey yok ama bir iki kez laubali mesajlasmalarini yakalamistim sekreteriyle sonra bir anda o sekreter 1 hafta icinde kovuldu ne tesadüfse artik neyse. Cok yalan soyluyor zaten o yuzden hicbir soyledogine de inanmıyorum.
Oyle bi hale geldiki sanki sevmemek sevgiyi yitirmiş olmak bosanmak için yeterli bir sebep değilmiş gibi geliyor haklısınız.boşanmak demek kocanın aldatması demek değil,,,,
açık net ifade etmişsin SEV-Mİ-YO-RUM diyee bittiii
bir de neden kızın babasız kalacak ,
boşanmak demek annneliğin, babalığın son bulması demek değil,,,,
ister boşanmış olayım ,ister ölmüş olayıp çocuğumun TEK annesi benim
anne ,baba TEK tir noktaa...
Tüm yazını ve yazılanları okudum. Allah yardımcın olsun.Uzun uzun yazmayacagim ama kisa bir ozet geceyim. Dünya guzeli 9.5 aylik bi kizim var. Beni yalablar soyleyerek 2.5 yil boyunca ozguvenimi altust edip tabiri caizse asosyal eve mahkum edip bilmedigim bi sehirde sirf kendi ailesi orda diye istemedigim bi hayat yasamam neden olmus ama bu yasantiyida yalanlariyla oyle olduguna inandirmis bi kocam var. Çalışıyorum cok sukur ve sonunda kendi sehrime geri döndüm ailemin yanina. Ailesinden de cok cektim kendisinden de. Beni yalanlariyla babama düşman etmek uzereydi anne olduktan sonra gozum açıldı bazi seyleri daha net gormeye basladim. Babam artik onunla gorusmuyo. Ben zaten karar vererek cikmistim geri dönüş yoluna annemler kizim icin son bi sans vermem icin ikna ettiler. Kocam hala eski sehrimize gidip geliyor bazen 20 gun yok. Ama geri geldiginde zerre ozlemiyorum. Hele ki cinsel birliktelik aklima geldikce kacacak delik arıyorum bin dereden bahane üretiyorum. Kizimiza cok duskun ona birsey diyemem ama sorumluluklara gelince maddi manevi yükün çoğu bende. Neyse soruma gelecek olursak ben galiba artik eminim bosanmak istiyorum ama bunu nasil yapcam bilmiyorum. Kizimi babasiz birakmak dusuncesi elimi kolumu bagliyor. Napcam bilmiyorum ama sevmedigim bi adamlada omur nasil gecer bilmiyorum. Aldattimi diye soran olcaktir kesin yakaladigim birsey yok ama bir iki kez laubali mesajlasmalarini yakalamistim sekreteriyle sonra bir anda o sekreter 1 hafta icinde kovuldu ne tesadüfse artik neyse. Cok yalan soyluyor zaten o yuzden hicbir soyledogine de inanmıyorum.
gorustugum biri yok ve bundan sonra da olmasini istemiyorum. dun nihai karara vardik karsilikli. bosaniyoruz. yuzukleri cikardik. dava surecine baslayacagiz.Tüm yazını ve yazılanları okudum. Allah yardımcın olsun.
Ben de babasız büyüdüm ama çevre ve ailendeki insanların varlığı bile bir nebze olsun azaltır bu vicdan azabını.
Belli ki kafan çok karışık. 20 günde bir gördüğünü ve döndüğünde hiç özlemediğini yazmışsın, eşine karşı gerçekten her şeyi yitirmişsin demek ki. Seni bu kadar yalnız bıraktığı için sormak istedim, görüştüğün biri var mı?
Boşan ya da boşanma ne karar verirsen Allah yardımcın olsun, ama şuan da bana göre öncelik çocuğun olması lazım.
kesinlikle haklisiniz ve bunun farkinda oldugumuz icin dun nihai karara vardik. bosaniyoruz.Bosanmak annelikten/babaliktan istifa etmek anlamina gelmiyor. Babasi yine olacak.
Asil mutsuz bir ailede buyumek onun psikolojisini daha cok bozar.
kesinlikle haklisiniz ve bunun farkinda oldugumuz icin dun nihai karara vardik. bosaniyoruz.