Asrın tesadüfü elindeki kahve bardağı düştü

J JeweLs bana değer verip vermemesi bu saatten sonra ilgilendirmiyor bana mesaj atan adamın kendisi bana değer vermiyor ama ne hikmetse akşamın bir vakti evli iken bana mesaj atıyor karısını ne çok seviyor ne sadık ve dürüst bir eş profili aman tanrım gözlerim kamaştı siz ister kabul edin ister etmeyin mesajı atan adam

cok sadık ve karısını kaybetmek istemiyor ama eski sevgilisini görünce benden bu kadar nefret ediyorsun bu kadar mı tahammül edemiyorsun bana seni merak ettim gerçekten diyen bir adam karısına süper aşık sadık bir adam bakış açınız mükemmel Jewels_ hayran kaldım doğrusu insan bir kadına ya da bir adama aşıksa aklının ucundan bile geçmez birine yazmak mesaj atmak kendinizi kandırmayın

J JeweLs üzgünüm bu sefer egosu tatmin olmadı yani mesajı karısına gösterdim ilginç bir yöntem gerçekten ilk defa duyuyorum adam evlenmiş tesadüfen eski sevgilisini görüyor akşamına mesaj atıyor ben arada sırada uğramak istediği bir durak ama tabi bu arada karısına süper aşık sadık bir adam güldürdün beni akşam akşam

sana aşık bu adam ben eminim artik H huvese dusunsene karisinindan arkasindan sana yaziyor ...amma velakin senle sevgiliykende başkasina yaziyordu ... hadi iyice ugrasta yuvasi yikilsin ...

O okyanustakibulut01 ne aşkı allah aşıkına beni ilgilendirmiyor yuvası yıkılmasın istemiyorsa evli iken ne işin var eski sevgiline mesaj yazarsın yuvasına sahip çıkan adam önce iradesine sahip çıksın onu da ben düşünemem

niye sana mesaj atti diye hemen karisina yazdin yuvasi yikilsin diye ..sende pusuda bekliyormussun ... adaminki karaktersizlik kabul ..ama siz tencere kapaksiniz ...

En ilginc konu olmaya aday bence.bende basligi okuyunca ilginc bi aşk hikayesi okurum diye dusunuyodum.ya boyle ilginc soru mu olur sasirmis iste ne olacak ki.ne cvp bekliyosunuz cidden merak ediyorum.

belli oluyor ben daha once konustugum insanlarin evlendigi insanlarin adini bilmem .. face instagramda takip etmek sinsilik degilde ne ... mutsuz oldugun icinden kenardan takip ediyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…